Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Actavis Ferlidona-test de sarcina

Mai multe poze

Actavis Ferlidona-test de sarcina

9,00 lei

Availability: Stoc epuizat

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Actavis Ferlidona-test de sarcina

Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Actavis Ferlidona-test de sarcina.

Ferlidona este un test rapid de sarcina,car epoate fi efectuat usor de dumneavoastra inca din prima zi de intarziere a menstruatiei.
Detecteaza prezenta gonadotropinei corionice umane(hCG),care apare in urina foarte devreme in timpul sarcinii.

In timpul primelor luni de sarcina,placenta secreta hormonul gonadotropina corionica umana(hCG,numit si hormon de sarcina),care poate fi detectat in urina.
Testul de sarcina contine anticorpi care reactioneaza in mod specific cu acest hormon.

Cand proba de urina ajunge pe banda-test,urina urca prin forta capilara de-a lungul membranei.Atunci cand hCG din esantion ajunge in zona de test(T),se va forma o linie colorata.Absenta acestei linii colorate sugereaza un rezultat negativ.
Ca o masura de control,o linie colorata va aparea in zona de control(C),in cazul in care testul a fost efectuat in mod corespunzator.

Orice proba de urina este potrivita pentru testul de sarcina,dar un esantion din prima urina de dimineata este optim,deoarece are cea mai mare concentratie de hCG.

Cum se efectueaza testul?

  1. Pentru a incepe testarea,deschideti folia sigilata prin ruperea de-a lungul crestaturii.Scoateti dispozitivul de testare din punga.
  2. Tineti capatul testului cu o singura mana.Utilizati cealalta mana pentru a scoate capacul si a expune varful absorbant.
  3. Indreptati varful absorbant in jos,plasandu-l sub jetul de urina timp de cel putin 10 secunde pentru a fi bine umezit.Nu urinati dupa marcajul sageata.
  4. Alternativ aveti posibilitatea de a colecta urina intr-un recipient curat si scufundati jumatate din partea absorbanta in urina tmip de cel putin 3 secunde.
  5. Puneti capacul inapoi si asteptati sa apara liniile colorate.Cititi rezultatul in termen de 5 minute,rezultatul fiind invalid,dupa trecerea celor 5 minute de testare.

Interpretare :

Negativ(nu sunteti insarcinata)-doar o linie colorata apare in zona de control(C).Nu se observa nici o linie in zona de testare(T).Acest lucru indica faptul ca sarcina nu a fost detectata.

Pozitiv(sunteti insarcinata)-linii distincte de culoare apar in zonele de control si de testare.
Acest lucru indica faptul ca sunteti insarcinata.Intensitatea culorii liniilor de testare poate varia de la un test la altul,deoarece in diferite etape ale sarcinii sunt concentratii diferite de hormon hCG.

 Cantitate: 1test

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Indisponibil
Fata Indisponibil
Corp Indisponibil
Producator Actavis
Pareri