MSM 1000 mg – Aliatul tau in ameliorarea durerilor articulare

Ce este Artrita?

Artrita este o afectiune inflamatorie articulara, ce se manifesta in diverse forme, dintre care, cele mai cunoscute sunt osteoartrita, artrita reumatoida si guta.

Ca orice afectiune inflamatorie, artrita se poate agrava odata cu inaintarea in varsta si totodata poate provoca aparitia altor focare de inflamatii in organism. Este esential sa se trateze afectiunile inflamatorii de orice natura pentru a se evita exacerbarea durerilor provocate de acestea si, mai cu seama, pentru imbunatatirea calitatii vietii (durerea ne impiedica sa ne bucuram deplin de viata).

Pentru a intelege importanta MSM, sunt necesare cateva informatii de baza: MSM (metilsulfonilmetan) este secretat in mod natural de organismul uman si reprezinta o sursa naturala de sulf biologic activa, ce intra in compozitia cartilajelor, a tesuturilor conjunctive, a keratinei si a enzimelor. Sulful mentine permeabilitatea membranei celulare, intra in compoziţia colagenului, esential in mentinerea sanatoasa a pielii, tendoanelor si articulatiilor. Favorizeaza sinteza de glucozamina la nivel articular si mentine aspectul sanatos al pielii, parului si unghiilor.

Un atribut major al MSM este acela de a reduce inflamatiile articulare si musculare specifice afectiunilor osteoarticulare care influenteaza in mod negativ si semnificativ calitatea vietii.

Datorita modului de viata activ si haotic al ultimelor decenii, inflamatiile osteoarticulare apar la varste din ce in ce mai fragede, desi, in trecut, acestea afectau exclusiv categoriile de varsta de peste 40 de ani.

Premium MSM 1000 mg de la COSMO PHARM® are multiple beneficii pentru sanatate. Este un excelent antiinflamator, ajuta la mentinerea sanatatii articulatiilor, contribuie la mentinerea frumusetii si aspectului tanar al pielii, parului si unghiilor, are efect detoxifiant si energizant.

Beneficii:

  • Imbunatateste structura articulatiilor; creste mobilitatea si functionalitatea articulatiei;
  • Asigura lubrifierea articulatiilor;
  • Reduce disconfortul osteoarticular si muscular;
  • Repara structura si compozitia cartilajului afectat;
  • Reduce disconfortul si disfunctionalitatea in traumatisme si uzura marcata;
  • Se poate asocia cu medicatia specifica, fara efecte secundare;
  • Eficient in ameliorarea alergiilor prin blocarea receptorilor histaminici;
  • Este detoxifiant hepatic (sulful este component al glutationului).

Administrarea de MSM (metilsulfonilmetan) reduce procesele inflamatorii din organism, acesta fiind indicat în afectiuni ca osteoartrite, artrite reumatoide, tendinite sau bursite. Totodata, protejeaza musculatura si reduce efectele stresului indus de efortul fizic indelungat.

COSMO PHARM® iti aduce sanatate din natura!

Va rugam sa comentati acest articol. Veti primi raspuns de la specialistii Farmaciei Ardealul.