Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Argentum +77 argint coloidal ionic 77 ppm 480 ml

Mai multe poze

Argentum +77 argint coloidal ionic 77 ppm 480 ml

92,80 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Argentum +77 argint coloidal ionic 77 ppm 480 ml

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Argentum +77 argint coloidal ionic 77 ppm 480 ml

Descriere:

Argentum +77 argint coloidal ionic 77 ppm 480 ml este produsul PREMIUM, cel mai bogat în argint (concentraţia cea mai mare) de puritate 99,99%.

Tehnologia de producţie avansată ne permite să realizăm produsul aproape perfect: particule de dimensiuni nanometrice între 0,5 nm şi 4,5nm la cea mai mare concentraţie face ca produsul să nu aibă nicio concurenţă, atåt ca preţ dar şi dpdv. al calităţii.

În plus, concentraţia ridicată a ionilor de argint, în proporţie de 97%, face ca produsul nostru să fie nu doar cel mai bun ci şi unic, depăşind cu mult calitatea unei soluţii coloidale fără ioni de argint prin simplu fapt că ionii de argint Ag+ au o eficienţă terapeutică de peste 13 ori mai mare decåt particulele coloidale neutre Ag(0), după cum arată cercetările de ultimă oră în domeniul bionanotehnologiei. În această direcţie puteţi studia aici raportul RICE University care a emis o scrisoare oficială, de referinţă academică (fiind forul autorizat) prin care lămureşte aşa-numita dispută dintre comercianţii cu soluţii coloidale ionice şi comercianţii cu soluţii coloidale simple, doar cu particule neutre.

De regulă, în cazul soluţiilor coloidale, odată cu creşterea concentraţiei, treptat îşi pierd din proprietăţile coloidale: particulele devin tot mai mari iar puterea lor de a rămåne în suspensie într-un mediu lichid se diminuează.

Astfel transparenţa devine gălbuie, chiar maronie spre negru în unele cazuri, apărånd în plus depuneri.

Aceste tipuri de produse au o durată foarte scurtă de viaţă, în timp toate particulele se vor conglomera şi se vor depune.

Faptul că Argentum +77 argint coloidal ionic 77 ppm 480 ml reușește această performanţă (extraordinară pentru cunoscători) de a-şi păstra proprietăţile coloidale intacte pe o durată nedefinită de timp (transparent, fără depuneri, acelaşi ppm) şi la această concentraţie (de două ori şi jumătate mai mare decåt concentraţiile cele mai ridicate de pe piaţa coloidală) arată în mod cert calitatea superioară a gamei de produse Argentum.

Tocmai de aceea argintul coloidal ionic din gama ARGENTUM are autorizaţie de producţie pentru consum intern în Europa fiind înscris printre primele produse din viitoarea clasă de produse nano-food ce va apare în 2018 pe întreg teritoriu European. La nivel mondial produsul se bucură de un real succes fiind exportat momentan către China, Arabia Saudită şi Canada.

Argentum +77 argint coloidal ionic 77 ppm 480 ml are cea mai mare arie de acoperire din produsele cu argint coloidal existente deja pe piaţă.

Aceasta este calitatea numărul unu a unei soluţii coloidale, şi anume aria de acoperire. Formula de calcul a ariei de acoperire constă în înmulțirea numărului de particule cu dimensiunea particulei.

Analogic vorbind, un băţ de chibrit are o arie de acoperire (totalitatea feţelor chibritului însumate).

Chiar dacă o coală de hårtie A4 are o mult mai mică greutate decåt 10 beţe de chibrit, aria de acoperire a colii A4 este mult mai mare.

În mod similar, aria de acoperire este dată de fineţea particulei (cåt de mică este) înmulţită cu concentraţia.

Avånd în vedere că totul se petrece la nivel celular, tot ceea ce contează este suprafaţa de contact (direct proporţională cu aria de acoperire).

Cu cåt sunt mai multe particule, cu atåt şansele de însănătoșire rapidă cresc deoarece numărul agenților neutralizatori va depăşi numărul agenţilor patogeni.

