Argint coloidal si sistemul imunitar al copiilor

Argintul coloidal este o substanta pura, naturala, care contine particule microscopice de argint. Acesta pastreaza proprietatile argintului de a proteja impotriva bacteriilor si poate fi administrat ca adjuvant in numeroase afectiuni.

Argintul coloidal este recunoscut pentru actiunea sa antiinfectioasa, actionand impotriva a peste 600 de tipuri de agenti patogeni, care nu au capacitatea de a dezvolta rezistenta la aceasta substanta. De asemenea, argintul coloidal are si proprietati antibacteriene si antivarale naturale, precum si actiune impotriva parazitilor.

Efect antiinfectios

Argintul coloidal este un ajutor pentru intarirea sistemului imunitar si pentru protejarea organsimului impotriva diverselor tipuri de infectii. Majoritatea afectiunilor de natura infectioasa (infectii bacteriene, virale, parazitare) pot fi ameliorate prin utilizarea acestui remediu.

Antibacterian si antiviral natural

Amigdalita, bronsita, cistita sau conjunctivita sunt cateva exemple de probleme de sanatate ce au cauze infectioase si pentru care se poate administra un produs pe baza de argint coloidal. Raceala, gripa, laringita, otita, virozele respiratorii sunt alte cateva situatii in care acesta este benefic.

Atunci cand argintul coloidal intra in contact cu organisme unicelulare daunatoare, asa cum sunt virusurile, bacteriile sau ciupercile, blocheaza indeplinirea unor functii vitale ale acestora. Astfel, agentii patogeni sunt distrusi. De asemenea, in cazul virusurilor, argintul coloidal le distruge invelisul si le impiedica inmultirea si raspandirea in organism.

Proprietati antiparazitare

Parazitii patrund intr-un organism sanatos pe care il folosesc pentru a trai si a se hrani. Acestia consuma din resursele gazdei si afecteaza buna functionarea a corpului pe care il paraziteaza. Argintul coloidal poate fi folosit si pentru a curata organismul de astfel de “invadatori”, fiind recomandat in giardioza, oxiuroza, ascaridioza si alte parazitoze.

Copii sunt printre categoriile cele mai sensibile si cele mai expuse pericolului de a contracta afectiuni infectioase si parazitoze. In parte pentru ca sistemul lor imunitar nu este inca pregatit sa lupte impotriva multor agenti patogeni, dar si din cauza firii curioase, neastamparate, care ii face sa intre in contact cu diverse obiecte si medii nesanitare. De aceea, este important ca sanatatea lor sa fie protejata prin produse adecvate si eficiente.

First Defense, formula pentru copii pe baza de argint coloidal

Produsul 100% natural First Defense, de la Secom®, are in compozitie argint coloidal de 0.001 microni si extract din maslin, sunatoare si arabinogalactan. Formula unica a First Defense este creata de medici pediatri special pentru copii, iar produsul este recomandat de Societatea Romana de Pediatrie.

First Defense contribuie la echilibrarea sistemului imunitar prin stimularea producerii de imunoglobuline IgA, IgM, IgG si a limfocitelor T, prin stimularea imunitatii dobandite si a celei innascute antiinfectioase.

De asemenea, produsul este benefic in echilibrarea imunitatii prin efectul sau de crestere a numarului de celule care inglobeaza si distrug agentii patogeni. First Defense ajuta la reducerea timpului de recuperare dupa toate tipurile de infectii si la reducerea stresului oxidativ.

1 2

Va rugam sa comentati acest articol. Veti primi raspuns de la specialistii Farmaciei Ardealul.