Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Aparat salin S2

Mai multe poze

Aparat salin S2

157,30 lei

Availability: In stoc

 • * Preturile contin TVA
 • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
 • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
 • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
 • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.

Comanda acum acest produs şi îl poţi primi mâine la tine acasă!*
*Peste 90% din comenzile plasate pe site de luni până vineri, până la ora 16:00, sunt predate curierului în aceeaşi zi.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Aparat salin S2

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Aparat salin S2.

Salin S2 este dispozitivul medical care asigură funcţionarea mai bună a aparatului respirator, funcționare care este fundamentală în asigurarea unei stări bune de sănătate. Acesta este compus din aparatul propriu-zis, filtru de sare inclus şi adaptorul de alimentare (asemănător încărcătorului folosit la telefoanele mobile). Purificatorul Salin S2 are următoarele beneficii:

 • Diminuarea edemului inflamator la nivelul întregului aparat respirator, ceea ce permite reducerea treptată a medicaţiei specificedatorită unei eficienţe mai mari a tratamentelor medicale tradiţionale.
 • Funcţionarea mai bună a aparatului respirator, care este fundamentală în asigurarea unei stări bune de sănătate, permite rezolvarea unui mare număr de probleme respiratorii şi asigură pentru toţi utilizatorii o rezistenţă generală mai mare la diverse afecţiuni respiratorii.
 • Asigură tratarea aerului într-un spaţiu închis cu un volum de 35 - 40 m³(o cameră de maxim 15 metri pătraţi).
 • Nu are contraindicaţii şi nu produce fenomene de coroziune în spaţiul de utilizare
 • Este silenţios - nivelul maxim de zgomot fiind 50 dB.
 • Ocupă puţin spaţiu, fiind uşor de montat oriunde.
 • Are consum redus, puterea nominală fiind de doar 10W, mai mică decåt a unui bec.
 • Nu are efecte secundare - filtrarea aerului se realizează printr-un proces natural.
 • Salin Plus, ca și Salin S2, SaltMed și InSalin este conceput și produs exclusiv in Romania și funcționează pe baza unui principiu revoluționar, tratånd în mod natural aerul pe care îl trece printr-un mediu uscat salin.
 • Acest procedeu de noutate absolută în tratarea complexă a aerului, prin trecerea forţată a acestuia printr-un bloc filtrant cu granule de săruri, asigură un conţinut discret, dar permanent, de aerosoli salini care s-au dovedit eficienți terapeutic pentru o gamă vastă de afecțiuni respiratorii, avånd și proprietăți de relaxare psihică.
 • Prin efectul de fluidizare a secreţiilor căilor respiratorii şi de tonifiere a vibraţiilor cililor, Salin S2 permite eliminarea secreţiilor şi eliberarea traseelor respiratorii, favorizånd respiraţia mai uşoară şi asigurarea confortului în respiraţie.
 • Terapia cu Salin S2 are la bază reproducerea efectelor naturale benefice ale inhalațiilor cu aerosoli cu sare, efecte similare celor din salină sau de la malul mării.
 • Tratamentul cu Salin S2 se poate asocia cu alte tratamente medicamentoase sau alternative. Nu prezintă interacțiuni cu medicamentele. Vă reamintim că utilizarea Salin S2 realizează o terapie complementară, care nu înlocuieste tratamentele medicale curente. Nu întrerupeți și nu modificați tratamentele curente și respectaţi sfaturile medicului dumneavoastra!
 • Pe timpul funcționării aparatului Salin S2, granulele de sare din cartușul filtrant realizează o filtrare mecanică a aerului, rețin praful și eliberează aerosolii activi terapeutic. Umezeala și particulele din aer diminuează capacitatea de eliberare a aerosolilor, fapt care face necesară înlocuirea filtrelor (rezervelor cu sare) după aprox. 4-6 luni de la desigilare, chiar dacă aparatul nu a fost pornit.

