Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Eficaf - F 30 capsule Bio Vitality

Mai multe poze

Eficaf - F 30 capsule Bio Vitality

60,00 lei

Availability: Stoc epuizat

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Eficaf - F 30 capsule Bio Vitality.

Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Eficaf – F 30capsule Bio Vitality.

Eficaf – F este un remediu natural obtinut din plante, selectionate pe baza experientei de secole a specialistilor din India (medicina traditionala Ayurveda). Medicamentele ayurvedice elimină cauzele îmbolnăvirii şi vindecă persoana bolnavă fără a avea efecte adverse .
 

Compozitie: Fiecare capsula contine extracte (echivalent pulbere) din:

Solanum xanthocarpum 100 mg(1000mg)
Inula racemosa 60 mg (300 mg)
Glycyrrhiza glabra 100 mg (500 mg)
Pistacia intergerrima 15 mg (100 mg)
Ocimum sanctum 30 mg (200 mg)
Terminalia belerica 75 mg (300 mg)
Zingiber officinale 15 mg (100 mg)
Terminalia chebula 15 mg (50 mg)
Curcuma longa 20 mg (300 mg)
Syzygium aromatocum 10 mg (50 mg)
Adhatoda vasica 45 mg (300 mg)
Myrica nagi 2 mg (20 mg)
Mentha piperita 5 mg (50 mg)
Biborat de sodiu 40 mg
Cinnamomum zeylanicum 5 mg (50 mg)
Clorura de amoniu 40 mg
Piper longum 25 mg (100 mg)
Museovit bhasm 5 mg
Piper nigrum 2 mg (20 mg)
Cimmamoum camphora pulbere 5 mg

Proprietati ale plantelor ce intra in compozitia Eficaf-F
• Astmul bronsic, bronsita cronica obstructiva specifica fumatorilor, bronsitele infectioase sau alergice sunt infectii frecvente ale cailor respiratorii cu care ne confruntam zi de zi. Din fericire, remediile din plante abunda in acest domeniu, atat pentru ameliorarea simptomelor, cat si pentru prevenirea complicatiilor si scurtarea perioadei de evolutie. Lemnul dulce, Scortisoara, Piperul, Busuiocul, Cuisoara, Ghimbirul, Izma ajuta la descongestionarea cailor respiratorii prin fluidificarea secretiilor traheo-bronsice, favorizand eliminarea acestora prin tuse.
• Relaxarea tesuturilor si inlaturarea spasmelor bronhice (astm) se realizeaza gratie efectului bronhodilatator, antiinflamator si antispasmodic al frunzelor de Vasaka, radacinei de Curcuma si Inulei Racemosa.
• Efectul antiseptic, antiviral, antibacterian si antifungic al Busuiocului, Terminalia Chebula si Myrica Nagi ajuta la distrugerea microorganismelor aflate pe mucoasele sau tesuturile aparatului respirator. Astfel, compozitia in ansamblu ajuta la cresterea calitatii vietii.
• De ajutor sunt si curele balneare cu aerosoli, in paralel cu intarirea sistemului imunitar (se poate administra in acest sens siropul natural Balda) pentru a putea lupta mai bine impotriva agentilor patogeni externi ce pun in pericol integritatea aparatului respirator.

Reduce starile inflamatorii la nivelul cailor respiratorii; binevenit in cazul afectiunilor recidivante, rezistente la antibiotic. Fluidifica secretiile traheo-bronsice, favorizand eliminarea acestora prin tuse.
Elibereaza caile respiratorii superioare si mareste volumul de aer inspirat. Distruge microorganismele aflate pe mucoasele sau tesuturile aparatului respirator. Impiedica mecanismul formarii histaminei, substanta responsabila de declansarea acceselor astmatice (alergice).
Reface echilibrul termic si balanta vitaminica deteriorate in bolile pectorale. Impiedica replicarea virusului SRAS, acuzat de aparitia si evolutia epidemica a pneumoniei atipice. Readuce farmecul respiratiilor ample, neafectate de crizele de tuse si de expectoratiile muco-purulente greu controlabile si urat mirositoare (spute).

Indicatii: Bronsite alergice sau cronice, tuse convulsiva, tuse iritativa, uscata sau nespecifica, tuse astmatiforma, bronchopneumonie, infectii la nivelul sistemului pulmonar.

Mod de administrare: 2-4 capsule pe zi sau la recomandarea consultantului de specialitate.

Cantitate: 30capsule

 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Bio Vitality
Pareri