Faţă de celelalte tipuri de argint coloidal din gama ARGENTUM Argentum +77 argint coloidal ionic 77 ppm 480 ml acţionează într-un mod cu totul special asupra glandei pineale.

Imediat de la ingerarea a 10-30 ml soluţie se percepe o activitate crescută în zona centrală a creierului însoţită de o stare generală de bine. Argentum +77 argint coloidal ionic 77 ppm 480 ml are o putere mult marită de acţiune şi ajută la eliminarea gradată a cristalitelor de calciu, fluor şi fosfor ce se formează odată cu vårsta în interiorul glandei pineale şi care îi diminuează considerabil funcţiile.

Deşi proiectul în care se cercetează acţiunea ionilor de argint asupra glandei pineale este extraordinar de costisitor, Agnes Itara investeşte în aceasta deoarece a demonstra acest aspect dpdv. ştiinţific este o muncă de pionierat care dovedeşte că sunt soluţii viabile ca glanda pineală să îşi poată exercita în mod corect funcţiile şi la vårste înaintate eliminånd practic riscul îmbolnăvirii de Alzheimer, demenţă etc.

Prin stimularea glandei pineale se sporeşte astfel secreţia de melatonină, regenerarea celulară prin producerea propriilor celule stem (aspect coordonat de minuscula şi fascinanta glandă pineală, care, pånă în zilele noastre, a fost un mare mister biologic, atribuindu-se aspecte de ordin mistic), accelerează procesele de cicatrizare.

În plus Argentum +77 argint coloidal ionic 77 ppm 480 ml stopează apariţia simptomelor răcelilor, este un puternic antioxidant, antiinflamator, antiviral, antifungic şi bacterostatic.

Argentum +77 argint coloidal ionic 77 ppm 480 ml are un efect aparte de energetizare globală a întregii fiinţe şi diminuează stările de oboseală, apatie, melancolie.

Este un bun tonic psihic cu efecte ce sunt resimţite perioade îndelungate de timp.

Acest produs este ideal pentru toate categoriile de vårstă, în special pentru tineri şi adulţi. Pentru uz intern Argentum +77 argint coloidal ionic 77 ppm 480 ml poate fi administrat în două moduri:

-        ca atare, nediluat, cu o linguriţă sau măsura din plastic sau sticlă.

-        diluat în apă, ceai, lapte sau sucuri.

Mod de utilizare:

-        5ml pe zi, o lingură, de preferat înainte de una din mese. Această cantitate este suficientă pentru întreţinerea generală a sănătăţii în special cånd au loc schimbări bruşte de temperatură şi, prin aceasta, sistemul imunitar poate fi afectat – primavara, toamna şi în sezonul rece.

-        10ml pe zi, administraţi în două prize, dimineaţa şi seara, de preferat înainte de mese. Această cantitate este utilizată cu succes în curele pentru potenţarea sistemului imunitar.

-        20ml pe zi, în cazul afecţiunilor, la recomandarea medicului. Doza poate fi mărită şi adaptată în funcţie de necesitate.

Doza de şoc:

Atunci cånd sesizaţi primele simptome ce semnalează apariţia unei răceli sau a unei stări gripale, se recomandă folosirea unei doze de 60ml pe zi, în mai multe prize, timp de două sau trei zile consecutiv, pentru a opri dezvoltarea agenţilor patogeni.

Argentum +77 argint coloidal ionic 77 ppm 480 ml poate fi folosit şi în următoarele moduri:

-        apă de gură, pentru îngrijirea cavităţii bucale (clătire, gargară);

-        în inhalaţii, cu ajutorul nebulizatorului;

-        picături în ochi (soluţia este perfect pură – zero colonii bacteriene, conţine doar apă distilată, calitate farmaceutică, şi particule nano metrice de argint plus ioni de argint), nas, urechi;

-        pulverizat pe arsuri sau plăgi (neutralizează bacteriile infecţioase într-un mod perfect non-invaziv, fără a afecta ţesutul viu, sensibil din acea zonă şi fără a distruge celulele stem responsabile procesului de regenerare celulară, în plus potenţează secreţia acestor celule accelerånd, fără dureri, procesele de cicatrizare);

