Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Complex Mega B-50 Vitaking

Mai multe poze

Complex Mega B-50 Vitaking

51,00 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Complex Mega B-50 Vitaking

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Complex Mega B-50 Vitaking

Un complex de vitamine B, care contine toate vitaminele din grupa B, necesare corpului uman.

-        Vitamina B1 este cunoscuta si sub denumirea de “vitamina performantei intelectuale”, deoarece asigura cresterea  randamentului intelectual.

-        Tiamina (cum mai este numita vitamina B1) favorizeaza depunerea glicogenului in ficat si accelereaza procesul de eliminare a urinei, fiind indispensabila in transformarea hidratilor de carbon in lipide si mijlocind astfel obtinerea de surse suplimentare de energie. De asemenea, ea mentine sanatos sistemul nervos in totalitatea lui, imbunatateste tonusul muscular, contribuie la apararea organismului impotriva infectiilor.

-        Vitamina B2 (riboflavina) are un rol determinant in procesul de fixare a fierului in hemoglobina, in sinteza proteinelor precum si in catabolismul lipidelor si glucidelor. Imbunatateste vederea (creste sensibilitatea retinei) si contribuie la dezvoltarea fizica.

-        Vitamina B3 (acidul nicotinic, niacinamida) are un rol deosebit de important in procesul de oxido-reducere (producerea energiei), respectiv in anabolismul si catabolismul lipidelor si glucidelor. Este indispensabila pentru functionarea normala a aparatului digestiv si a sistemului nervos, pentru mentinerea integritatii mucoaselor si tegumentelor, precum si pentru sinteza normala a unor hormoni (testosteron, estrogeni, insulina).

-        Vitamina B5, acidul pantotenic a fost numit astfel dupa cuvåntul grecesc "pantoten", ce semnifica "peste tot".

-        Acidul pantotenic este un component important al coenzimei A, o substanta care, printre altele, ajuta organismul sa elimine toxinele provenite din insecticide, medicamente etc. Vitamina B5 este indispensabila activitatii celulare.

-        Vitamina B6 (piridoxina), prin faptul ca activeaza unele enzime, are multiple roluri. Participa la metabolismul aminoacizilor, al acizilor grasi esentiali si al fierului. Este necesara pentru fixarea vitaminei B12. Actioneaza ca un slab diuretic natural.

 -        Vitamina B7 este un factor puternic de crestere a celulelor si membranelor. Face parte din promotorii cresterii. La scaderea imunitatii intotdeauna se observa lipsa acestuia.

-        Vitamina B7 intervine in metabolismul proteinelor, lipidelor si glucidelor, contribuie la functionarea normala a pielii si a mucoaselor, combate starile de oboseala etc. Actiunea benefica a biotinei sporeste prin asociere cu vitaminele A, B2, B3 si B6, fiind diminuata in cazul consumului de alcool.

-        Vitamina B9 (inozitolul) este solubil in apa, face parte din grupul de vitamine B. Favorizeaza cresterea parului si previne ateroscleroza. Impreuna cu colina participa la biosinteza fosfolipidelor, componente esentiale ale membranei celulei nervoase. Ca urmare, este absolut indispensabila transmiterii influxului nervos si, deci, activitatii cerebrale. Are si un efect calmant pronuntat.

-        Vitamina B10 (acidul para-amino-benzoic sau PABA) contribuie la metabolismul fierului si la formarea hematiilor (globulelor rosii).

-        Favorizeaza sinteza acidului folic si absorbtia acidului pantotenic. Lipsa PABA duce la incaruntire si aparitia eczemelor.

-        Vitamina B12 constituie cel mai puternic factor antianemic cunoscut pina in prezent. Vitamina B12 participa la inmultirea celulelor, proces comun tuturor celulelor vii.

Compozitie / un comprimat:
Ingredient active:
Vitamina B1 - (mononitrat de tiamina) 50 mg, Vitamina B2 - (riboflavina) 50 mg, Vitamina B3 - (niacinamida) 50 mg, Vitamina B4 - (acid folic) 400 mcg, Vitamina B5 - (acid pantotenic) 50 mg, Vitamina B6 - (clorhidrat de piridoxina) 25 mg, Vitamina B7 - (biotina) 50 mcg, Vitamina B8 - (bitartrat de colina) 50 mg, Vitamina B9 - (inositol) 50 mg, Vitamina B10 - (PABA) 50 mg, Vitamina B12 - (cianocobalamina) 50 mcg.
Ingrediente: fosfat dicalcic (corector de aciditate), celuloza microcristalina (agent de incarcare), mononitrat de tiamina, acid paraaminobenzoic, riboflavina, niacina, D-pantotenat de calciu, bitartrat de colina, inozitol, sorbitol (agent de incarcare), clorhidrat de piridoxina, croscarmeloza de sodiu (agent de incarcare), hidroxipropilmetilceluloza (agent de glazurare), stearat de magneziu si dioxid de siliciu (agenti antiaglomeranti) acid folic, cianocobalamina, D-biotina.

Mod de administrare:
Se administreaza 1 comprimat pe zi.

Cantitate: 60 capsule.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Vita King
Pareri