Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Avent Classic+ Biberon 330 ml/11oz

Mai multe poze

Avent Classic+ Biberon 330 ml/11oz

34,50 lei

Availability: Stoc epuizat

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Avent Classic+ Biberon 330 ml/11oz.

Descriere

Detalii

Indicatii:

Farmacia Ardealul va recomanda produsul Avent Classic+ Biberon 330 ml/11oz.

Gama clasică de încredere a fost îmbunătăţită pentru a oferi o experienţă de hrănire şi mai plăcută. Sistemul anti-colici dovedit clinic este integrat acum în tetină, astfel încåt sticla este extrem de uşor de curăţat şi asamblat.

Datorită formei unice, biberonul este uşor de ţinut şi de stråns în orice direcţie, pentru confort maxim, chiar şi pentru månuţele bebeluşului tău.

Faţă de alte biberoane, sistemul anti-colici dovedit clinic este acum integrat în tetină, ceea ce face mai simplă asamblarea corectă a biberonului. În timp ce hrăneşti bebeluşul, supapa unică de pe tetină se deschide pentru a permite aerului să intre în biberon în loc de a intra în stomacul bebeluşului.

Biberonul Philips Avent Classic+ este compatibil cu majoritatea gamei Philips Avent. Îţi recomandăm să utilizezi biberonul Classic+ numai cu tetine Classic+.

Noul biberon Classic+ are doar 4 piese pentru asamblare rapidă şi simplă

Avånd doar 4 piese, un gåt larg şi colţuri rotunjite, biberonul nostru este uşor de curăţat rapid şi bine. Poţi sta liniştit ştiind că biberonul tău este cu adevărat curat în foarte puţin timp.

Somnul şi alimentaţia sunt vitale pentru sănătatea şi fericirea bebeluşului tău. A fost efectuat un studiu clinic aleatoriu pentru a afla dacă designul biberonului pentru sugari afectează „comportamentul sugarului”. S-a demonstrat că biberonul Philips Avent Classic reduce în mod semnificativ agitaţia cu aproximativ 28 de minute pe zi faţă de biberonul de comparaţie (46 minute în loc de 74 minute, p=0,05). Acest lucru este valabil în special noaptea.*

Conform directivei UE (2011/8/UE), biberonul Philips Avent Classic+ este confecţionat din materiale fără BPA (polipropilenă).

Varsta: 3 luni +

Capacitate: 330 ml

Cantitate: 1 bucata

 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Avent
Pareri