Hidrocolonoterapia – aliatul sanatatii tale

Un proverb vechi spunea ca “Moartea organismului sta in intestine” si constituie un avertisment pentru era moderna.

Inca din Egiptul antic, curatarea frecventa a intestinului cu ajutorul diferitelor esente si uleiuri era o metoda traditionala de mentinere a sanatatii organismului, iar in antichitate, Hipocrate a vindecat multe boli prin asa-numitele clisme de purificare.

Americanii au facut din procedeul colonoterapiei unul de maxim confort si placere.

Hidrocolonaterapia este o metoda terapeutica complexa de detoxifiere a organismului, realizata cu aparatura moderna, computerizata, dotata cu un tub special, cu niste supape de intrare si iesire, prin care intestinul se umple sub presiune scazuta si controlata, incat nu apare senzatia de “stomac umflat” ca la clisma clasica, iar efectul este cel al unui dus placut.

Procedura utilizeaza truse de unica folosinta, asigurand conditii antiseptice optime, aparatul fiind dotat cu mecanism propriu de dezinfectare.

Durata unei sedinte este de 30-45 minute, foloseste in jur de 30 litri de apa incalzita la 370C, filtrata si purificata de bacterii. Intre 8 si 18 litri supapa de evacuare se deschide, continutul intestinului se elimina in canalizare prin sistemul ermetic de tuburi, nici medicul, nici pacientul nu simte mirosuri neplacute. Dupa sedinta urmeaza nu se consuma niciun aliment timp de 8 ore iar alimentatia se reia apoi prin aport crescut de iaurturi pentru urmatoarele 2 zile.

Pe langa igiena intestinala, procedura asigura eliminarea adecvata a materiilor fecale si a celor reziduale de putrefactie restante, blocate si pietrificate pe peretii intestinali, asigura eliminarea germenilor si parazitilor prezenti uneori la acest nivel, a substantelor toxice greu de eliminat, care otravesc organismul si atrofiaza musculatura intestinala.

Purgativele folosite in mod abuziv lenevesc organismul. Deja dupa prima sedinta, pacientul scade cu cateva kilograme in greutate, somnul si digestia se regleaza, capacitatea de efort a organismului creste, se imbunatateste rezistenta la infectii, apare senzatia de usurare a propriului corp, memoria se ascute.

Puteti efectua o sedinta de hidrocolonoterapie chiar la dumneavoastra acasa, folosind dispozitivul My Perfect Colon.

dispozitiv

Acesta este un dispozitiv de tip medical (de uz casnic) pentru spălarea colonului – clisma (in mod specific pentru rect și sigmoid).

Se recomanda 3-10 sedinte pe an pentru a avea un organism detoxifiat, sanatos, cu o circulatie buna, slabire naturala, un ten luminos, o imunitate buna si o energie de invidiat.

Hidrocolonoterapia este indicata in:

  • Constipatie
  • Disfunctii hepato-biliare
  • Prevenirea cancerului de colon
  • Oboseala cronica
  • Reglarea ritmului cardiac
  • Alergii
  • Boli varicoase
  • Disfunctii ale prostatei
  • Cistite, anexite
  • Infectii parazitare si bacteriene

Procedura realizeaza o slabire naturala, imbunatateste circulatia si oxigenarea tesuturilor.

Un colon curat inseamna mai putine probleme de sanatate. Pe www.sanafarm.ro te asteptam cu sfaturi si sugestii utile pentru mentinerea sanatatii tale.

Ionela

Leave a Reply