Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Doppelherz aktiv Magneziu 400 + B1+ B6 + B12 + Acid folic

Mai multe poze

Doppelherz aktiv Magneziu 400 + B1+ B6 + B12 + Acid folic

Pret normal: 22,30 lei

Special Price 21,19 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Doppelherz aktiv Magneziu 400 + B1+ B6 + B12 + Acid folic
Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Doppelherz aktiv Magneziu 400 + B1+ B6 + B12 + Acid folic

Fără lactoză & gluten

Produs indicat pentru inimă, metabolism, capacitatea de efort şi sistem muscular.

Tabletele de la Doppelherz , pe långă faptul că oferă substanţe nutritive importante pentru inimă, sistem muscular, metabolismul energetic şi celula nervoasă, sunt și ușor de administrat.

Provocările de zi cu zi, stresul, efortul fizic cauzat de serviciu sau sport, necesită energie, forţă musculară şi o bună funcţionare a sistemului nervos. Alimentarea optimă cu vitamine şi substanţe minerale reprezintă condiţia cea mai importantă pentru a proteja starea de sănătate şi pentru a-i asigura organismului nostru capacitatea de efort a. Ȋn situaţii de stres şi de efort fizic sau intelectual creşte nevoia acestor substanţe nutritive.

Magneziu 400 mg - doză eficientă în caz de efort fizic mare

Magneziul este o substanţă minerală de importanţă vitală, pe care corpul nu o poate produce singur. Ȋn același timp, depozitarea acestuia este limitată.

Datorită gradului înalt de prelucrare a alimentelor, se poate ajunge în ziua de azi în situaţia în care cantitatea de magneziu asimilată să nu fie mereu una optimă. În timpul preparării alimentelor pot interveni pierderi suplimentare. De asemenea, folosirea regulată a laxativelor şi consumul rconstant de alcool sustrag corpului magneziu. Surse importante de magneziu se regăsesc, de exemplu, în produsele din cereale integrale, păstăi, diferite sortimente de legumele precum şi în ficat, pui şi peşte.

Magneziul

-        este important pentru alimentarea cu energie a celulelor organismului;

-        este important pentru activarea enzimelor şi de aceea este necesar pentru metabolismul energetic, pentru funcţionarea celulelor nervoase şi a sistemului muscular;

-        de asemenea, muşchiul inimii, care este supus permanent efortului, necesită magneziu.

O tabletă conţine: 400 mg Magneziu, 4,2 mg Vitamina B1, 5 mg Vitamina B6, 5 µg Vitamina B12, 600 µg Acid folic.

Mod de administrare: Se administrează ½ - 1 tabletă zilnic, ȋn timpul mesei, cu o cantitate suficientă de lichid.

În cazul unui efort fizic puternic şi susţinut (de exemplu, serviciu sau sport), va creşte necesarul de magneziu. O posibilă cauză ar fi mărirea necesarului de magneziu pentru procesele metabolice de la nivelul celulelor noastre somatice. Suplimentar, pot apărea pierderi ridicate de magneziu (de exemplu, transpiraţie). În cazul unei carenţe de magneziu datorate efortului fizic din timpul serviciului sau activităţilor sportive, în combinaţie cu o alimentaţie săracă în acest mineral, se recomandă completarea printr-o tabletă pe zi. Dacă este vorba numai de o alimentare neponderată şi săracă în magenziu, se recomandă completarea prin ½ tabletă.

 Indicaţie pentru diabetici: 1 tabletă corespunde la 0,3 kcal / 1,4 kJ

Tabletele de la Doppelherz conţin 400 mg de magneziu, într-o combinaţie echilibrată cu Vitaminele B1, B6 şi B12, inclusiv cu acidul folic, deoarece acestea îndeplinesc sarcini importante în timpul metabolismului energetic, precum şi pentru activitatea celulei nervoase. Acidul folic în combinaţie cu Vitaminele B6 şi B12 este important pentru menţinerea sănătăţii inimii şi a circulaţiei.

Vitamina B1 este indispensabilă pentru metabolismul la nivelul celulei nervoase.

Vitamina B6 este necesară pentru metabolismul aminoacizilor şi participă în procesul de diviziune celulară. De asemenea, este importantă pentru a susţine imunitatea organismului şi pentru formarea globulelor roşii.

Vitamina B12 este importantă în procesul de hematopoieză şi are rol benefic asupra întregului sistem nervos. Este folosită şi la formarea stratului protector pentru fibrele nervoase din creier. Acţionează, de asemenea, în sinteza proteinelor care participă la edificarea diferitelor ţesuturi.

Acidul folic este o vitamină a grupului B, solubilă în apă. Alături de Vitaminele B6 şi B12, acidul folic este important pentru sinteza proteinelor, pentru formarea elementelor figurate ale sångelui, intervine ȋn procesele de diviziune și ȋnmulţire normală a celulelor, precum şi ȋn transportul de oxigen.

Tabletele de la Doppelherz conţin 400 mg magneziu într-o combinaţie utilă cu Vitaminele B1, B6, B12 şi acid folic. Această combinaţie ne ajută sa rămånem sănătoşi şi apţi de muncă.

Cantitate: 30 tablete

 

 

 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Doppelherz
Pareri