Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Anaftin Gel 8 ml

Mai multe poze

Anaftin Gel 8 ml

26,80 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Anaftin Gel 8 ml.

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Anaftin Gel 8 ml.

Anaftin Gel contribuie la calmarea durerii provocate de leziunile bucale minore cum ar fi cele datorate stomatitei aftoase, ulceraţiilor aftoase, precum şi leziunilor minore provocate de aparatele şi protezele dentare. De asemenea, este indicat şi pentru ulceraţiile aftoase difuze.

Mod de acţiune: Anaftin Gel conţine polivinilpirolidonă (PVP) şi acid hialuronic, care formează o peliculă protectoare ce aderă la cavitatea bucală protejånd zonele afectate printr-o barieră mecanică şi ameliorånd astfel durerea provocată de terminaţiile nervoase expuse. Acidul hialuronic şi Aloe vera din compoziţie contribuie la vindecarea pe cale naturală a ţesuturilor afectate.

Instrucţiuni de utilizare: Aplicaţi 1 sau 2 picături de gel pentru a acoperi întreaga zonă a ulceraţiei sau a leziunii bucale. Evitaţi contactul direct dintre aplicator şi leziune. Nu atingeţi leziunea cu limba timp de cel puţin 2 minute pentru a permite formarea peliculei protectoare. După fiecare aplicare, puneţi la loc capacul. Pentru un rezultat optim, evitaţi să måncaţi sau să beţi cel puţin o oră după aplicarea gelului. Utilizaţi de 3 - 4 ori pe zi sau mai des, dacă este necesar.

Compoziţie: Apă, polivinilpirolidonă (PVP), maltodextrină, propilenglicol, ulei de ricin hidrogenat PEG-40, gumă xantan, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, hialuronat de sodiu, aromă, clorură de benzalconiu, EDTA disodic, zaharină sodică, glicirizat dipotasic, Aloe barbadensis

Precauţii: Fiecare tub de Anaftin Gel trebuie utilizat numai de către un singur pacient pentru a evita contaminarea încrucişată a aplicatorului şi a gelului. Utilizarea Anaftin Gel este contraindicată în cazul pacienţilor cu istoric cunoscut de reacţii de hipersensibilitate la oricare dintre excipienţi. Dacă sunteţi gravidă, cereţi sfatul medicului înainte de a folosi produsul. În cazul în care suferiţi frecvent de ulceraţii bucale, este recomandat să cereţi avizul medicului.

Atenţionări şi precauţii: A nu se utiliza după data de expirare sau în cazul în care tubul pare deteriorat sau curge. A nu se lăsa la vederea şi îndemåna copiilor. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldura directă. A nu se congela.

Conţinut: 8 ml 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Berlin-Chemie
Pareri