-        în cosmetica de îngrijire a tenului, ca tonic şi purificator profund al porilor pielii, împiedicånd dezvoltarea stafilococilor, fiind astfel un excelent produs cosmetic anti acnee;

-        pulverizat ca odorizant (împotriva mirosurile neplăcute generate de bacterii în zonele în care pielea organismului nu respiră suficient, permiţåndu-se dezvoltarea lor);

-        pentru îngrijirea îndelungată a părului (prin stimularea funcţiilor foliculilor măduva firului de păr rezistă perioade îndelungate, împiedicåndu-se uscarea sa în zona vårfurilor ceea ce conduce la despicarea vårfului firului de păr, totodată prezenţa ionilor de argint vor conduce la o normalizare a excreţiei glandelor sebacee şi astfel foliculii nu se vor mai usca datorită acidităţii ridicate specifice perturbării funcţiei glandelor respective), a pielii în general şi a unghiilor;

-        adăugat în apa de baie: 20ml (purificator al pielii în general);

-        băi de picioare şi băi de şezut: 10ml (potenţează efectele);

-        pentru întreţinerea igienei zonei intime şi adăugat în clisme: 5-10ml;

-        aplicat topic după ras ajută la regenerarea tenului agresat de lama de ras, diminuånd riscul apariţiei iritaţiilor şi chiar infecţiilor în zona porilor lezaţi;

-        în comprese sau cataplasme pentru o mai bună absorbţie în ţesuturi a substanţelor active din amestecul respectiv;

-        pulverizat pe faţă, ochi, tåmple, ceafă, în stările de oboseală, conferind o senzaţie de prospeţime;

-        topic în cazul înţepăturilor de insecte, aplicarea imediată ajută la neutralizarea enzimelor cu pH acid specifice insectelor care pot conduce la inflamaţii şi dureri nedorite;

-        pulverizat pe toată suprafaţa afectată în cazul insolaţiilor, în paralel cu consumul intern (doza şoc), în cazul apariţiilor insolaţiilor. Pentru prevenţie este recomandată pulverizarea din 20 în 20 de minute în timpul băilor de soare pentru a diminua efectele secundare ale radiaţiilor la nivelul pielii. Desigur, este necesară precauţie şi evitarea orelor de vårf cu acţiune puternică ale razelor UV. Combinarea soluției de argint coloidal ionic 77ppm cu crema folosită pentru o bronzare uniformă sau uleiuri naturale (de măsline, de cocos) sau aplicat pe piele înaintea folosirii untului de cacao este o rețetă sigură pentru un ten sănătos şi efecte adverse diminuate în cazul helioterapiei sau băilor de soare;

-        pe întreaga suprafaţă a corpului în caz de febră, frisoane, în paralel cu consumul intern (doza şoc);

Beneficii:

-        amenoree

-        amenoree psihică

-        amnezie

-        andropauză

-        anemie

-        anexită

-        anemie megaloblastică

-        angină pectoral

-        angoasă

-        anorexie

-        anorexie psihică

-        anxietate

-        apendicită cronică

-        arsuri

-        arteroscleroză

-        artralgii

-        artrită

-        artroză

-        astenie fizică

-        astenie musculară

-        astenie psihică

-        atonie musculară

-        atripsie

Efecte secundare ale utilizării produsului Argentum +77 argint coloidal ionic 77 ppm 480 ml nu există. Acest produs nu este toxic sau alergenic, nu afectează ficatul, rinichii sau alte organe ale corpului.

Pericolul acumulării particulelor de argint în organism nu există.

Nu creează fenomene de dependenţă sau obişnuinţă, fiind posibilă administrarea de lungă durată. Ionii de argint (Ag+) nu interacţionează cu niciun alt medicament sau remediu şi nici nu generează reacţii invazive cu substanţele naturale din organism.

Cantitate: 480 ml

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Agnes Itara
Pareri