Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Anaftin Spray 15 ml

Mai multe poze

Anaftin Spray 15 ml

31,70 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Anaftin Spray 15 ml.

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Anaftin Spray 15 ml.

Anaftin® Spray contribuie la calmarea durerii provocate de leziunile bucale minore cum ar fi cele datorate stomatitei aftoase, ulceraţiilor aftoase, precum şi leziunilor minore provocate de aparatele şi protezele dentare. De asemenea, este indicat şi pentru ulceraţiile aftoase difuze.

Mod de acţiune: Anaftin® Spray conţine polivinilpirolidonă (PVP) şi acid hialuronic, care formează o peliculă protectoare ce aderă la cavitatea bucală protejånd zonele afectate printr-o barieră mecanică şi ameliorånd astfel durerea provocată de terminaţiile nervoase expuse. Acidul hialuronic şi Aloe vera din compoziţie contribuie la vindecarea pe cale naturală a ţesuturilor afectate.

Instrucţiuni de utilizare: La prima utilizare a produsului, îndepărtaţi capacul şi aplicaţi duza pulverizatorului. Îndreptaţi duza spre leziunea din interiorul gurii şi pulverizaţi de 3 ori sau ori de cåte ori este necesar pentru a acoperi zona afectată. Pentru un rezultat optim, evitaţi să måncaţi sau să beţi timp de cel puţin o oră după aplicare. Duza permite ca produsul să acopere cu maximum de efect, leziunile orale. Utilizaţi de 3 - 4 ori pe zi sau mai des, dacă este necesar.

Compoziţie: Apă, propilenglicol, polivinilpirolidonă (PVP), maltodextrină, Aloe barbadensis, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, ulei de ricin hidrogenat PEG-40, EDTA disodic, clorură de benzalconiu, hialuronat de sodiu, aromă, zaharină sodică, glicirizat dipotasic.

Precauţii: Utilizarea Anaftin® Spray este contraindicată în cazul pacienţilor cu istoric cunoscut de reacţii de hipersensibilitate la oricare dintre excipienţi. Dacă sunteţi gravidă, cereţi sfatul medicului înainte de a folosi produsul. În cazul în care suferiţi frecvent de ulceraţii bucale, este recomandat să cereţi avizul medicului.

Atenţionări şi precauţii: A nu se utiliza după data de expirare sau în cazul în care tubul pare deteriorat sau curge. A nu se lăsa la vederea şi îndemåna copiilor. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldura directă. A nu se congela. Evitaţi contactul cu ochii.

Conţinut: 15 ml 

 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Berlin-Chemie
Pareri