Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Doppelherz aktiv Diabetiker Vitamine

Mai multe poze

Doppelherz aktiv Diabetiker Vitamine

Pret normal: 24,00 lei

Special Price 22,80 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Doppelherz aktiv Diabetiker Vitamine.

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Doppelherz aktiv Diabetiker Vitamine.

Pentru un plan alimentar deosebit în cadrul regimului diabetului zaharat

Aveţi grijă la o alimentaţie bogată în substanţe nutritive!

O alimentaţie sănătoasă şi echilibrată asigură organismului nostru toate vitaminele importante, substanţele minerale şi oligoelementele necesare. În cazul unui plan alimentar neechilibrat, aportul de substanţe nutritive nu este optim.

Chiar şi persoanele care suferă de diabet, suferă de multe ori de un aport insuficient de anumite vitamine şi substanţe minerale. Suplimentar, este posibil să crească necesarul acestor substanţe vitale, dacă din cauza dezechilibrelor metabolice, substanţele nutritive sunt excretate sau consumate în exces.

Tabletele pentru diabetici Doppelherz® aktiv au fost concepute în mod special pentru aceste persoane.Cu o tabletă se realizează un aport deosebit, pentru a echilibra necesarul de multe ori crescut de vitamine, minerale, oligoelemente.

Vitaminele pentru diabetici de la Doppelherz facilitează o îngrijire ţintită cu vitamine compuse special şi care au în compoziţia lor magnesiu, precum şi zinc, crom şi seleniu. Astfel, poate fi acoperit necesarul deosebit al diabeticilor prin excreţia crecută, de exemplu de magneziu.

Vitaminele B asigură, împreună cu magneziul, în special necesarul energetic al celulelor. Acestea sunt necesare pentru a transforma în energie anumite componente ale alimentelor (de exemplu, hidraţii de carbon). Această energie este necesară pentru transmiţătorii neuronali şi pentru funcţionarea sistemului nervos.

Aportul de vitamine B este important, în special pentru sistemul nervos şi piele.

Vitaminele B12, B6 şi acidul folic sunt importante pentru un conţinut echilibrat de homocisteină. Aceasta este implicată în menţinerea sănătăţii sistemului circulator.

Substanţele nutritive pentru neutralizarea radicalilor liberi şi pentru apărarea celulară

Deoarece în metabolismul diabeticilor se ajunge de multe ori la formarea radicalilor liberi, trebuie luat în considerare un aport suficient de substanţe nutritive antioxidante.

Vitaminele C, E şi seleniul sunt importante pentru menţinerea balanţei între producerea de radicali liberi şi îndepărtarea acestora din organism; în plus, seleniul stabilizează celulele şi intervine în funcţionarea lor. Îndeplinesc astfel importante funcţii în apărarea celulară.

Oligoelementele şi magneziul pentru metabolismul glucozei

Microelementele crom şi zinc, la fel ca şi mineralul magneziu sunt importante pentru balanţa valorilor glicemiei. Cromul şi zincul sunt necesare pentru formarea, depozitarea şi acţiunea insulinei.

Mod de administrare

Zilnic, se va lua o tabletă nemestecată în timpul mesei, cu o cantitate suficientă de lichid. La nevoie, tabletele se pot împărţi în jumătate.

Observaţie importantă

O suplimentare a necesarului de cele mai multe ori crescut de vitamine, oligoelemente şi antioxidanţi pentru diabetici nu poate înlocui planul obligatoriu de tratament din cadrul diabetului. În cadrul regimului alimentar şi de viaţă al diabeticilor sunt importante următoarele aspecte: un mod de viaţă ordonat, mişcare suficientă, controlul greutăţii, administrarea de medicamente recomandate de medicii specialişti.

Datorită compoziţiei lor deosebite, Vitaminele pentru diabetici Doppelherz® aktiv sunt recomandate alimentaţiei din cadruldiabetului zaharat în cadrul unui plan dietetic.

Cantitate: 30 tablete

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Doppelherz
Pareri