Black Friday 2013 – farmaciaardealul.ro

Update:

Oferta completă Black Friday la farmaciaardealul.ro


Anul trecut am făcut pionierat: am fost primii care am adus Black Friday in domeniul farmaceutic, oferind reduceri clientilor farmaciei noastre prin intermediul site-ului online. Anul acesta revenim și pregătim pentru dumneavoastră reduceri cu adevărat importante, la produse foarte căutate din toate gamele de pe site. Subliniem cu această ocazie un lucru pe care cei care ne vizitează site-ul în mod frecvent îl cunosc deja și anume că nu am mărit și nu mărim artificial prețurile în această perioadă premergătoare zilei de Black Friday doar pentru ca procentele de reducere afișate să fie mai impresionante. În al doilea rând, am ales să sărbătorim Black Friday pe 29 noiembrie, chiar dacă în online-ul românesc sunt o serie de nume mari care au furat startul și au mutat ziua reducerilor pe 22 noiembrie. Pentru că Black Friday e o zi internațională pe care o sărbătorim cu toții împreună, în aceeași zi, evenimentul în sine capătă importanță și ia amploare. Nouă ni s-ar părea ciudat să sărbătorim Revelionul de Crăciun doar pentru că tot avem deja șampania la rece (sau marfa în magazine…)

Evident, ca orice campanie de reduceri, există și câteva reguli, ca să nu existe neînțelegeri:

– prețurile speciale de Black Friday nu sunt valabile decât în magazinul online, pentru comenzile cu livrare la domiciliu, nu și în cele 7 farmacii Ardealul din Piatra-Neamț sau pentru comenzile cu ridicare a produselor din farmacie. În farmaciile noastre există alte campanii de reduceri pe care clienții noștri le cunosc deja.

– clientii Silver, Gold și Platinum nu vor primi de această dată discount-uri suplimentare pentru produsele cu preț special de Black Friday (dacă tot e o sărbătoare a reducerilor haideți să ne bucurăm cu toții în mod egal de ea). Reducerile vor fi aceleași pentru toți clienții farmaciaardealul.ro și nu se vor putea cumula mai multe promoții. Pentru celelalte produse, se aplică toate reducerile cu care v-ați obișnuit.

– promoțiile sunt valabile în limita stocurilor disponibile. Pentru a verifica disponibilitatea în cazul comenzilor mai mari, luați legătura cu unul dintre operatorii noștri prin intermediul site-ului sau la telefoanele afișate pe site.

– livrarea produselor se va face în funcție de programul firmelor de curierat.

– prețurile reduse vor fi valabile doar pe 29 noiembrie, în ziua de Black Friday, pentru 24 de ore.

Acestea fiind spuse, nu mai rămâne decât să vă invităm pe site-ul nostru pe 29 noiembrie de Black Friday, pentru a beneficia de prețurile speciale pe care le-ați văzut vreodată într-un magazin online din domeniul farmaceutic.

REGULAMENT OFICIAL

CAMPANIE BLACK FRIDAY la farmaciaardealul.ro

Organizatorul campaniei

Organizatorul acestei campanii este SC FARMACIA ARDEALUL SRL, cu sediul in Piatra Neamt, Str. Titu Maiorescu, Nr. 17, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J27/149/1993, cod fiscal: RO 3426630, reprezentata legal prin Farm. Pr. Echim Ilie.

Participantii la campanile sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos. Regulamentul Oficial sta la dispozitia fiecarui participant la campanile, pentru constatare pe site-ul www.farmaciaardealul.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca modificarile sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari in mod public.

Perioada campaniei

Campania se desfasoara în 29 noiembrie 2013, pentru 24 de ore. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica perioada de desfasurare a campaniei. Informarea privind incetarea sau modificarea campaniei va fi atasata in timp util pe site-ul www.farmaciaardealul.ro.

Conditii de participare

La campanile poate participa orice persoana fizica cu varsta de peste 18 ani.

