Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Arterin 120 capsule

Mai multe poze

Arterin 120 capsule

Pret normal: 133,20 lei

Special Price 119,80 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Arterin 120 capsule de la Fine Foods & PHarmaceutical

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Arterin 120 cps de la Fine Foods & PHarmaceuticals.

Arterin, recomandat cu succes de 7 ani, în Belgia și Franța, este un supliment alimentar, care se prezinta ca o opțiune terapeutică eficientă pentru pacienții cu intoleranță la statine, pentru cei care nu doresc să înceapă tratamentul cu statine, cat și pentru cei care nu reușesc să urmeze o dietă alimentara recomandata pentru normalizarea nivelurilor colesterolului. Potrivit studiilor clinice efectuate, Arterin, singurul produs de acest fel de pe piața romånească, este ideal pentru pacienții care au probleme cu nivelul colesterolului și pentru care medicul nu ar recomanda  încă începerea tratamentului cu statine.

Drojdia roșie de orez provine dintr-o ciupercă roșie, Monascus purpureus, cultivată pe orez. Ea conține, printre alți componenți, 9 monacoline, dintre care monacolina K, o moleculă naturală care inhibă producerea de colesterol. Monacolina K se aseamănă din punct de vedere chimic cu statinele utilizate în mod obișnuit pentru controlul colesterolului, fiind folosită totodată ca model pentru producerea de statine chimice. Monacolina K este un binecunoscut inhibitor al reductazei HMG-CoA și asigură întreţinerea concentraţiilor normale de colesterol LDL din sånge

Recomandari: Arterin® este recomandat persoanelor care doresc sa-si mentina concentratiile normale ale colesterolului din sange, utilizand o substanta activa din sursa naturala.

Compoztie: faina de orez fermentata cu Drojdie rosie de orez (Monascus purpureus); agenti de volum: celuloza microcristalina si fosfat dicalcic anhidru; maltodextrina; agenti antiaglomeranti: carboximetilceluloza de sodiu reticulata, stearat de magneziu si dioxid de siliciu; stabilizator: polivinilpirolidona.

Mod de administrare:

-        1 comprimat pe zi, in timpul meselor, de preferabil seara;

-        A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic;

-        Supliment alimentar recomandat exclusive  adultilor.

Cantitate: 120 capsule

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Fine Food Italia
Pareri