Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Doppelherz aktiv Omega-3 extra 1000 mg 120 capsule + 60 capsule Cadou

Mai multe poze

Doppelherz aktiv Omega-3 extra 1000 mg 120 capsule + 60 capsule Cadou

Pret normal: 72,50 lei

Special Price 69,50 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda OFERTA Doppelherz aktiv Omega-3 extra 1000 mg 120 capsule +60 capsule cadou.

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda OFERTA Doppelherz aktiv Omega-3 extra 1000 mg 120 capsule +60 capsule cadou.

Capsule cu ulei de somon şi vitamina E


Doppelherz aktiv Omega-3 extra 1000 mg 120 capsule + 60 capsule Cadou este indicat pentru cei care doresc să menţină un nivel echilibrat al colesterolului.


1000 mg ulei de somon + 12 mg Vitamina E


Pentru suplimentarea nutriţiei

Capacitatea de muncă şi starea de bine pot fi influenţate în mare parte de comportamentul nostru. Astfel, mişcarea suficientă şi alimentaţia corectă sunt componente importante pentru un mod de viaţă echilibrat şi pentru funcţionarea inimii. Obiceiurile alimentare influenţează nivelul colesterolului şi balanţa nivelului de grăsimi / trigliceride din organism.

De cele mai multe ori, ne solicităm organismul prin: alimentaţie greşită, fumat, alcool şi lipsa de mişcare. Stresul de la locul de muncă şi din viaţa de zi cu zi, precum şi supraponderabilitatea nu sunt de dorit pentru sănătatea noastră. Adesea, hrana noastră conţine prea mult colesterol şi grăsimi neadecvate.

Asupra efectului acizilor graşi Omega-3 a fost atrasă atenţia printr-un fenomen din Groenlanda: deşi eschimoşii nu se hrănesc echilibrat, hrana lor fiind unilaterală şi prea grasă, sistemul lor circulator este de cele mai multe ori rezistent şi capabil de eforturi. O mare parte a nutriţiei lor constă în peşti care cresc în apă rece şi care sunt deosebit de bogaţi în acizi graşi Omega-3.

Astăzi se cunoaşte faptul că acizii graşi Omega-3 sunt componente importante ale unei nutriţii sănătoase pentru inimă: acizii graşi Omega-3 sunt substanţe nutritive importante pentru balanţa valorilor de colesterol şi grăsimi / trigliceride din corp.

O capsulă Doppelherz aktiv Omega-3 extra 1000 mg 120 capsule + 60 capsule Cadou conţine:
1000 mg ulei de somon (18% acid eicosapentaenoic, 12% acid docosahexaenoic, total acizi graşi Omega-3 - cel puţin 30%), 12 mg vitamina E (100% din doza zilnică recomandată)

Mod de administrare Doppelherz aktiv Omega-3 extra 1000 mg 120 capsule + 60 capsule Cadou:
Se administrează 1 capsulă nemestecată zilnic, în timpul mesei, cu suficient lichid.

Indicaţie pentru diabetici:
1 capsulă corespunde la 10,4 kcal / 42,7 kJ.

Acizii graşi Omega-3 sunt importanţi pentru viaţă

Acizii graşi esenţiali – de importanţă vitală!
Organismul uman nu este capabil să producă acizi graşi Omega-3; aceştia trebuie aduşi din alimentaţie. Reprezentanţi imporatanţi ai acizilor graşi Omega-3 sunt acidul eicosapentaenoic (EPA) şi docosahexaenoic (DHA). Însă numai puţine alimente conţin aceste substanţe importante. Surse bune sunt peştii graşi care trăiesc în ape reci, cum ar fi somonul, heringul şi macroul. Noi avem nevoie de aceşti acizi nesaturaţi cu catenă lungă pentru buna funcţionare a sistemului nervos şi întretinerea acuităţii vizuale.

Mişcarea suficientă şi hrana sănătoasă sunt componente importante pentru buna funcţionare a inimii. Importantă este, de asemenea, o limitare a aportului de trigliceride şi colesterol şi creşterea aportului de grăsimi corecte. Astăzi se ştie că acizii graşi Omega-3 sunt componente importante ale unei nutriţii sănătoase pentru inimă, pentru balanţa de colesterol şi grăsimi / trigliceride din organism.

Se recomandă astfel cel puţin două mese de peşte bogat în acizi graşi Omega-3 pe săptămånă. Dar nu toată lumea consumă cu plăcere sau suportă peştele. De cele mai multe ori , pregătirea meselor de peşte este laborioasă.

Capsulele Doppelherz aktiv Omega-3 extra 1000 mg conţin ulei de somon cu acizii graşi Omega-3 necesari vieţii.

O capsulă de Doppelherz aktiv Omega-3 extra 1000 mg conţine 1000 mg de Omega-3 (180 mg EPA şi 120 mg DHA) şi este un supliment alimentar important pentru balanţa grăsimilor din organism.

În plus, fiecare capsulă conţine 12 mg de vitamina E de origine vegetală, care este importantă pentru protecţia naturală celulară, în special în perioadele solicitante.

Capsulele Doppelherz aktiv Omega-3 extra 1000 mg nu au gust sau miros.

Continut: 120 capsule + 60 capsule

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Doppelherz
Pareri

Pareri clienti 5 item(s)

Ca pe vremea bunicii.
E lingurița de ulei de pește de pe vremea bunicii într-o formă modernă și efectele sunt aceleași, pozitive. O cură, de două ori pe an, cum recomandă medicul, face doar bine. Parerea lui Călin / (Pus la data 15.05.2018)
Silvia Besnea
Sunt foarte multumita de produsele achizitionate (Doppelherz aktiv Omega 3 extra 1000mg -120 capsule +60 capsule cadou ) ,ca pret si calitate si am incredere in seriozitatea si promptitudinea Farmaciei Ardealul ! Voi continua sa comand la d-stra !Va multumesc ! Parerea lui Silvia Besnea / (Pus la data 11.03.2018)
Savu
Produsul este f bun iar colaborarea cu firma dvoastra excelenta. Pretul f bun al ofertei iar curierul promt Parerea lui Raluca Daniela / (Pus la data 26.02.2018)
Omega 3 extra 1000 mg
Este un produs pe care mama mea il foloseste de mult timp si se simte bine. Parerea lui Turc Cipriana / (Pus la data 06.09.2017)
Doppelherz
Mai bun decât alte produse similare produsede alte firme. Parerea lui Alina / (Pus la data 07.08.2017)