Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Anaftin Apa de gura 120 ml

Mai multe poze

Anaftin Apa de gura 120 ml

30,40 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Anaftin Apa de gura 120 ml.

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii:

Farmacia Ardealul va recomanda produsul Anaftin Apa de gura 120 ml.

Anaftin Apă de gură contribuie la calmarea durerii provocate de leziunile bucale minore cum ar fi cele datorate stomatitei aftoase, ulceraţiilor aftoase, precum şi leziunilor minore provocate de aparatele şi protezele dentare. De asemenea, este indicat şi pentru ulceraţiile aftoase difuze.

Mod de acţiune: Anaftin Apă de gură conţine polivinilpirolidonă (PVP) şi acid hialuronic, care formează o peliculă protectoare ce aderă la cavitatea bucală protejånd zonele afectate printr-o barieră mecanică şi ameliorånd astfel durerea provocată de terminaţiile nervoase expuse. Acidul hialuronic şi Aloe vera din compoziţie contribuie la vindecarea pe cale naturală a ţesuturilor afectate.

Instrucţiuni de utilizare: Umpleţi cu apă de gură capacul dozator pånă la marcajul de 10 ml. Clătiţi gura timp de cel puţin 1 minut, după care scuipaţi lichidul. Utilizaţi de 3 - 4 ori pe zi sau ori de cåte ori este necesar. Pentru un rezultat optim, evitaţi să måncaţi sau să beţi cel puţin o oră după aplicare. În caz de înghiţire accidentală a lichidului, nu sunt necesare alte măsuri suplimentare.

Compoziţie: Apă, polivinilpirolidonă (PVP), maltodextrină, propilenglicol, Aloe barbadensis, hidroxietilceluloză, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, ulei de ricin hidrogenat PEG-40, EDTA disodic, clorură de benzalconiu, hialuronat de sodiu, aromă, zaharină sodică, glicirizat dipotasic.

Precauţii: Utilizarea Anaftin Apă de gură este contraindicată în cazul pacienţilor cu istoric cunoscut de reacţii de hipersensibilitate la oricare dintre excipienţi. Dacă sunteţi gravidă, cereţi sfatul medicului înainte de a folosi produsul. În cazul în care suferiţi frecvent de ulceraţii bucale, este recomandat să cereţi avizul medicului.

Atenţionări şi precauţii: A nu se utiliza după data de expirare sau în cazul în care flaconul pare deteriorat sau curge. A nu se lăsa la vederea şi îndemåna copiilor. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldura directă. A nu se congela..

Conţinut: 120 ml 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Berlin-Chemie
Pareri