Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Doppelherz aktiv Ginkgo Biloba

Mai multe poze

Doppelherz aktiv Ginkgo Biloba

Pret normal: 24,50 lei

Special Price 23,28 lei

Availability: Stoc epuizat

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.

Comanda acum acest produs şi îl poţi primi mâine la tine acasă!*
*Peste 90% din comenzile plasate pe site de luni până vineri, până la ora 16:00, sunt predate curierului în aceeaşi zi.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Doppelherz aktiv Ginkgo Biloba.

Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Doppelherz aktiv Ginkgo Biloba.

Ginkgo Biloba este folosită de multă vreme în Europa pentru a veni în sprijinul funcţiilor intelectuale. Extractul de Ginkgo are un conţinut specific, de flavonoide şi terpenoide. Totuşi, caracteristice sunt ginkgolidele, care se află şi în alte plante, dar nu în aceeaşi cantitate. Flavonoidele şi terpenoidele au proprietăţi antioxidante, ele neutralizånd radicalii liberi care distrug membranele celulelor şi provoacă maladii. Acestea acţionează sinergic cu ginkgolidele, îmbunătăţind circulaţia sångelui la nivel cerebral. Creşterea fluxului sanguin la nivelul creierului produce oxigenarea acestuia şi are drept consecinţă creşterea capacităţii de memorare şi de concentrare. Disfuncţiile cerebro-vasculare (pierderea memoriei, dificultăţi în concentrare) precum şi condiţiile emoţionale depresive, pot fi ameliorate prin utilizarea produsului Ginkgo. Ginkgo are un efect pozitiv şi poate fi administrat atåt atunci cånd depunem efort intelectual, cåt şi în activităţile desfăşurate zi de zi. Persoanele care, din cauza vårstei avansate, suferă de pierderi de memorie, pot profita de produsul Ginkgo.

Combinaţia dintre Ginkgo şi Vitamina B1 este, din punct de vedere al metabolismului, foarte eficientă, deoarece creierul îşi ia energia necesară din glucide, iar vitamina B1 este o coenzimă importantă în metabolizarea acestora. Vitamina B2 (sau Riboflavina) este responsabilă de transportul oxigenului în procesul de metabolism. Ea ajută la oxigenarea creierului, iar funcţiile cerebrale sunt mai eficiente. Vitamina B6 participă în procesul de formare al globulelor roşii şi poate exercita, în mod indirect, o influenţă pozitivă asupra funcţiilor cerebrale.

Combinaţia de extract de Ginkgo şi Vitamine B ajută foarte mult procesele cerebrale. Toate aceste substanţe acţionează pentru ca activitatea cerebrală să fie menţinută la parametri optimi cåt mai mult timp.

Mod de administrare:
Pentru adulţi şi copii de peste 14 ani, cåte 1 comprimat de 2 ori în 24 de ore. Comprimatele se înghit cu suficient lichid.

Atenţionări:
Sensibilitate ridicată la componentele preparatului.
Pentru copii de pånă la 14 ani, femei însărcinate şi cele care alăptează, se recomandă consultarea medicului înainte de utilizare.

Continut: 60 capsule

 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Doppelherz
Pareri