Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Artelac Nightime gel

Mai multe poze

Artelac Nightime gel

23,50 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Artelac Nightime gel.

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Artelac Nightime gel.

Compozitie: 1 g de Artelac Nighttime Gel contine 2mg carbomer, trigliceride cu lant mediu, alaturi de apa sterila, sorbitol si hidroxid de sodiu. Cetrimida este folosita drept conservant.

Artelac Nighttime gel este un produs ideal pentru ajutor de durata si pentru protejarea ochilor uscati din cauza disfunctiei lacrimale cronice.
Acesta este formulat pentru a oferi sprijin pentru toate cele trei straturi ale filmului lacrimal, inclusiv stratul exterior - cel mai bogat in lipide. Acopera filmul lacrimal cu un gel de inalta viscozitate, care este astfel conceput pentru a ramane pe suprafata ochiului si a retine hidratarea.
Lubrifiaza ochii pentru a calma si a ameliora simptomele de disfunctie lacrimala cronica, precum ochi uscati, senzatie de arsura, ochi obositi, vedere incetosata si, chiar a ochilor cu exces de secretie lacrimala.
Artelac Nighttime gel ofera protectia celor trei straturi pentru persoanele cu suspiciune de ochi uscat prin evaporare sau cei care au nevoie de protectie suplimentara.
Sub forma de gel, cei mai multi oameni prefera sa utilizeze produsul seara, inainte de culcare, sau dimineata, la trezire.

-     Artelac Nighttime gel sustine toate cele trei straturi ale filmului lacrimal cu apa sterila pentru hidratare, carbomer pentru retinerea hidratarii la suprafata ochiului si trigliceride, grasimi pentru sustinerea stratului de lipide a filmului lacrimal, cu rol de mentinere a umiditatii;

-       Artelac Nighttime gel este un gel de inalta viscozitate care ofera protectie de lunga durata a suprafetei ochiului;

-       Artelac Nighttime gel este usor de folosit, bine tolerat si sigur;

-     Artelac Nighttime gel va determina initial vedere neclara dupa administrare, inainte ca reflexul imediat de clipire sa indeparteze gelul, motiv pentru care majoritatea persoanelor aleg sa foloseasca acest produs pe timp de noapte;

Artelac Nighttime Gel este un lubrifiant oftalmic.

Mod de utilizare

1.Scoateti capacul de protectie de pe partea superioara a tubului inainte de utilizare. Asigurati-va ca nu atingeti cu degetele partea superioara a tubului.
2. Aplecati usor capul spre spate si trageti usor pleoapa inferioara cu un deget al mainii libere si tineti tubul vertical deasupra ochiului, cu duza in jos. Apoi strangeti usor tubul pentru a pune o picatura de gel. Evitati contactul partii superioare a tubului cu ochiul sau cu degetele dv., pentru a preveni orice posibila contaminare a solutiei.
3. Repuneti capacul pe tub dupa fiecare utilizare.

Cantitate: 10 g

 

 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Bausch & Lomb
Pareri