Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Carbo Detox 60 capsule DVR Pharm

Mai multe poze

Carbo Detox 60 capsule DVR Pharm

Pret normal: 30,00 lei

Special Price 28,50 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul DVR Pharm Carbo Detox 60 capsule, produs notificat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul Național pentru Plante Medicinale și Produse ale Stupului. Notificare nr. AA 7899/17.09.2014.

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul DVR Pharm Carbo Detox 60 capsule

Produsul are o formula complexă, cu cărbune vegetal activat, aloe ferox (Aloe ferox), zeolit silicic micronizat. Acest amestec reglează tranzitul intestinal, are efecte de eliminare a metalelor grele, a deșeurilor de metabolism, a altor substanțe toxice din tubul digestiv.

Compoziție: Cărbune vegetal activat, pulbere: 210 mg; capsulă tare de gelatină; Aloe ferox (Aloe ferox), suc uscat granulat: 60mg; Tuf zeolitic mineralizat micronizat: 30 mg.

Acțiuni:

Contribuie la funcționarea normală a intestinelor și la procesele normale de excreție a toxinelor și a deșeurilor din organism

Contribuie la menținerea unui pH normal la nivelul stomacului

Beneficii:

-       intoxicații cu metale grele sau radioactive

-       sindrom de colon iritabil, infecții digestive diverse (zeolitul are efect antiviral, iar carbunele antibacterian și antifungic)

-       retenția de lichide, insuficiența renală

-       intoxicații medicamentoase diverse

În caz de ulcer sau gastrită, afecțiuni unde compatibilitatea pacienților cu diferite alimente sau remedii este greu predictibilă, administrarea se va face cu prudență (cåte o capsulă la 3-4 ore) la început. Dacă simptomele se ameliorează, atunci dozele pot fi crescute pånă se obține eficiența dorită.

Mod de administrare: Se iau 2-4 capsule/zi. În primele 3 zile, se administrează cåte 1 capsulă/zi, apoi doza crește progresiv pånă la cantitatea de 4 capsule/zi. Dacă tranzitul intestinal devine prea intens, doza se va reduce corespunzător.

Precauții: Zeolitul poate inactiva unele metale (litiu, fier, magneziu) din medicamente sau suplimente alimentare, la administrarea concomitentă). Produsul este un laxativ puternic.

Contraindicații: Carbunele este contraindicat persoanelor cu constipație cronică.

Cantitate: 60 capsule

 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator DVR Pharm
Pareri