Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Curasept gel parodontal ADS 310/ 1%CHL

Mai multe poze

Curasept gel parodontal ADS 310/ 1%CHL

59,70 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Curasept gel parodontal ADS 310/ 1%CHL

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Curasept gel parodontal ADS 310/ 1%CHL

Descriere:

Gel parodontal cu clorhexidina 1,00%

Beneficii gel parodontal cu clorhexidina Curasept:

GELUL PARODONTAL CURASEPT este un tratament local al gingiei care actioneaza intr-o zona bine determinata si nu cauzeza nici un fel de durere. Contine PVP/VA un copolimer care formeaza un film protector pe gingie si care, printr-o actiune mecanica, ajuta la calmarea simptomelor cauzate de iritarea mucoasei bucale. Prin aceleasi mecanisme copolimerul impiedica formarea placii dentare. Gelul contine digluconat de clorhexidina in concentartie de 1% care asigura un puternic efect antiseptic. Gelul nu contine alcool si astfel orice iritatie a mucoasei sau durere datorata acestuia este inlaturata, iar impreuna cu ADS face ca produsul sa fie mai usor acceptat de catre pacienti. ADS SISTEMUL ANTI-PATARE.

Folosirea indelungata a produselor pe baza de clorhexidina poate duce la patarea danturii. Intreaga gama CURASEPT contine ADS care este un component care impiedica cele 2 mecanisme prin care clorhexidina pateaza datura, rezultatul fiind o reducere semnificativa a nivelului de patare a danturii in urma tratamentului.

Tratamentul local al gingiei cu gel parodontal ajuta la calmarea durerilor cauzate de tratamentul dentar pentru purtatorii de aparate ortodontice si pentru purtatorii de proteze si lucrari dentare. Se foloseste cu succes si in bolile parodontale si dupa aplicarea implaturilor dentare. Gelul impiedica si formarea placii dentare.

Mod de aplicare: Aplicati o mica cantitate de gel, folosindu-va un deget sau o periuta extra-soft CURAPROX, pe gingie si apoi masati. Pentru aplicarea interdentara folositi o periuta interdentara acoperita cu gel. Pentru persoanele care sufera de boli parodontale se recomanda aplicarea produsului direct in pungile parodontale. Aplicarea in aceste pungi se realizeaza folosind o seringa cu un varf de plastic foarte fin. Pentru orice detalii consultati medicul dentist.

Cantitate: 30ml.

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator DentAmerica
Pareri