Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Aspenter 75mg

Mai multe poze

Aspenter 75mg

11,50 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • Peste 90% din comenzi sunt livrate in 24 de ore.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.

Descriere

Detalii

Atenție: Se pot comanda/achiziționa maxim 30  cutii pe lună de persoană!

Indicatii:

Farmacia Ardealul va recomanda produsul  Aspenter 75mg de la Terapia.

Aspenter conţine ca substanţă activă acidul acetilsalicilic (cunoscut şi sub numele de aspirină). Acidul acetilsalicilic (Aspenter) aparţine unui grup de medicamente numit antitrombotice, antiagregante plachetare. Plachetele sunt celule mici prezente în sânge, care participă la coagularea sângelui şi sunt implicate în tromboză (formarea de cheaguri de sânge).

Compozitie:
Un comprimat filmat gastro-rezistent contine acid acetilsalicilic 75 mg si excipienti: nucleu – celuloza microcristalina (Avicel PH 101), amidonglicolat de sodiu, stearat de magneziu si film – talc, copolimer de acid metacrilic tip C, trietilcitrat, simeticona emulsie.

Aspenter acţionează prin prevenirea formării cheagurilor de sânge şi este utilizat pentru:

-         prevenirea repetării infarctului miocardic şi a accidentului vas­cular cerebral (ischemic tranzitor şi infarct cerebral);

-         reducerea riscului de infarct miocardic la pacienţii cu angină pectorală sau cu factori de risc multipli, cum sunt: hipertensiune arterială, creştere ale valorii lipidelor din sânge (hiper- colesterolemie), fumat, diabet zaharat şi istoric familial;

-         menţinerea circulaţiei sângelui la nivelul vaselor de sânge

Aspenter nu trebuie utilizat pentru tratamentul febrei sau al durerilor (indiferent de tipul acestora) deoarece eliberează o cantitate mică de acid acetilsalicilic.

Mod de administrare
Doza recomandata pentru profilaxia si tratamentul accidentelor coronariene este de un comprimat (75mg) de 1-4 ori pe zi. In infarctul miocardic acut administrarea se va face imediat dupa debutul simptomelor.
Pentru profilaxia accidentelor ischemice cerebrale tranzitorii si infarctului cerebral se recomanda cate un comprimat de 1-2 ori pe zi. Comprimatele se inghit nesfaramate, cu o canlitate suficienta de apa, de preferinta dupa mese.

 

Nu utilizaţi Aspenter

·         dacă sunteti alergic (hipersensibil) la acidul acetilsalicilic, la alţi salicilaţi sau la oricare dintre celelalte componente ale Aspenter;

·         dacă aţi avut astm bronşic legat de utilizarea salicilaţilor sau a substanţelor înrudite, în special antiinflamatoare nesteroidiene;

·         dacă aveţi tendinţă la sângerări, număr scăzut de trombocite în sânge, hemofilie;

·         dacă aveţi ulcer la nivelul stomacului sau intestinului subţire;

·         dacă utilizaţi Aspenter concomitent cu metotrexat în doze > 15 mg/săptămână; dacă sunteţi în ultimul trimestru de sarcină:

 

Cantitate: 30 comprimate

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Indisponibil
Fata Indisponibil
Corp Indisponibil
Producator Terapia
Pareri

Pareri clienti 2 item(s)

foarte bun
Bunica il ia de peste 4 ani la recomandarea medicului si vreau sa spun ca are 93 de asi si se simte foarte bine. Parerea lui Adriana / (Pus la data 25.12.2015)
Foarte bun
Bunica il ia de peste 4 ani, la recomandarea medicului si vreau sa spun ca are 93 de ani si se smte foarte bine. Parerea lui Adriana / (Pus la data 25.12.2015)