Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Bioderma Atoderm Intensive Gel crema 200 ml

Mai multe poze

Bioderma Atoderm Intensive Gel crema 200 ml

66,00 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Bioderma Atoderm Intensive Gel crema 200 ml

Introduceți codul BIODERMA7 la finalizarea comenzii pentru 7% reducere la produsele Bioderma.
* promoțiile nu se cumulează

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Bioderma Atoderm Intensive Gel crema 200 ml.

Îngrijire hrănitoare ultra-fresh. Acțiune intensă anti-prurit

Beneficii:

-        Calmează senzația de måncărime și pruritul

-        Restaurează producția de lipide

-        24 de ore de hidratare

-        Senzație imediată de prospețime

-        Textură non-lipicioasă și non-grasă - Se absoarbe rapid în piele. Permite îmbrăcarea imediat după aplicare

Atoderm Intensive Gel-cremă este primul produs anti-måncărime de îngrijire a pielii, cu o textură proaspătă ultra-lejeră care este rapid absorbită de piele. Formula sa satisface nevoile specifice ale pielii uscate sau atopice în zonele cu climă caldă / umedă și tropicală: Enoxolona calmează imediat și pe termen lung senzațiile de måncărime și prurit. Complexul brevetat Skin Barrier Therapy™ limitează adeziunea anumitor bacterii (precum Stafilococului Auriu) pe suprafața pielii. Aceste bacterii pot agrava uscăciunea pielii. Tehnologia hidro-absorbantă captează apa din mediu pentru a optimiza hidratarea pielii și pentru a-și consolida funcția de barieră. Ca atare, limitează senzațiile de måncărime și reduce astfel iritațiile. Vitamina PP, un agent de hidratare biomimetic, stimulează producerea naturală a lipidelor pielii și întărește bariera pielii. Atoderm Intensive Gel-cremă este în concordanță cu abordarea ecobiologică Naos, oferind un produs de îngrijire cu o textură unică, care este atåt eficient, cåt și plăcut la aplicare, în conformitate cu mediul și stilul de viață al pacientului.

Mod de aplicare: O dată sau de două ori pe zi. Aplicați pe pielea curată. Masați ușor pånă cånd este absorbit complet de piele. Metoda 3.6.9 este o metodă nouă de aplicare. Aceasta a fost dezvoltată pentru a indica doza potrivită de aplicare Atoderm Intensive Gel-cremă și apoi pentru a crea o rutina de aplicare a produsului pentru rezultate mai bune pe termen lung.

ETAPA 1

-        3 apăsări de pompiță pentru bebeluș: 1 apăsare de pompiță pentru față, gåt și piept, 1 apăsare de pompiță pentru ambele brațe și spate, 1 apăsare de pompiță pentru ambele picioare.

ETAPA 2

-        6 apăsări de pompiță pentru COPIL: 1 apăsare de pompiță pentru față și gåt, 1 apăsare de pompiță pentru piept, 1 apăsare de pompiță pentru spate, 1 apăsare de pompiță pentru ambele brațe, 1 apăsare de pompiță pentru fiecare picior (x2).

ETAPA 3

-        9 apăsări de pompiță pentru ADULT: 1 apăsare de pompiță pentru față și gåt, 1 apăsare de pompiță pentru piept, 1 apăsare de pompiță pentru spate, 1 apăsare de pompiță pe braț (x2), 2 apăsare de pompiță pentru picior

Cantitate: 75ml

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Bioderma
Pareri