Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Aboca Lenodiar Adult capsule

Mai multe poze

Aboca Lenodiar Adult capsule

38,80 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Aboca Lenodiar Adult capsule

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Aboca Lenodiar Adult capsule 

Combate diareea și reechilibrează intestinul

Lenodiar Adult este indicat în tratamentul diareei acute și în cazul recidivei diareei cronice. Produsul reduce evacuările diareice respectånd funcția intestinului.

Diareea este un fenomen asociat unei stări de iritație și de inflamare a mucoasei intestinale produsă de diferite cauze. Este caracterizată de o creștere a secreției și/sau de o absorbție redusă a lichidelor, asociate unei creșteri a motilității intestinale.

În afară de disconfort și de durere, diareea prezintă riscul de deshidratare, pierderea de vitamine și minerale și un dezechilibru al florei bacteriene intestinale.

Lenodiar Adult este indicat în tratamentul diareei acute avånd diferite cauze (infecții virale, sindroame gripale caracterizate prin diaree, diaree iatrogenă produsă de administrarea de medicamente, stări de stres, obiceiuri alimentare incorecte și un stil de viață neadecvat, diareea călătorului, schimbări hormonale precum cele din timpul menstruației) și pentru tratamentul recidivei diareei cronice (precum IBS - sindromul de intestin iritabil, diaree funcțională, boli intestinale inflamatorii, etc.) în asociere cu tratamentul medicamentos specific. Produsul este indicat pentru adulți și tineri începånd cu vårsta de 12 ani.

Lenodiar Adult acționează datorită Actitan-P, un complex molecular vegetal, rezultat al cercetării Aboca, ce reduce evacuările diareice și normalizează consistența materiilor fecale, favorizånd o echilibrare rapidă a funcțiilor intestinale.

Actitan-P combate inflamarea mucoasei intestinale, prezentă în caz de diaree, prin două mecanisme de acțiune:

-        acțiune protectoare, obținută prin formarea unei pelicule cu efect de barieră care limitează contactul cu microorganismele și agenții iritanți;

-        acțiune antioxidantă, care combate iritația mucoasei.

Datorită sinergiei acţiunilor sale, Lenodiar Adult favorizează recuperarea rapidă a funcțiilor intestinale și echilibrarea florei bacteriene (microbiotă).

Datorită mecanismului său de acțiune, produsul acționează respectånd fiziologia intestinului, fără a provoca constipație.

Compoziție

-        Substanțe funcționale: Actitan-P, complex molecular vegetal din taninuri (din Turiță Mare, Sclipeț) și polifenoli (din Măslin și Turmeric).

Titrat în taninuri totale ≥ 7,8%.

Conține de asemenea: celuloză microcristalină.

Capsulă din polizaharide de origine vegetală.

Mod de administrare: Se recomandă administrarea a 2 capsule de 2-3 ori pe zi în funcție de gravitatea afecțiunii.

Dacă simptomul persistă timp de peste 7 zile, consultați medicul.

Cantitate: 20 capsule

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Aboca
Pareri