Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Doppelherz Aktiv Lecitina Forte 1200

Mai multe poze

Doppelherz Aktiv Lecitina Forte 1200

Pret normal: 18,30 lei

Special Price 17,39 lei

Availability: Stoc epuizat

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.

Comanda acum acest produs şi îl poţi primi mâine la tine acasă!*
*Peste 90% din comenzile plasate pe site de luni până vineri, până la ora 16:00, sunt predate curierului în aceeaşi zi.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Doppelherz Aktiv Lecitina Forte 1200.

Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Doppelherz Aktiv Lecitina Forte 1200.

Completarea dietei cu lecitină este recomandată, în special, în cazul scăderii puterii de concentrare sau în condiţii de stres prelungit, precum şi în perioadele de activitate intelectuală intensă şi de studiu. Preparatul asigură o doză concentrată de lecitină care îndeplineşte un rol important în desfăşurarea proceselor de învăţare şi memorare.

Acţiune:

În compoziţtia lecitinei din soia intră substanţe active importante pentru activitatea sistemului nevos: cholina, inozitolul şi acizii graşi nesaturaţi (AGN). Aceste componente sunt elemente constitutive ale celulelor nervoase, ele făcånd posibilă sinteza neurotransmiţătorilor (substanţe responsabile de transmiterea impulsurilor nervoase).

S-a constatat că procesele de învăţare sunt legate nu atåt de creşterea cantităţii de celule nervoase, cåt de crearea de noi conexiuni nervoase între celulele existente şi facilitarea comunicării între aceste celule. Ambele procese impun asigurarea unor cantităţi corespunzătoare de substanţe pentru hrănirea creierului.

Cholina serveşte în organism la sinteza acetilcholinei - transmiţător de impulsuri nervoase – impulsuri care sunt responsabile de desfăşurarea corectă a proceselor de învăţare, de puterea de concentrare şi de capacitatea de regenerare a sistemului nervos. Carenţa acesteia poate influenţa în mod negativ capacitatea de lucru a creierului.

Inozitolul influenţează metabolismul serotoninei - mediator nervos - care, la råndul său, influenţează, printre altele, păstrarea bunei dispoziţii.

Acizii graşi nesaturaţi (AGN) – sunt stocaţi activ în scoarţa cerebrală şi în retină, aceştia constituind 60% din lipidele ţesutului nervos. Îndeplinesc rolul de substanţă de refacere a membranelor celulelor nervoase (fosfolipidelor cu membrană) care sunt responsabile de comunicarea dintre celulele nervoase. Lipsa acestora, adesea legată de un regim incorect sau de vårstă, poate conduce la o funcţionare defectuoasă a întregului sistem nervos.

Preparatul poate fi utilizat de către tineri şi persoanele adulte.

Mod de administrare Doppelherz Aktiv Lecitina Forte 1200: Se administrează 1 capsulă zilnic în timpul mesei sau imediat după aceasta, împreună cu o cantitate corespunzătoare de lichide. În caz de nevoie, doza se poate mări pånă la 2 capsule pe zi.

Indicaţie pentru diabetici:

Produsul nu conţine zahăr

Cantitate: 30 capsule

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Doppelherz
Pareri