Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Dus bucal cu rezervor So Wash Vortice Oral Care System

Mai multe poze

Dus bucal cu rezervor So Wash Vortice Oral Care System

293,00 lei

Availability: Stoc epuizat

 • * Preturile contin TVA
 • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
 • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
 • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
 • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Dus bucal cu rezervor So Wash Vortice Oral Care System

Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Dus bucal cu rezervor So Wash Vortice Oral Care System

Dus bucal cu rezervor So Wash Vortice Oral Care System singurul dus din lume efect aspirare 8 capete

Desi mai exista alte branduri cunoscute pe piata din Romania si din strainatate care au produse aparent asemanatoare, ingeniozitatea, fantesia si geniul made in Italy si-a spus cuvantul inca o data, producatorul italian So Wash brevetand aceasta tehnologie, care face din irigatorul bucal So Wash singurul si unicul din lume care reuseste sa creeze un efect de aspirare a resturilor alimentare, datorita tehnologiei Vortice, un jet de apa concentric creat din 3 jeturi de apa ”defazate” in timp, si care creeaza prin rotirea si pulsarea controlata a celor 3 jeturi un efect real, delicat si eficient de aspirare, ca si cum ar fi un burghiu al unei bormasini.

Beneficii:

-        Presiunea jetului de apa ajunge pana la 8,6 atmosfere, cu cel putin 40 % mai puternic decat orice alt irigator bucal din lume

-       Eficienta maxima in indepartarea placii bacteriene prin capetele speciale cu efect de aspirare”Vortice” - singurul dus bucal din lume cu efect de aspirare Vortice – brevet international

-        Indicat pentru igiena orala zilnica a dintilor si gingiilor

-        Ideal pentru o igiena orala corecta si completa pentru implant dentar, aparat ortodontic, coroane, punti si proteze dentare

-        8 capete standard incluse, raspunzånd astfel tuturor exigentelor

-        Oprire inteligenta automata dupa 3 minute

-        Lungimea furtunului 100cm

-        Baza de fixare cu 4 ventuze pentru atenuarea vibratiilor

-        Cutie pentru pastrarea celor 8 capete

-        Rezervor de 600 ml

-        Control al presiunii apei in 10 trepte

Continut:

-        Unitatea principala

-        Capete interschimbabile:

 • 1 Capat cu efect de aspirare”Vortice Spacer”
 • 1 Capat cu efect de aspirare”Vortice Orthodontic”
 • Capat cu periuta de dinti cu efect de aspirare”Vortice Brush”
 • Capete cu jet clasic”Classic jet”
 • Capat cu o mini periuta de dinti”Mini Brush”
 • Capat pentru igiena gingiilor
 • Capat pentru curatarea limbii

Mod de Utilizare:

Pregatire

-        Indepartati capacul si rezervorul din corpul central al dispozitivului si umpleti-l cu apa calduta.

-        Repozitionati rezervorul deasupra unitatii principale in pozitia initiala si apasati usor in partea superioara pentru a-l fixa.

-        Asigurati-va ca valva neagra din cauciuc de la baza rezervorului este aliniata cu valva neagra de la baza dispozitivului.

Introducerea si extragerea capetelor: Introduceti 1 din cele 8 accesorii in centrul manerului, pana la capat, cand veti auzi blocarea acestuia. Pentru a schimba capatul, apasati butonul lateral din partea superioara a manerului, care ajuta la indepartarea capetelor si scoateti accesoriul din maner.

Deschidere si reglare presiune: Introduceti stecherul dispozitivului in priza de alimentare. Pentru deschidere, rotiti butonul in sens orar pana cand veti auzi un sunet specific”clic”. Continuati sa rotiti butonul in sens orar pentru a mari presiunea jetului de apa. Dispozitivul permite reglarea pana la 10 trepte de presiune si se inchide automat dupa 3 minute de functionare.

Daca doriti sa redeschideti dusul bucal, rotiti butonul in sens antiorar, in pozitia initiala de inchidere, pana auziti ”clic”, apoi rotiti-l in sens orar pana auziti din nou ”clic”.

Pentru a permite iesirea jetului de apa este necesar sa ridicati in sus butonul de pe maner in pozitia deschis ”On”.

Folosirea dusului oral: Aplecati-va deasupra chiuvetei si pozitionati manerul spre gura indreptand varful capatului spre dinti. Cu cealalta mana libera, deschideti dispozitivul si reglati presiunea jetului de apa asa cum doriti (pentru primele utilizari va recomandam sa folositi o presiune mai mica). indreptati jetul in directia dorita cu ajutorul rotitei din partea superioara a manerului.

Igiena orala: indreptati jetul la 90 de grade fata de marginea gingiei, inchizand usor gura pentru a evita stropii de apa, dar permitand oricum apei sa cada, din gura, in chiuveta.

Pentru un rezultat mai bun, începeți igiena orala de la dintii posteriori/molari, ajungand in cele din urma la dintii din fata. Lăsați ca jetul de apa sa urmareasca marginea gingiilor, insistand un pic si in zona spatiilor interdentare.

Continuati pana cand toate zonele si spatiile interdentare sunt curate.

