Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Coenzima Q10 60 capsule DVR Pharm

Mai multe poze

Coenzima Q10 60 capsule DVR Pharm

Pret normal: 45,10 lei

Special Price 42,85 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul DVR Pharm Coenzima Q10 60capsule, produs cu autorizatie de punere pe piata a Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul Național pentru Plante Medicinale și Produse ale Stupului. Notificare nr. AA 9330/05.04.2016.

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul DVR Pharm Coenzima Q10 60capsule

Coenzima Q10 este o substanță 100% naturală, asemănătoare unei vitamine, substanță care se găsește în fiecare celulă a corpului omenesc. Are rol de protecție a inimii, a mușchilor și articulațiilor, mărește imunitatea, ține la distanță deficiențele imunitare, bolile degenerative ale creierului.Capsulă tare de gelatină; Coenzima Q10: 50mg; Năpraznic (Geranium robertianum), părți aeriene, pulvis: 40mg; Mușetel (Matricaria chamomilla), flori, pulvis: 40mg; Kelp (Fucus vesiculosus), thal, pulvis: 40mg; Ginkgo biloba, frunze, pulvis: 40mg; Măslin (Olea europaea), frunze, pulvis: 40mg.

Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi.

Acțiuni fiziologice: Contribuie la menținerea sănătății sistemului cardiovascular, la menținerea structurii și funcționalității normale a ficatului și la funcția cognitivă normală; susține efortul fizic și intelectual.

DVR Pharm Coenzima Q10 60capsule are rol benefic în:

-        cancer - cercetările arată că, la persoanele bolnave de cancer, nivelul de coenzima Q10 este foarte redus, ceea ce scade puterea de luptă a organismului în fața bolii. Un aport suplimentar din această coenzimă are efecte benefice în cancerul la sån, colon, pancreas, gåt, creier, prostată, plămåni, rinichi, dar și în mieloame sau limfoame

-        infarctul, accidental vascular -  sunt prevenite cu ajutorul curelor cu coenzima Q10, care protejează și mențin tinerețea vaselor de sånge, reduce stresul oxidative

-       boala medicamentoasă – este produsă, așa cum o arată și numele, de medicamentele de sinteză, care – pe långă efectul terapeutic – au adesea și o acțiune toxică asupra unor organe. Cel mai des sunt afectați rinichii, ficatul, inima, stomacul, sistemul nervos și cel endocrin. Coenzima Q10 protejează toate aceste organe și sisteme, fiind indispensabilă, în opinia multor specialiști, ca și completare la orice tratament medicamentos.

Cantitate: 60 capsule.

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator DVR Pharm
Pareri