Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Cebrium

Mai multe poze

Cebrium

Pret normal: 137,90 lei

Special Price 126,00 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Cebrium.

Comanda telefonic:
0233 219 511

Farmacia Ardealul iti mai recomanda:

Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Cebrium.

Cebrium este un supliment alimentar ce conţine o combinaţie unică de aminoacizi optim dozati, specifici creierului, care să-l sprijine cåt mai eficient în rolul său. Cebrium constă dintr-o peptonă (lanţuri scurte de aminoacizi), obţinută printr-un proces de producţie complex, din proteine naturale.

Aminoacizii sunt fragmente de proteine care asigură o varietate de funcţii metabolice, inclusiv ale sistemului nervos. Aminoacizii sunt materiale de construcţie importante, ei intrånd în compoziţia neurotransmiţătorilor, care asigură performanţele organismului nostru, fiind esenţiali pentru atenţie și memorie.

Aminoacizi precum acidul glutamic și acidul aspartic sunt cunoscuţi ca neurotransmiţători. Serina, fenilalanina, tirozina, metionina si triptofanul sunt necesari pentru producerea altor neurotransmiţători. Valina este deosebit de importantă pentru buna funcţionare a celulelor nervoase. Neuronii care sunt protejaţi si bine hrăniţi vor avea o structură celulară mai puternică. Aceasta determină optimizarea funcţionării reţelei neuronale în ciuda factorilor externi dăunători (stres, volum mare de lucru, suprasolicitare) și a procesului natural de îmbătrånire.

Cebrium sprijină eficient abilităţile mentale, fiind recomandat în scăderea capacităţii de concentrare, deficit de atenţie, afectarea ușoară a memoriei. Este indicat adulţilor în perioadele de efort intelectual susţinut, în condiţii de stres, surmenaj, forme ușoare de anxietate și depresie.

Puteţi urma o cură cu Cebrium dacă sunteţi:

persoană activă, stresată, încărcată de probleme la serviciu şi acasă

student care doreşte să asimileze cåt mai mult înainte de exemene

sportiv care doreşte să-şi sporească capacitatea de concentrare în perioada de pregătire şi/sau în timpul competiţiilor; Agenția Națională Anti-Doping prin adresa 6999/07.07.2011 confirmă că Cebrium poate fi administrat sportivilor.

pensionar dornic de a ţine cåt mai mult timp minte zilele de naştere ale celor dragi, unde a lăsat cheile casei sau ce are de cumpărat

Cebrium nu este un stimulent, nu conţine stimulente, nu are adaos de zahăr, putånd fi administrat în deplină siguranţă diabeticilor.

Cebrium este contraindicat persoanelor cu intoleranţă la lactoză şi fenilcetonurie (conţine fenilalanină).

Compozitie: 68 mg de aminoacizi sub forma de peptone.Acest amestec unic de aminoacizi contine:acid glutamic 14,7%,lizina 10,3%,leucina 10,3%,arginina 10,3%,acid aspartic 10,3%,serina 7,3%,fenilalanina 5,9%,treonina 5,9%,tirozina 5,9%,izoleucina 4,4%,histidina 4,4%,metionina 2,9%,triptofan 1,5%.

Mod de administrare: 1 capsula pe zi

Cantitate: 30 capsule

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Neuro Pharma
Pareri

Pareri clienti 3 item(s)

FOARTE BUN
foarte bun acest produs,pe mama de 77 ani o ajuta foarte mult Parerea lui Maria / (Pus la data 07.08.2017)
foarte bun
da, este f.bun, fiica mea in varsta de 24 de ani, il foloseste in perioada examenelor. Parerea lui gabi / (Pus la data 16.12.2014)
ACEST SUPLIMENT ESTE MIRACULOS!FACETI-L CUNOSCUT !DUPA VARSTA DE 60 DE ANI CRED CA AR TREBUI ADMINISTRAT!SIGUR AR FI O GARANTIE CA O BOALA ATAT DE ORIBILA CA ALZHEIMER VA FI EVITATA! Parerea lui florentina / (Pus la data 17.12.2013)