Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Dacia Plant Zveltaform 670 g pulbere

Mai multe poze

Dacia Plant Zveltaform 670 g pulbere

Pret normal: 56,17 lei

Special Price 53,36 lei

Availability: Stoc epuizat

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.

Comanda acum acest produs şi îl poţi primi mâine la tine acasă!*
*Peste 90% din comenzile plasate pe site de luni până vineri, până la ora 16:00, sunt predate curierului în aceeaşi zi.


Descriere

Detalii

Indicatii:

Farmacia Ardealul va recomanda produsul Dacia Plant Zveltaform 670 g pulbere de la Dacia Plant.

ZVELTAFORM este un supliment alimentar cu un conţinut proteic ridicat, recomandat în curele de slăbire. Formula sa complexă şi echilibrată aduce un aport important de: proteine, fibre vegetale (prin seminţele de psyllium şi inulină), extract decofeinizat din boabe de cafea (SVETOL), ceai-verde cu arome naturale şi picolinat de crom, componente cu rol de menţinere a greutăţii corporale în limite normale.

Compozitie:
Mazăre (Pisum sativum) - pulbere cu 85% proteine din seminţe (41,3%); psyllium (Plantago ovata) – tărâţe (37,17%); cicoare (Cichorium intybus) - fibre solubile cu minim 90% inulină din rădăcini (12,399174%); ceai-verde aromat (Camelia sinensis) - pulbere din frunze cu bucăţi de ananas, bucăţi de mango (mango, maltodextrină, lecitină din floarea-soarelui <1%), petale de trandafir, arome (8,26%); cafea SVETOL (Coffea canephora) - extract apos decafeinizat 6-8:1 cu minim 45% acizi clorogenici din boabe verzi (0,83%); şteviozidă; picolinat de crom – cu un conţinut standardizat de crom (3+) de 12% * (0,000826%). *echivalent a 48 µg Crom(3+) reprezentând 120% din DZR (Doza Zilnică Recomandată cf. Directivei 2008/100/CE)

Recomandari:

Menţinerea greutăţii corporale în limite normale, prin: - reducerea cantităţii de alimente ingerate prin instalarea senzaţiei de saţietate, - stimularea degradării lipidelor, - susţinerea proceselor de diureză şi detoxifiere ale organismului, - menţinerea concentraţiilor normale ale colesterolului, trigliceridelor şi glucozei în sânge, - reducerea absorbţiei intestinale a glucozei.

Actiuni:

Rolul proteinelor în curele de slăbire. În organism, proteinele îndeplinesc un rol structural, de refacere şi creştere a ţesutului muscular. Particularitatea transformării lor în organism constă în aceea că, ele necesită consum de energie în timpul digestiei. Pe acest rol se bazează dietele bogate în proteine, din care lipsesc însă glucidele şi lipidele. Rolul fibrelor vegetale în reducerea greutăţii corporale. În organism, fibrele vegetale au proprietatea de a fixa o mare cantitate de apă, mărindu-şi volumul. Astfel, în stomac şi intestin acestea se umflă, tăind pofta de mâncare şi generând senzaţia de saţietate. Ce este SVETOL*? Svetol este un extract decofeinizat din boabe verzi de cafea cu rol în reducerea absorbţiei intestinale a glucozei şi menţinerea greutăţii corporale în limite normale (conform studiilor EFSA). ”SVETOL ®” este marcă înregistrată NATUREX S.A. Ceaiul-verde şi efectele sale în organism. Originar din Asia, ceaiul-verde este o plantă utilizată în medicina tradiţională de peste 5000 de ani, ce contribuie la menţinerea greutăţii corporale în limite normale, prin: -reducerea apetitului alimentar, -stimularea degradării lipidelor, -susţinerea proceselor de diureză şi detoxifiere ale organismului. (conform studiilor EFSA) Rolul cromului în organism. Cromul este un mineral care în organismul uman se găseşte în cantităţi mici, el jucând un rol important în metabolismul lipidic şi glucidic. Picolinatul de crom este o sare a cromului care ajută la menţinerea concentraţiilor normale ale colesterolului, trigliceridelor şi glucozei în sânge. 

Contraindicatii:

Ocluzie intestinală, dificultăţi de înghiţire, intervenţii chirurgicale pe intestin (sub 1 an), afecţiuni inflamatorii grave ale intestinului (colită ulceroasă, boala Crohn, rectocolită hemoragică, apendicită acută), colon iritabil, sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Mod de administrare:

Adulţi: câte 4 linguriţe dozatoare de 2 ori pe zi, la prânz şi seara. Cantitatea recomandată se amestecă cu 250 ml (o cană) de lapte, iaurt, suc de fructe, supă strecurată sau apă şi se consumă imediat. Este foarte important ca, imediat după fiecare administrare să se consume încă minim 250 ml de lichide. Doza recomandată se administrează cu 30 de minute înaintea mesei de prânz, iar seara poate înlocui cina. Se recomandă administrarea produsului pe o perioadă de minim 30 de zile.

Cantitate: 670 g pulbere

 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Indisponibil
Fata Indisponibil
Corp Indisponibil
Producator Dacia Plant
Pareri