Regulament Black Friday 2016

REGULAMENT OFICIAL

CAMPANIE BLACK FRIDAY 2017 la farmaciaardealul.ro / sanafarm.ro / bebeardealul.ro

RegulamentOrganizatorul campaniei

Organizatorul acestei campanii este SC FARMACIA ARDEALUL SRL, cu sediul in Piatra Neamt, Str. Titu Maiorescu, Nr. 17, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J27/149/1993, cod fiscal: RO 3426630, reprezentata legal prin Farm. Pr. Echim Ilie.

Participantii la campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos. Regulamentul Oficial sta la dispozitia fiecarui participant la campanie, pentru constatare pe site-urile noastre. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca modificarile sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari in mod public.

Perioada campaniei

Campania se desfasoara conform traditiei in ultima vineri din noiembrie, adica în 25 noiembrie 2016, pentru 24 de ore. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica perioada de desfasurare a campaniei. Informarea privind incetarea sau modificarea campaniei va fi atasata in timp util pe site-urile noastre.

Conditii de participare

La campanie poate participa orice persoana fizica cu varsta de peste 18 ani.

Mecanismul campaniei

Campania ofera clientilor farmaciilor Ardealul posibilitatea de a beneficia de discount-uri.

Prețurile speciale de Black Friday nu sunt valabile decât în magazinul online, pentru comenzile cu livrare la domiciliu, nu și în Farmaciile Ardealul din Piatra-Neamț sau pentru comenzile cu ridicare a produselor din farmacie.

Clientii Silver, Gold și Platinum nu vor primi de această dată discount-uri suplimentare. Prețurile reduse vor fi aceleași pentru toți clienții site-urilor noastre și nu se vor putea cumula mai multe promoții. Pentru celelalte produse, la care nu au fost aplicate discount-uri speciale de Black Friday, se aplică toate reducerile cu care v-ați obișnuit.

Promoțiile sunt valabile în limita stocurilor disponibile. Pentru a verifica disponibilitatea în cazul comenzilor mai mari de 10 x acelasi produs, luați legătura cu unul dintre operatorii noștri prin intermediul site-ului sau la telefoanele afișate pe site.

Nicio comandă nu se consideră validată până la confirmarea telefonică de către operatorii noștri.

Comenzile vor fi onorate în ordinea primirii acestora.

Livrarea produselor se va face în funcție de programul și gradul de încărcare al firmelor de curierat.

Prețurile reduse vor fi valabile doar pe 25 noiembrie 2016, în ziua de Black Friday, pentru 24 de ore.

Clientii pot participa de cate ori doresc la aceasta campanie pe perioada desfasurarii acesteia.

Costul transportului rămâne același.

Taxe si impozite

Organizatorul campaniei este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare.

Campania se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor.

Litigii

Posibilele neintelegeri ivite intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila, daca va fi posibila.

Sfarsitul Campaniei

Incetarea campaniei va fi anuntat in timp util de catre organizator.

Oranizator campanie,

SC FARMACIA ARDEALUL

One Response to Regulament Black Friday 2016

  1. Pingback: Black Friday 2016 | Farmacia Ardealul

Leave a Reply