Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Curiosin gel

Mai multe poze

Curiosin gel

43,90 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Curiosin gel

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Curiosin gel

CURIOSIN este un gel destinat tratamentului rănilor şi pielii. Are aspect transparent, este inodor şi nu pătează pielea sau îmbrăcămintea.

Compozitie:

CURIOSIN contine, în principal, hialuronat de zinc. De asemenea, contine carbomer (agent de gelifiere), sorbat de potasiu (conservant) şi apă pentru preparate injectabile. Puritatea sa microbiologică corespunde prevederilor Farmacopeei Europene.

Constituentul principal al produsului CURIOSIN este hialuronatul de sodiu care este un constituent esential al pielii şi tesutului conjunctiv, fiind responsabil de integritatea şi regenerarea pielii după un traumatism. Hialuronatul de zinc, fiind un complex al hialuronatului de sodiu, are avantaje suplimentare.

CURIOSIN contribuie la vindecarea pielii afectate, prin cicatrizare rapidă sau prin granulare: asigură microclimatul necesar, împiedică microorganismele din mediul înconjurător (aerogene şi de contact) să ajungă la suprafata de piele afectată şi contribuie la atenuarea efectelor influentelor dăunătoare, a durerii în rană, precum şi la reducerea inflamatiei tesutului. Produsul contribuie, de asemenea, la refacerea pielii afectate şi revenirea ei la starea şi aspectul ei natural.

Utilizare:

Îngrijirea şi protejarea pielii afectate sau cu probleme şi favorizarea vindecării plăgilor acute sau cronice.

Pentru utilizarea fără prescriptie medicală:

• piele compromisă (de exemplu: iritatii cauzate de radiatii, uscăciune, descuamare)

• răni superficiale de tipul rănilor traumatice uşoare (rosături, laceratii, tăieturi), arsuri uşoare (arsuri de gradul I şi II)

• formă uşoară pånă la moderată de acnee vulgaris

Pentru utilizarea sub supravegherea personalului medical:

• plăgi cronice cum sunt ulcerul de gambă de diferite origini şi escare

• plăgi chirurgicale (închise, intacte)/îngrijirea postoperatorie a inciziilor

Cum se utilizează Curiosin

CURIOSIN este un preparat numai pentru uz extern!

Piele compromisă ori cu probleme: Curătati suprafata pielii cu apă şi aplicati un strat subtire de CURIOSIN .

CURIOSIN poate fi utilizat în mod repetat.

Răni traumatice uşoare: Suprafata afectată trebuie curătată cu o solutie salină sau cu apă, aşteptånd pånă cånd sångerarea încetează, după care se aplică un strat subtire de cca. 1mm grosime de CURIOSIN pe întreaga suprafată afectată. Acoperirea rănii cu un pansament de protectie este optională, putåndu-se lăsa stratul de CURIOSIN să se 2/4 usuce pe suprafata pe care a fost aplicat sau se poate acoperi rana cu un pansament primar de tifon non-adeziv şi apoi cu leucoplast. CURIOSIN poate fi utilizat în mod repetat.

Arsuri uşoare: Se tine suprafata cu arsură sub jet de apă rece şi se aplică CURIOSIN conform instructiunilor de mai sus.

Plăgi cronice şi chirurgicale (închise, intacte) (de ex. ulcere de gambă, escare, ulceratii diabetice etc): În cazul plăgilor cronice şi chirurgicale (închise, intacte), se recomandă ca înainte de prima utilizare a CURIOSIN, ca şi pe toată durata tratamentului cu acest produs, să vă adresati unui personal medical. Tratamentul plăgilor trebuie efectuat sub supravegherea personalului medical care vă va instrui cu privire la alte elemente ale terapiei complexe determinate de afectiunea de bază (de ex. pansament compresiv, măsuri de atenuare a apăsării, controlul glicemiei, controlul infectiilor). Tratamentul plăgii chirurgicale trebuie initiat cånd plaga este închisă şi dacă aceasta este intactă. Personalul medical de specialitate va efectua prelucrarea completă a plăgii (dacă este cazul), va curăta suprafata destinată tratamentului, prin clătire atentă cu solutie salină sau apă şi va aştepta pånă la oprirea sångerării. Odată ce loja plăgii a fost pregătită corespunzător, se vor aplica instructiunile descrise mai sus. În ceea ce priveşte acoperirea plăgii, urmati instructiunile personalului medical.

Cantitate: 15 g

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Gedeon Richter
Pareri