Unghiile perfecte – detaliul care face diferenta

La fel ca firele de par, unghiile sunt alcatuite din cheratina. Aceasta ii confera duritate si soliditate. Totusi, aproximativ 20% dintre femei se plang de unghii casante, prea fine, fragile, moi sau striate. Principala cauza o reprezinta treburile casnice, igiena necorespunzatoare, dar si imbatranirea unghiei: cu timpul, unghia se striaza pe lungime, se deshidrateaza si devine mai fragila. Striatiile incep sa apara in jurul varstei de 35-40 de ani.

Ingrijirea unghiilor este esentiala pentru o femeie. Felul in care arata unghiile noastre sunt de fapt o “carte de vizita” pentru noi. Unghiile ingrijite, curate si sanatoase fac intotdeauna o impresie placuta.

Asta nu inseamna ca trebuie sa fie date non stop cu oja. Ca sa ai unghii sanatoase, trebuie din cand in cand sa iei cate o pauza de la oja si acetona. Lasa-le sa respire macar cate o luna intr-un an.

Problemele unghiilor apar din diferite motive, dar pot fi prevenite sau vindecate. Ce faci daca ai unghiile moi, deformate, casante sau fragile? Solutia: trebuie sa apelezi la cele mai bune tratamente pentru unghii.

Farmacia Ardealul va recomanda:

Foltene Tratament Pentru Unghii

Foltene Tratament Pentru Unghii  stimuleaza in mod eficient cresterea naturala a unghiilor, le fortifica si le face mai rezistente.

Foltene  Tratament pentru unghii are o formula exclusiva pe baza de Tricalgoxyl, un complex de polizaharide de origine marina, ce stimuleaza eficient cresterea naturala a unghiilor, marindu-le rezistenta si redandu-le stralucirea.

Dieta neadecvata, folosirea si indepartarea in mod regulat a lacului de unghii compromit protectia naturala a unghiilor si cantitatea de cheratina.tratament unghii 3

Formula Foltene Pharma Tratament pentru unghii mai contine si un agent hidratant si hranitor pe baza de amino-acizi, Alantoina si extract din Trandafiri de Damasc, ce permite pastrarea elasticitatii naturale a unghiilor si reda stratul de protectie hidrolipidic.

Mod de folosire:

Foltene Tratament Pentru Unghii  se aplica zilnic pe intreaga suprafata unghiei si pe cuticule.

In cazul in care se foloseste lac de unghii tratamentul se aplica pe cuticule si la baza unghiei.

 

Scholl Velvet Smooth Pila electronica pentru unghii

Freza electrica Smooth Velvet Scholl este dotata cu 3 capete (pentru pilit, polisat si lustruit) pentru o ingrijire totala si un aspect excelent al unghiilor.

Pentru o finisare perfecta a unghiilor utilizati acest sistem atat pentru maini, cat si pentru picioare.school poza 2

Sistemul are 3 capete interschimbabile pentru aparat:

Pasul 1: PILIREA unghiilor – pilirea ajuta la prevenirea deteriorarii unghiilor.

Pasul 2: NETEZIREA unghiilor – pentru netezirea colturilor si a suprafetei unghiilor.

Pasul 3: LUSTRUIREA unghiilor – pentru a oferi unghiilor un aspect sanatos si stralucitor.

Pentru a schimba capetele intre ele, trageti usor capatul din sistemul electronic al aparatulu

Puteti uita de toate aceste probleme, datorita dispozitivului revolutionar Scholl Velvet Smooth Pila electronica pentru unghii

 

Echipa Farmaciei Ardealul va sta la dispozitie pentru mai multe detalii. 

O zi frumoasa!

Anamaria

Leave a Reply