Mecanismul campaniei

Campania ofera clientilor farmaciilor Ardealul posibilitatea de a beneficia de discount-uri.

Prețurile speciale de Black Friday nu sunt valabile decât în magazinul online, pentru comenzile cu livrare la domiciliu, nu și în cele 7 farmacii Ardealul din Piatra-Neamț sau pentru comenzile cu ridicare a produselor din farmacie.

Clientii Silver, Gold și Platinum nu vor primi de această dată discount-uri suplimentare pentru produsele cu preț special de Black Friday. Prețurile reduse vor fi aceleași pentru toți clienții farmaciaardealul.ro și nu se vor putea cumula mai multe promoții. Pentru celelalte produse, la care nu au fost aplicate discount-uri speciale de Black Friday, se aplică toate reducerile cu care v-ați obișnuit, inclusiv cele de fidelizare (Silver, Gold și Platinum).

Promoțiile sunt valabile în limita stocurilor disponibile. Pentru a verifica disponibilitatea în cazul comenzilor mai mari, luați legătura cu unul dintre operatorii noștri prin intermediul site-ului sau la telefoanele afișate pe site.

Nicio comandă nu se consideră validată până la confirmarea telefonică de către operatorii noștri.

Livrarea produselor se va face în funcție de programul și gradul de încărcare al firmelor de curierat.

Prețurile reduse vor fi valabile doar pe 29 noiembrie 2013, în ziua de Black Friday, pentru 24 de ore.

Clientii pot participa de cate ori doresc la aceasta campanie pe perioada desfasurarii acesteia.

Taxe si impozite

Organizatorul campaniei este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare.

Campania se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor.

Litigii

Posibilele neintelegeri ivite intre organizator si participantii la campanile se vor rezolva pe cale amiabila, daca va fi posibila.

Sfarsitul Campaniei

Incetarea campaniei va fi anuntat in timp util de catre organizator.

Oranizator campanie,

SC FARMACIA ARDEALUL

 

6 Responses to Black Friday 2013 – farmaciaardealul.ro

 1. Gerogian noiembrie 21, 2013 at 5:50 am

  Stati linistiti cu singura farmacie care a facut Black Friday anul trecut. Inseamna ca nu va cunoasteti concurenta.

  Răspunde
  • Farmacia Ardealul noiembrie 24, 2013 at 5:21 pm

   Noi am spus „prima”, nu „singura” (e o mică-mare diferență). Și asta se poate demonstra ușor. Oricum, ne bucură faptul că sunt mai multe farmacii online care fac oferte speciale clienților cu ocazia Black Friday.

   Răspunde
 2. Buna noiembrie 28, 2013 at 6:53 am

  si binenteles serverul va fi blocat !!!….iar daca nu …telefonul de confirmare nu va suna ..niciodata, ptr. validarea comenzii.
  Astea-s cioace …..de black friday!

  Răspunde
  • Farmacia Ardealul noiembrie 28, 2013 at 9:39 am

   Vă așteptăm mâine cu o comandă și apoi vă rugăm să postați și dacă ați fost sau nu mulțumit și/sau dacă au fost probleme. Știm că oferta pare prea bună ca să fie adevărată dar sperăm să vă convingem mâine. Mulțumim pentru comentariu.

   Răspunde
 3. Anda noiembrie 29, 2013 at 7:07 pm

  Va multumesc si va respect pentru ca sunteti cei mai buni dintre cei buni.Profesionalismul,corectitudinea si promptitudinea de care dati dovata ma vor face sa ma reantorc de fiecare data cu placere,aici.Felicitari!

  Răspunde
 4. Anda noiembrie 29, 2013 at 7:30 pm

  Serverul nu a fost blocat,iar telefonul a functionat perfect!Reducerile au fost cat se poate de reale si voi reveni ori de cate ori am nevoie si-mi voi face cumparaturile din Farmacia Ardealul.Incercati si voi!Sigur nu veti regreta.

  Răspunde

Va rugam sa comentati acest articol. Veti primi raspuns de la specialistii Farmaciei Ardealul.