Black Friday la www.farmaciaardealul.ro

Update 2015: Și anul acesta rămânem fideli conceptului original de Black Friday, respectând inclusiv data la care acest eveniment are loc în Statele unite ale Americii. Astfel, Farmacia Ardealul va organiza Black Friday pe 27 noiembrie 2015. Noutatea de anul acesta este organizarea evenimentului pe noul site din portofoliul Farmaciei Ardealul, site intitulat Bebe Ardealul (poate fi accesat la adresa bebe.farmaciaardealul.ro ). Pentru a afla primii despre ofertele din acest an, trebuie să vă faceți cont pe acest site și să vă înscrieți la newsletter. În acest fel, veți afla de joi 26 noiembrie toată lista de prețuri speciale pe care le veți avea la dispoziție. De asemenea puteți urmări anunțurile despre promoții speciale și pe pagina de facebook BEBE Ardealulacolo unde vă puteți abona cu un simplu like.

Update 2014: După cum v-a obișnuit deja, prima farmacie online din România care a „aderat” la fenomenul BLACK FRIDAY, www.farmaciaardealul.ro , vă va oferi și în acest an cele mai bune oferte din domeniul farmaceutic. Țineți aproape pentru că vom publica în curând oferta noastră de reduceri. Anul acesta, Black Friday va avea loc pe 28 noiembrie și pentru că noi ținem la tradiție, vom respecta această dată. Vă așteptăm cu drag!

Update: În 2013, reducerile vor fi mult peste așteptările dumneavoastră 🙂 Reveniți pe blog pentru amănunte și nu, noi nu furăm startul ca alții așa că Black Friday rămâne pe 29 noiembrie 2013.

Astfel, www.farmaciaardealul.ro este prima farmacie online care oferă clienților săi reduceri cu ocazia sărbătorii neoficiale a reducerilor, denumită Vinerea Neagră – Black Friday. Pentru a afla semnificația acestei zile, trebuie să ne uităm peste ocean, la americani, unde Vinerea Neagră este ziua care urmează după cea mai importantă sărbătoare a lor, Thanksgivingday – Ziua Mulțumirilor. Astfel, Vinerea Neagră semnifică în mod tradițional prima zi a sezonului de cumpărături de iarnă, pentru Crăciun și Anul Nou. Din 2005, în fiecare zi de Black Friday s-a înregistrat la nivel mondial cele mai mari vânzări din întregul an.

Reducerea oferită de noi este una reală, prețuri care se găsesc pe net! Astfel, la fiecare comandă pe care o veți face la www.farmaciaardealul.ro în data de 23 noiembrie 2012, veți avea din partea nostră un discount de 7% dacă veți folosi codul blakfriday la finalizarea cumpărăturilor de pe site.

Reducerile se acordă în limita stocurilor disponibile.

Suntem prima farmacie online care participă la această sărbătoare cu reduceri pentru clienții săi și vă promitem că vom veni întotdeauna în întâmpinarea dorințelor dumneavoastră cu cele mai bune oferte din internetul românesc.

Farmacia Ardealul – Împreună pentru sănătate

8 Responses to Black Friday la www.farmaciaardealul.ro

 1. john noiembrie 22, 2012 at 8:29 pm

  ei hai sa nu exageram cu „prima farmacie din online”….
  online-ul romanesc de sanatate, inclusiv cel farma, este activ de prin 2004-2005. adica cu macar 7 ani inaintea farmaciaardealul.ro

  Răspunde
  • Farmacia Ardealul noiembrie 22, 2012 at 8:34 pm

   Citiți întreaga propoziție. Suntem primii din profilul farma care oferă reduceri de Black Friday :), nu primii din online-ul românesc. De fapt, suntem chiar foarte noi în online, dar în creștere.

   Răspunde
 2. john noiembrie 22, 2012 at 8:58 pm

  doar cateva exemple de alte farmacii online, si ele tot primele care ofera black friday…:)
  http://www.webfarm.ro/black-friday-reduceri-promotii.html
  http://www.efarma.ro

  Răspunde
  • Farmacia Ardealul noiembrie 22, 2012 at 9:01 pm

   Bravo lor că oferă reduceri clienților, doar că au venit cu ideea asta după noi 🙂

   Răspunde
 3. Pingback: black friday | Anlachi's Weblog

 4. Daniel Pristavu noiembrie 24, 2012 at 6:31 am

  Felicitari oricum Farmaciei Ardealul pentru initiativa si respectul personalului fata de clientii sai, online sau indoor !

  Răspunde
 5. MariSSa aprilie 7, 2013 at 8:38 am

  Bravo lor. Imi place ideea de black friday si mai astept urmatoarea data cand mai faceti black friday.

  Răspunde
 6. Calin Luca noiembrie 28, 2014 at 7:18 am

  Care e oferta anul asta?Nu mai este nici un cod de reducere sau asa ceva?!

  Răspunde

Va rugam sa comentati acest articol. Veti primi raspuns de la specialistii Farmaciei Ardealul.