Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

BioBran 1000, 30 plicuri

Mai multe poze

BioBran 1000, 30 plicuri

517,00 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii:

Farmacia Ardealul va recomanda produsul BioBran 1000, 30 plicuri de la DAIWA Pharmaceutical Co.Ltd. – Japonia.

Acest supliment este:.

 -100 % natural

-exclusiv din plante

-fara aditivi sau conservanti

-nu are contraindicatii.

BioBran 1000 este un supliment nutritiv cu activitate imunostimulatoare utilizat de peste 15 ani in S.U.A., Japonia, Anglia etc. Denumirea comerciala este BioBran 1000 (marca inregistrata) si este fabricat de DAIWA Pharmaceutical Co.Ltd.,- Japonia. 

Cand sanatatea este la mijloc, trebuie sa stim ce poate si ce nu poate sa faca un supliment pentru noi. Nu reclama sau strategiile de marketing trebuie sa determine utilizarea unor asemenea produse, ci doar dovezile eficientei lor.

Cand avem in fata situatii ce privesc viata si moartea, este mai bine sa utilizezi suplimente cu rezultate documentate si de la companii care isi pot sustine afirmatiile facute la adresa produselor pe care le au, cu materiale obtinute din cercetari clinice la nivel international ce au fost publicate. 

Daiwa Pharmaceutical Co.Ltd- Japonia, este o astfel de companie, iar supliment nutritiv Bio Bran 1000 / MGN-3, 100% natural (GMO free), ramane probabil cel mai puternic imunostimulant de pe piata in momentul de fata utilizat ca adjuvant in terapia ONCOLOGICA, chiar si in paralel cu chimioterapia, marindu-i efcienta si reducandu-i efectele negative. 

BioBran 1000 este un supliment nutritiv cu activitate imunostimulatoare utilizat de peste 15 ani in S.U.A., Japonia, Anglia etc. Denumirea comerciala este BioBran 1000 (marca inregistrata) si este fabricat de DAIWA PharmaceuticalCo.Ltd., Japonia. Componenta activa este MGN-3 Arabinoxilan.

Arabinoxilanul - este un polimer a doua pentaze L(+) Arabinoza si D(+) Xiloza este unul din componentele hemicelulozei B care la randul ei este partea hidrolizabila a cortexului boabelor de cereale (grau, orez, porumb).

Tarata rezultata din decorticarea orezului este valorificata ca fibra alimentara. Arabinoxilanul din aceasta fibra este eliminat nedigerat deoarece la greutatea moleculara naturala nu este solubil. 

Dr.Ghoneum M. din Departamentul de Imunologie al Universitatii DREW din Los Angeles a avut ideea de a reduce greutatea moleculara a Arabinoxilanului extras din tarata de orez prin hidroliza partiala enzimatica, operatie ce a dus la fractiuni moleculare partial solubile care pot fi absorbite din intestin intr-o cantitate semnificativa ca imuno-modulator limfocitar. Hidroliza este efectuatã cu un extract din ciuperca schiitake (Lentium M), utilizatã în Japonia în tratamentul cancerului.

Produsul de hidrolizã contine în afarã de arabinoxilanul modificat ca biodisponibilitate, fracþiuni de hemicelulozã B, diverse polizaharide si proteoglicoli

Se poate observa cã ingredientele produsului BioBran 1000 sunt toate de origine vegetalã, nemodificate genetic iar manipularea lor se face în absenþa solventilor sau catalizatorilor chimici, fapt ce conduce la un produs real natural. 

Testele preclinice au dovedit lipsa mutatiilor genetice, toxicitate acutã sau cronicã practic inexistentã si o puternicã activitate imuno-stimulantã (in vitro si in vivo). 

In prestigioasa revista Int.Immunotherapy (XIV, 2/88-89, 1998) Dr.Ghoneum raporteaza o dublare a activitatii limfocitelor NK (NaturalKiller) dupa o saptamana de administrare a 3g / zi si o triplare dupa 2 luni. In abstractul unui simpozion din acelasi an se descrie spectaculoase cresteri ale ratei de diviziune a limfocitelor T si B (experiment in vivo). Williams D. (Alternatives for Health Conscious Ind, nr.15, sept 1998) descrie cresteri ale nr. de granulozitati din limfocitele NK, a nivelului de interferon. Studii clinice (disponibile la cerere) desfasurate in spitale din Japonia, au definit domeniul de utilizare al Arabinoxilanului modificatpreparatul care il contine este un supliment nutritional puternicimunostimulantlipsit de toxicitate

BioBran este indicat ca supliment nutritiv si in afectiuni precum: 

- Stari precanceroase (displazii) ( 1g (1 plic) pe zi); 

- Hepatita B si C; 

- Diabet (noninsulino dependent) 

- Reumatism cronic; 

- SIDA 

- Infectii cronice (bacteriene, virale, fungice) ( 1g (1 plic) pe zi); 

- Viroze respiratorii acute mai ales la persoanele în vârstã ( 1g (1 plic) pe zi); 

- Tabagism, etilism. 

BioBran mai este indicat ca supliment nutritiv pentru: 

- Persoane cu deficiente imunitare; ( 1g (1 plic) pe zi) 

- Persoane provenind din familii cu antecedente neoplazice heredo-colaterale; 

- Persoane care traiesc sau lucreaza în medii cu noxe (aglomeratii urbane, respectiv industria chimica, rafinarii, vopsitorii, etc); 

Compozitie:

BioBran 1000 este produs fabricat din fibra celulozica solubila in apa (hemiceluloza B), care constituie aproximativ 5% din tarata de orez, care este sursa principala de obtinere a lui. Hemiceluloza B din tarate de orez contine ca principal ingredient Arabinoxilan, care este alcatuit din xiloza si arabinoza ca zaharuri constituente. Structura hemicelulozei B este inclusa in fibrele comestibile si are o structura moleculara de greutate mica. Derivatele care au proprietati imuno-regulatoare au fost dezvoltate cu succes prin digerarea partiala a carbohidratului din miceliul ciupercii shiitake.

Aceasta este un derivat arabinoxilan din tarate de orez.

Mod de administrare:

Administrarea a 2-3 g/zi sau cel putin 30 mg/kg corp (2-3 plicuri/zi) timp de 60 de zile, dupa mese, dizolvat in putina apa, urmata de doza de intretinere de 1 g/zi (1 plic/zi);

Forma de prezentare: 

O cutie BioBran 1000 contine 30 de plicuri. Fiecare plic contine 2g de pulbere granulata suspendabila, din care 1000 mg Arabinoxilan (extract bioactiv) si 1000 mg aditivii de conditionare sunt de origine vegetala (celuloza microcristalina, dextrina, amidon de porumb) sau minerala (fosfat tricalcic). 

 

 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator DAIWA Pharmaceutical Co.Ltd. – Japonia
Pareri