Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Bayer Berocca Plus

Mai multe poze

Bayer Berocca Plus

32,90 lei

Availability: Stoc epuizat

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Bayer Berocca Plus

Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Bayer Berocca Plus

Carenta manifesta sau latenta de vitamine ale complexului B si vitamina C, in special in cazul situatiilor cu necesitati crescute - crestere, boli prelungite, anumite forme de tratament cu antibiotice sau agenti chimioterapeutici si ca adjuvant in tratamentul nevritei alcoolice.

Compozitie Bayer Berocca Plus:

-        Vitamina B1 (clorhidrat de tiamina) 15 mg1

-        Vitamina B2 (riboflavina) 15 mg2

-        Viamina B6 (clorhidrat de pirodoxina) 10 mg

-        Vitamina B12 (ciancobalamina) 10 mcg

-        Vitamina C (acid ascorbic) 1000 mg

-        Biotina 150 mg

-        Nicotinamida 50 mg

-        Acid pantotenic 23 mg3

-        Calciu 100 mg

-        Magneziu 100 mg

-        Excipienti: aromatizanti; edulcorant (aspartam). 1 comprimat efervescent contine 86 mg de glucide (1,4 kJ) si aproximativ 262 mg de sodiu (corespunzand la aproape 0,7 g NaCl). Astfel, in cazul unui regim foarte sarac in NaCl, se recomanda a se prescrie Berroca comprimate, in locul comprimatelor efervescente.

Actiune terapeutica Bayer Berocca Plus:

Vitaminele hidrosolubile ale complexului B si vitamina C sunt complementare in functiile pe care le au la nivelul metabolismului celular. Astfel, administrarea lor simultana este, din punct de vedere teoretic, judicioasa, si, in absenta unor carente vitaminice strict definite, mai rationala in comparatie cu priza izolata de diverse vitamine. Odata ce organismul nu poate, in mod practic, sa constituie rezerve de vitamine hidrosolubile, orice intrerupere sau restrictie alimentara, orice tulburare de absorbtie dar si necesitatile crescute pot antrena rapid un aport suboptimal. Berroca calciu si magneziu compenseaza un aport insuficient de vitamine in tulburarile de absorbtie ale elementelor nutritive si combate manifestarile de carenta ce pot aparea dupa eforturi fizice si in asociere cu bolile infectioase. Calciul este important nu numai pentru formarea oaselor si a dintilor, dar si pentru metabolism in ansamblu si pentru integritatea functionala a nervilor si a musculaturii. Magneziul este indispensabil pentru activarea mai multor enzime - si in asociere cu calciul - in transmiterea influxului nervos, de la nervi la muschi, ca si pentru mentinerea tonusului muscular. O carenta si un dezechilibru ale acestor minerale determina aparitia hiperexcitabilitatii si a crampelor. Ambele minerale sunt necesare pentru stocarea si eliberarea energiei din forma sa biologica de adenozin trifosfat (ATP). Comprimatele efervescente sunt indulcite cu aspartam pentru a proteja dintii si pentru a nu afecta metabolismul diabeticilor.

Mod de administrare Bayer Berocca Plus:

1 - 2 comprimate efervescente, zilnic. Dizolvate intr-un pahar cu apa, comprimatele dau o bautura cu gust placut.

Cantitate: 15 comprimate efervescente

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Indisponibil
Fata Indisponibil
Corp Indisponibil
Producator Bayer
Pareri