5% reducere la Diabetico Forte, pret redus 41.04 lei

E greu sa traiesti cu atitea “dulcegarii” in jurul tau… tentatii sunt multe, dar grija trebuie sa fie si mai mare. Iar controlul e cu atat mai important. O solutie in acest sens este Diabetico Forte.

Farmacia Ardealul, pentru a veni in intampinarea celor care trebuie sa aiba mereu grija sa isi tina glicemia in limite normale, va propune in saptamana 13-20 septembrie o oferta la “Diabetico Forte”, pe care o puteti cumpara de pe www.farmaciaardealul.ro cu o reducere de 5%.
http://farmaciaardealul.ro/diabetico-forte

Diabetico Forte este un supliment natural chinezesc care ajuta la scaderea rapida a zaharului din sange, reface pancreasul si revigoreaza sanatatea. Persoanele care tocmai au fost depistate cu diabet pot folosi numai capsulele DIABETICO, obtinandu-se rezultate foarte bune.La inceputul tratamentului se administreaza impreuna cu medicamentele initiale, o data pe zi cate 2 capsule inainte de masa sau cate o capsula dimineata si seara. Dupa cinci zile de folosire, glicemia incepe sa scada, iar dupa 18 zile, majoritatea persoanelor pot ajunge la nivelul normal; atunci se pot reduce progresiv, chiar se renunta la medicamentele antidiabetice initiale si se pot reduce dozele de insulina.
Compozitie:
Pueraria Thunbergiana – 112mg
Rehmannia chinensis – 140mg
Ophiopogon japonicus – 100mg
seminte de Coix Lachryma-jobi – 78mg
propolis – 6mg
Continut minim in substante bioactive : 4,26 % puerarin ; 2,9 flavone totale ; 2,74 polizaharide .
Mod de administrare:
3 capsule / zi , in priza unica , sau 1 capsula de 3 ori/ zi
Cantitate: 27 capsule

Va rugam sa comentati acest articol. Veti primi raspuns de la specialistii Farmaciei Ardealul.