Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Aboca Propolgemma Spray forte adulti

Mai multe poze

Aboca Propolgemma Spray forte adulti

51,70 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Aboca Propolgemma Spray forte adulti

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Aboca Propolgemma Spray forte adulti 

Protejeaza mucoasa, calmează iritația și reduce durerea de gåt și din cavitatea bucală

Propolgemma este un complex molecular, rezultat al cercetării Aboca, compus din rășini, polizaharide și lignine, obținut din muguri de plop negru, din a cărui rășină albinele extrag Propolisul european. Datorită unui proces special de extracție multifracționat, Propolgemma se caracterizează prin prezența unor componente principale tipice propolisului împreună cu compuși funcționali ai țesutului vegetativ din mugurii de plop.

În urma cercetărilor, Aboca a dezvoltat astfel un complex molecular cu capacități deosebite de protecție a mucoaselor cavității orofaringiene.

Propolgemma spray forte este indicat în tratamentul durerii de gåt și al afecțiunilor cavității bucale (cum sunt stomatitele, aftele și gingivitele) asociate cu senzații de arsură, durere și sensibilitate la deglutiție. Poate fi utilizat și în cazul unor mici leziuni la nivelul gurii, cauzate, de exemplu, de tratamente dentare sau de folosirea unor aparate ortodontice sau proteze dentare. Produsul poate fi folosit și ca protecție preventivă în toate cazurile în care au existat expuneri la agenți externi agresivi sau iritanți (frig, fum, smog). Se recomandă utilizarea produsului începånd cu vårsta de 12 ani.

Fracția rășinoasă și fracția bogată în compuși polizaharidici și lignină acționează sinergic formånd o barieră protectoare asupra mucoasei inflamate care, împreună cu proprietățile antioxidante ale flavonoidelor, combate în mod indirect inflamația.

Acest strat protector activ calmează senzația de arsură, reduce hipersensibilitatea atenuånd senzația de disconfort și facilitånd deglutiția.

Mod de administrare:

Agitați flaconul înainte de utilizare. Cutia conține pulverizatorul în plic sigilat. La prima utilizare, îndepărtați dopul din aluminiu de pe flacon și introduceți pulverizatorul. Prin aplicatorul prevăzut, se recomandă administrarea a 4 pulverizări în orofaringe de pånă la 4 ori pe zi. În cazul unor afecțiuni localizate, aplicați direct pe partea afectată. Eventuala prezență a unor mici depuneri se datorează concentrației înalte de extracte și nu afectează calitatea produsului.

Compoziție

Substanțe funcționale: Propolgemma complex molecular din rășini, polizaharide și lignine (obținut din muguri de plop negru, Popolus nigra L.) în extract hidroalcoolic multifracționat, titrat în Flavonoide totale ≥ 2 mg/ml și Polizaharide (cu greutate moleculară mai mare de 20.000 Da) ≥ 0,53 mg/ml.

De asemenea, conține: Glicerină vegetală, apă, aromă naturală de citrice, ulei esențial de portocal, ulei esențial de lămåi.

Procesul de producție utilizat asigură absența polenului derivat din muguri de plop.

Cantitate: 30 ml cu pulverizator spray

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Aboca
Pareri