Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Censton 60 capsule Bio Vitality

Mai multe poze

Censton 60 capsule Bio Vitality

Pret normal: 110,50 lei

Special Price 99,50 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Censton 60 capsule Bio Vitality

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Censton 60 capsule Bio Vitality 

Compozitie: Fiecare capsula contine extracte (echivalent pulbere) din:

-        Bacopa monnieri 70 mg (500 mg);

-        Terminalia chebula 50 mg (200 mg);

-        Convolvulus pluricaulis 50 mg (400 mg);

-        Nardostachys Jatamansi 30 mg (100 mg);

-        Acorus calamus 14 mg (100 mg);

-        Achyranthes aspera 60 mg (100 mg);

-        Tinospora cardifolia 40 mg (400 mg);

-        Embelia ribes 10 mg (100 mg);

-        Asparagus racemosus 40 mg (200 mg);

-        Celastrus paniculatus 17 mg (100 mg)

Actiune:

-        Supranumita si “hrana creierului”, Brahmi (Bacopa monnieri) inbunatateste atat functiile cerebrale integrative (memorie, perceptie, concentrare), cat si reflexele si coordonarea fizica–mentala. Datorita substantelor sale biologic active, Brahmi favorizeaza ameliorarea defectelor comportamentale la copii, cum ar fi pierderea involuntara de urina (enurezis), sugerea degetului, scrasnirea din dinti (bruxism).

-        Alaturi de Embelia ribes, ajuta la ameliorarea starilor kinetice la copiii hiperactivi, suferind de dezechilibre mentale severe sau cu tulburari de deficit de atentie – ADHD.

-        Pe seama capacitatii de sinteza a neuropeptidelor cerebrale, Convolvulus pluricaulis si Celastrus paniculatus sunt recomandate de medicina ayurvedica pentru cresterea atentiei, concentrarii, capacitatii de intelegere, prelucrare, sistematizare si retinere a informatiilor, inclusiv sindrom Down, retard mental infantil).

-        Notabila este si actiunea antidepresiva, gratie careia Haritaki (Terminalia chebula) si Tinospora cardifolia (Guduchi - in traducere “cel ce-ti ingaduie sa traiesti”) ajuta in starile de depresie, anxietate, nervozitate, precum si in diverse afectiuni neurodegenerative (scleroza multipla, paralizii/pareze, Alzheimer) cu implicatii favorabile in procesele de recuperare dupa accidentele vasculare cerebrale.

Recomandari: Ajuta la refacerea si intarirea tecii de mielina, cu implicatii favorabile in tulburarile neuromotorii functionale, procesele de recuperare dupa accidentele vasculare cerebrale, degenerari ale scoartei cerebrale.

Administrarea Censton pe o perioadă de la 3 la 6 luni dă semne pozitive în cazurile de paralizie cerebrală, recuperare dupa accidente vasculare cerebrale. Tonic nervos, ajută la prevenirea şi tratarea neuropatiei diabetice şi altor tipuri de neuropatii.

Sigur si eficient in ameliorarea defectelor comportamentale ale copiilor cum ar fi: pierderea involuntara de urina (enurezie), sugerea degetului, scrasnirea din dinti (bruxism), precum si a starilor kinetice alterate (neastampar, moleseala).

Previne fenomenele de imbatranire, dand flexibilitate gandirii si netezind “ideile fixe” din perioada de senescenta. Reduce tensiunea nervoasa in stari de excitabilitate motorie sau panica.

Creaza o stare de bine, de confort fizic si psihic, favorabila initiativei sexuale si performantei in acest domeniu.

Censton îmbunătăţeşte sinteza proteinelor la nivelul celulelor nervoase sporind astfel capacitatea de memorare a creierului, creste puterea de concentrare, stimuleaza, reduce starea de oboseala mentala pe perioade mari. Formula in ansamblu devine astfel benefica bunei nutritii si functionari cerebrale.

Indicatii:

-        Enurezie, bruxism, lipsa de concentrare & sindrom hiperkinetic, praguri de dezvoltare întårziate si alte deficiente comportamentale ale copiilor (ex. sugerea degetului mare de la mana), pierderea memoriei.

-      Demielinizari (scleroza multipla, paraplezii, nevrite), afectiuni ale nervilor cranieni 5,7 şi 8, neuropatii (periferica, diabetica), incapacitate a nervilor de a transmite impulsuri electrice de la si inspre creier, nevralgie, paralizie facială periferică, ţiuit în urechi, pierderea sau probleme cu auzul, căderi nervoase, retardare mintală, sciatică, zona zoster, variola, pentru imbunatatirea capacitatii memoriei si a intelectulului, mai ales in perioadele de studiu.

Mod de administrare:

-        Copii intre 6-15 ani: 1-2 capsule /zi timp de minim 3 luni.

-        Adultii si copiii peste 15 ani: 2-6 capsule/zi pe termen lung sau la recomandarea consultantului de specialitate.

Contraindicatii: Nu s-au semnalat contraindicaţii, incompatibilităţi, toxicitate sau dependenţă la administrarea produsului Censton (capsule sau sirop) în timpul sarcinii. Administrarea de lunga durata este sigura si fara efecte secundare.

Cantitate: 60 capsule

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Bio Vitality
Pareri