Recomandări

 • În prima perioada de utilizare (cel puţin o lună) se recomandă folosirea intensivă a dispozitivului, îndeosebi noaptea.
 • Pentru obţinerea unui efect mai intens, se recomandă utilizarea purificatorului timp de minim 8-10 ore pe zi.
 • Datorită concentrației reduse a cåmpului de aerosoli cu sare produși în încăpere, nu sunt necesare precauții deosebite pentru persoanele cu regim hiposodat, cu problem cardiace sau cu insuficiență renală.
 • Pentru păstrarea eficienţei purificării aerului, se recomandă utilizarea Salin S2 în camere de maxim 15 m³.
 • Pentru creşterea expunerii aerului, este indicat ca Salin S2 să funcţioneze 1-2 ore înainte de intrarea dumneavoastră în respectiv spaţiul. 
 • Este ideală poziţionarea purificatorului Salin S2 la distanţa de 0,5-1,2 m de utilizator, mai ales în camere cu volum mai mare decåt cel menţionat.
 • Nu se recomandă utilizarea purificatorului Salin S2 în spaţii cu umiditate excesivă (abur), în spatii cu mult praf sau în spaţii cu aerosoli uleioşi (bucătării), pentru că se reduce durata de utilizare a blocului filtrant.
 • Datorită concentrației reduse a cåmpului de aerosoli cu sare produși în încăpere, se recomandă utilizarea zilnică cu durata de minim 8 ore, preferabil pe timpul nopţii, pentru a asigura o expunere eficientă terapeutic în mediul creat de aparat. În măsura posibilului, durata de expunere zilnică se poate mări pånă a 24 ore, fără a există posibilitatea de supraexpunere la aerosoli sau supradozaj. 
 • Folosiţi orice posibilitate de a mări perioada de utilizare a aparatului în spaţiul în care vă aflați, acasă sau la birou, chiar şi cu utilizarea aparatului 1-2 ore înainte de intrarea dvs. în camera respectivă. Datorită concentrației reduse a cåmpului de aerosoli cu sare produși în încăpere, nu sunt necesare precauții deosebite pentru persoanele cu regim hiposodat, cu problem cardiace sau cu insuficiență renală. Datorită sigurantei tratamentului și a modului de administrare comod, Salin Plus poate fi folosit cu eficiență la copii, inclusiv la sugari, unde se recomandă introducerea treptată a aparatului în încăpere.
 • Reducerea turaţiei ventilatorului, prin intermediul potenţiometrului, are ca efect direct reducerea debitului aerului tratat şi a zgomotului produs. Reduceți turaţia ventilatorului doar dacă vă deranjează zgomotul produs de aparat. Nu recomandăm reducerea tensiunii de alimentare decăt dacă vă deranjează zgomotul produs, deoarece această acțiune scade cantitatea de aer purificat.
 • Persoanele cu probleme respiratorii vor simţi rapid o îmbunătăţire semnificativă a calităţii aerului, care va deveni astfel mai uşor de respirat, mai proaspăt. 

*Purificatorul Salin S2 este compus din aparatul propriu-zis cu filtru de sare inclus şi adaptorul de alimentare.

Cantitate:  1 bucata

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Sc Tehno Bionic SRL
Pareri

Pareri clienti 6 item(s)

Salin S2
L-am luat și noi. Nu face zgomot mare dar scoate un aer rece. Este normal? Parerea lui Cristina / (Pus la data 15.10.2018)
Aparat salin
Aparatul merge foarte bine, deja are 6 zile de cand functioneaza non stop si chiar nu e zgomotos. Ma temeam ca n-o sa-l suportam, dar nu sunt probleme. Felicitari si personalului amabil si politicos, dar si prompt (am comandat joi, iar a doua zi la pranz il aveam), iar in privinta pretului a fost cea mai buna oferta de pe piata.(mai ieftin decat la magazinul producatorului din Buzau, luand si doua rezerve am beneficiat si de transport gratuit). Acum mai ramane sa dea randament si sa nu mai raceasca atat de des copiii. Parerea lui Elena / (Pus la data 07.03.2018)
Multumita
Sunt foarte multumita de purificator, rezultatele se vad imediat in cazul persoanelor cu probleme alea sinuzitei si rinitei. Parerea lui Andrada / (Pus la data 07.03.2018)
dupa 10 zile de functionare ventilatorul face zgomot
Apreciez atitudinea profesionista, placuta si politicoasa a personalului cu care am interactionat dar ventilatorul aparatului a inceput deja sa "haraie" Parerea lui VIRGIL / (Pus la data 08.08.2017)
Salin S2
Aparatul Salin S2 este foarte bun in dormitorul parintilor dar si al copilului. Parerea lui Catalina Filip / (Pus la data 14.12.2015)
aparat salin
este aparatul perfect pentru camera copilului...mi l-as dori foarte mult! Parerea lui ramona gabriela verdes / (Pus la data 11.12.2015)