Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Api Vitalis Laptisor De Matca Pur 100g

Mai multe poze

Api Vitalis Laptisor De Matca Pur 100g

95,50 lei

Availability: Stoc epuizat

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Api Vitalis Laptisor De Matca Pur 100g

Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Api Vitalis Laptisor De Matca Pur 100g

De ce sa alegeti laptisorul de matca pur eco?

Api Vitalis Laptisor De Matca Pur 100g este unicul produs de acest gen ambalat in laborator certificat, in atmosfera sterila, in conditii de maxima securitate alimentara si igiena, in lipsa oxigenului. Doar prin acest procedeu de dozare Laptisorul de matca pur eco isi mentine compozitia fizico-chimica si proprietatile terapeutice pe durata intregului termen de valabilitate, spre deosebire de metoda clasica de ambalare unde prezenta aerului in recipientul cu produs determina modificarea si pierderea unor proprietati esentiale.

- pentru un grad suplimentar de protectie fata de variatiile de temperatura, Api Vitalis Laptisor De Matca Pur 100g este introdus intr-o cutie izoterma, ceea ce va confera certitudinea ca va ajunge la dumneavoastra in conditii de maxima siguranta.

- nu contine pesticide, antibiotice ori alte substante chimice.

Beneficii:

Api Vitalis Laptisor De Matca Pur 100g  este o substanta alb-galbuie de consistenta vascoasa, secretata de glandele cefalice (glandele hipofaringiene si glandele mandibulare) ale albinelor si constituie regimul de hrana exclusiv al reginelor pe toata durata de viata a acestora.

Adulti:

-In urma studiilor efectuate, s-a constatat ca laptisorul de matca pur are o serie de proprietati benefice, astfel incat consumul acestuia poate fi indicat in urmatoarele cazuri:

Vitalizarea si cresterea imunitatii organismului- cura intensiva. Studii numeroase au constatat efectul imunostimulator si imunomodular al laptisorului de matca pur. Astfel de efecte au fost atribuite laptisorului de matca avand in vedere continutul acestuia de substante adaptagene cum ar fi proteinele si acizii grasi. Se recomanda 2 cure anual, in special toamna si primavara, pentru o perioada de 3-4 saptamani, timp in care se administreaza intre 2-4 grame/zi.

Oboseala cronica, insomnii:

Api Vitalis Laptisor De Matca Pur 100g este indicat in aceste cazuri datorita efectului vitalizant. Se vor efectua 2 cure anuale de cate 3 luni, pe parcursul carora se administreaza 1-3 grame/zi.

Depresie:

-consumul de Api Vitalis Laptisor De Matca Pur 100g imbunatateste tonusul psihic si mental, recomandandu-se cure de 4 saptamani, in care se administreaza 2-3 grame/zi. Tratamentul se poate relua dupa pauze de 2 saptamani.

 Ateroscleroza:

-consumul Api Vitalis Laptisor De Matca Pur 100g poate conduce la scaderea nivelului colesterolului si a trigliceridelor, impiedicand totodata depunerea acestora pe vasele sangvine. Se recomanda cure de 6-8 saptamani, perioada in care se poate administra o cantitate de 1-2 grame/zi. Tratamentul se poate relua de 3 ori pe an cu pauza de minim 1 saptamana intre ele.

 Osteoporoza:

-consumul de Api Vitalis Laptisor De Matca Pur 100g poate favoriza secretia de estrogen, substanta care ajuta la asimilarea calciului in oase. Se recomanda consumul zilnic a 1-2 grame, pentru o perioada de 6-8 saptamani, in cure bianuale.

Menopauza:

-in urma studiilor efectuate, s-a constatat ca Api Vitalis Laptisor De Matca Pur 100g contine compusi cu activitate estrogena, ceea ce indica faptul ca poate avea un efect pozitiv in cazul tulburarilor menstruale, putand asigura echilibrul hormonal al femeilor aflate la menopauza. Se recomanda cure de 6-9 saptamani, perioada in care se administreaza 1 gram/zi.

Alhzeimer:

-se recomanda cure de 2 saptamani, perioada in care se administreaza 4-6 grame/zi. Se pot efectua 6 cure intr-un an, cu perioade de pauza de 3 saptamani intre ele.

Probleme de fertilitate la barbati:

-consumul de Api Vitalis Laptisor De Matca Pur 100g poate avea ca efect cresterea cantitatii de testosteron. Astfel, se recomanda cure de 10-12 saptamani, perioada in care se administreaza 2 grame/zi.

Probleme de fertilitate la femei:

-se recomanda consumul Api Vitalis Laptisor De Matca Pur 100g in 4-6 cure anuale de cate 4 saptamani, perioada in care se administreaza 2 grame/zi. Dupa o pauza de 4 saptamani, tratamentul se reia.

Reumatism:

-se recomanda cure de 4-6 saptamani, perioada in care se administreaza 1-3 grame/zi.

Diabet:

-se recomanda cure de 8 saptamani, perioada in care se administreaza 2 grame/zi, putand avea ca efect benefic scaderea glicemiei.

Cantitate: 100 grame

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Indisponibil
Fata Indisponibil
Corp Indisponibil
Producator Api Vitalis
Pareri