Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Doppelherz aktiv Carcel STOP

Mai multe poze

Doppelherz aktiv Carcel STOP

Pret normal: 16,80 lei

Special Price 15,96 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.

Comanda acum acest produs şi îl poţi primi mâine la tine acasă!*
*Peste 90% din comenzile plasate pe site de luni până vineri, până la ora 16:00, sunt predate curierului în aceeaşi zi.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Doppelherz aktiv Carcel STOP

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Doppelherz aktiv Carcel STOP

Beneficii:

-       Supliment alimentar

-       Fără lactoză și gluten

-       Formula complexă cu minerale și vitamine

-       Doză mare de Magneziu (300 mg) și Potasiu (300 mg)

-       Bogat în Vitaminele B6 și B12

Doppelherz aktiv Carcel STOP - Protecția de NOTA 10 împotriva cårceilor!

Menținerea stării de sănătate și a capacității de a răspunde provocărilor zilnice sunt corelate cu obiceiurile noastre în ceea ce privește alimentația, odihna și practicarea activităților fizice.

Starea noastră de sănătate este influențată negativ de situații precum:

-       scăderea nivelului de electroliți ca urmare a unui efort fizic intens (adesea însoțit și de transpirație),

-       creșterea cantității de urină,

-       dietă necorespunzătoare (de exemplu, caracterizată de excesul de carbohidrați și proteine, cu acțiune acidifiantă),

-       consumul de cafea sau de ceai negru în cantități mari.

Toate acestea, împreună cu stările de oboseală și stres, au drept rezultat epuizarea organismului, ceea ce impune un necesar crescut de nutrienți.

Drept urmare, furnizarea celor mai importante vitamine și minerale este o condiție esențială pentru a ne menține organismul sănătos și pentru a susține capacitatea noastră de efort și performanță.

Ce sunt cårceii?

Cårceii sunt crampe musculare de intensitate și durată variabile. Simple spasme sau cauzånd dureri intense, cårceii fac ca zona afectată să devină tare la atingere și e posibil ca, după ameliorarea simptomelor, aceștia să revină de mai multe ori pånă la dispariția completă. Aceste crampe musculare prezintă un grad ridicat de pericol potențial (să ne gåndim, de pildă, la cårceii care se instalează în timpul unei ședințe de înot sau cånd vă aflați la volanul mașinii) și pot dura de la cåteva secunde la un sfert de oră.

Cine sunt persoanele afectate de cårcei?

În principiu, cårceii pot afecta pe oricine, indiferent de vårstă, dar expuși cu precădere sunt supraponderalii, persoanele cu o circulație proastă a sångelui și persoanele active, care depun efort fizic susținut în mod regulat.

Cum apar cårceii?

Una din principalele cauze ale apariției cårceilor este lipsa de potasiu din organism, coroborată cu lipsa unui aport adecvat de magneziu. La deficitul de potasiu și magneziu din corp, se adaugă ortostatismul îndelungat, adică menținerea corpului într-o poziție verticală de-a lungul unor durate prea mari de timp, precum și deshidratarea. În plus, diureticele, contraceptivele orale, steroizii și medicamentele pentru reglarea tensiunii arteriale creează de asemenea condițiile necesare pentru instalarea cårceilor.

Cum acționează  Doppelherz aktiv Carcel STOP și care sunt principalele sale beneficii?

Magneziul și Potasiul sunt două minerale importante care conlucrează în numeroase procese metabolice din organism. Mai mult, pentru o bună metabolizare a potasiului de către celule, este necesară o aprovizionare suficientă cu magneziu.

Magneziul, alături de Potasiu, contribuie la metabolismul energetic normal, dar și la funcționarea normală a sistemului nervos și a celui muscular. În plus, Magneziul contribuie la echilibrul electrolitic, în timp ce Potasiul are un rol important în mențiunea tensiunii arteriale normale.

Fierul intervine în formarea normală a globulelor roșii, care sunt importante pentru transportul oxigenului în sånge. Totodată, fierul contribuie la metabolismul energetic normal și la funcționarea normală a sistemului imunitar, dar și la reducerea oboselii și extenuării. Avånd în vedere că organismul nu poate produce el însuși fier, acesta ar trebui furnizat în mod constant și suficient prin alimentație. În anumite situații, necesarul de fier crește și aportul nu este întotdeauna optim. Un regim alimentar dezechilibrat sau vegetarian poate fi sărac în fier sau poate conține alimente, cum ar fi ceaiul negru sau cafeaua, care afectează absorbția de fier.

Zincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, care este influențat, în mare măsură, de activitatea fizică și sport.

Cromul contribuie la metabolismul normal al macronutrienților, dar și la menținerea concentrațiilor normale ale glucozei în sånge.

Vitamina B6 contribuie la formarea normală a globulelor roșii și la funcționarea normală a sistemului imunitar. În plus, ea joacă un rol în metabolismul normal al proteinelor și al glicogenilor. Glicogenul reprezintă o formă de stocare a energiei în organism. Rezerve mari de glicogen sunt în ficat și în mușchi.

Vitamina B12 contribuie la formarea normală a sistemului nervos și, asemeni fierului, joacă un rol important în formarea normală a globulelor roșii.

Un comprimat conține:

300 mg magneziu, 300 mg potasiu, 5 mg zinc, 30 µg crom, 3,5 mg fier, 4 mg vitamina B6, 2 µg vitamina B12.

Mod de administrare:

Se recomandă 1 comprimat pe zi, după masă, cu o cantitate suficientă de lichid, fără a se mesteca. Pentru o administrare mai ușoară, comprimatul poate fi înjumătățit.

Cantitate: 30 comprimate.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Doppelherz
Pareri