Intrerupere: Puteti intrerupe temporar jetul de apa, in orice moment doriti, prin simpla apasare in jos a butonului ”manerului pozitia Off”.

Finalizare igiena orala” Rotiti butonul in sens antiorar in pozitia initiala ”Off”. Scoateti stecherul din priza si goliti rezervorul de apa ramasa.

Capete - 8 accesorii

1.    Capat” Vortice Spacer”

Accesoriul special SoWash Vortice Spacer (Brevet Internațional) este singurul varf din lume, special proiectat pentru igiena orala (cu Patent international), care are 3 jeturi pulsante si convergente in acelasi punct, care actionand in mod alternativ din 3 unghiuri diferite, creeaza un efect de aspirare ”Vortice” ce indeparteaza chiar si resturile de mancare mai greu de indepartat, cu putere si eficienta, pentru o igiena orala extraordinara! Cele 3 aripi laterale cu efect de distantiere prezente pe capatul special Vortice Spacer asigura distanta optimala pentru o eficacitate maxima a efectului de aspirare ”Vortice”.

2.    Capat”Vortice orthodontic”

Accesoriul special SoWash Vortice Orthodontic (Brevet Internațional) este singurul varf din lume, special proiectat pentru igiena orala (cu Patent international), care are 3 jeturi pulsante si convergente in acelasi punct, care actionand in mod alternativ din 3 unghiuri diferite, creeaza un efect de aspirare ”Vortice” ce indeparteaza chiar si resturile de mancare mai greu de indepartat, cu putere si eficienta, pentru o igiena orala extraordinara!

Suprafata neteda a varfului special SoWash Vortice Orthodontic permite utilizarea lui in cazul aparatelor ortodontice sau a dintilor cu imperfectiuni.

3.    Capat”Vortice brush”

Accesoriul special SoWash Vortice Brush (Brevet International) adauga actiunea eficienta a periutei de dinti la puterea speciala a efectului de aspirare ”Vortice”, obtinut de cele 3 jeturi pulsate de apa ce actioneaza in mod alternativ, din 3 unghiuri diferite in acelasi punct, garantand astfel o igiena orala completa.

Forma circulara si dimensiunea optimizata a periutei de dinti Vortice Brush permite o igiena corecta si completa ”dinte cu dinte”, dar mai ales a spatiilor interdentare dificil de curatat cu o periuta de dinti normala.

4.    Capat parodontal

Varful specific pentru igiena gingiilor poate asigura o igiena orala optimala cu apa sau solutii orale lichide in zonele subgingivale, ajutand astfel la curatarea si indepartarea bacteriilor din pungile parodontale. Folositi o presiune cat mai mica pentru acest accesoriu.

5.    Doua Capete cu jet classic

Curata in profunzime spatiile interdentare, ajungand sa curete si cele mai dificile spatii interdentare de resturi alimentare si bacterii situate in profunzimea spatiilor dintre dinti si sub gingii.

6.    Capat pentru igiena limbii

Pozitionati capatul special pentru curatarea limbii in partea centrala sau posterioara a limbii inainte de a deschide dusul bucal. Dupa ce ati deschis jetul de apa la o intensitate redusa, spalati usor si deplasati manerul spre varful limbii pentru a elimina reziduurile, mentinand contactul cu limba.

7.    Capat cu o mini periuta de dinti”Mini brush”

Mini periuta de dinti a fost proiectata si gandita special pentru curatarea si clatirea in acelasi timp a unor zone cu acces dificil, ca de exemplu a acelor zone din jurul aparatelor ortodontice sau a implantelor dentare.

Curatarea dispozitivului

-        Inainte de a incepe curatarea dispozitivului, scoateti stecherul din priza;

-        Atunci cand este necesar curatati dispozitivul folosind o carpa moale si un detergent care nu este agresiv;

-        Pozitionati rezervorul cu gura in jos, pe o suprafata ”dreapta”, si lasati sa se usuce rezervorul;

-        Dupa ce folositi solutii speciale in rezervor, curatati rezervorul: umpleti partial rezervorul cu apa calda, indreptati varful spre chiuveta, deschideti dusul bucal si lasati sa curga toata apa din rezervor pana la golirea acestuia. Acest lucru va ajuta la evitarea blocarii varfurilor si va ajuta la extinderea perioadei de viata a aparatului

-        Nu introduceti dispozitivul in apa pentru curatarea lui.

Intretinere

-        Orice fel de interventie de curatare sau intretinere periodica trebuie sa fie efectuata cu dispozitivul scos din priza. Pentru a efectua astfel de interventii va rugam sa respectati cu rigoare indicatiile prezentate in acest manual de instructiuni.

-        Dusul bucal electric SoWash nu are parti ce pot fi inlocuite sau reparate de catre utilizatorul final.

-        Nu incercati sa demontati dispozitivul.

-        Cand produsul este complet uscat, depozitati-l intr-un loc uscat si racoros.

-        Este indicat, din motive igienice, sa inlocuiti periodic capetele pe care le utilizati. Se recomanda inlocuirea la fiecare 3-6 luni a accesoriului pe care-l folositi mai mult sau ori de cate ori constatati o defectiune sau uzura a varfului folosit.

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Limar Medical Distribution
Pareri