Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Enterolactis Baby Picaturi

Mai multe poze

Enterolactis Baby Picaturi

46,50 lei

Availability: In stoc

 • * Preturile contin TVA
 • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
 • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
 • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
 • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Enterolactis Baby Picaturi cu gust de biscuit de la Sofar.

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii:

Farmacia Ardealul va recomanda produsul Enterolactis Baby Picaturi cu gust de biscuit de la Sofar.

Enterolactis este constituit din fermenti lactici vii de origine umana,anume selectati si caracterizati de o puternica vitalitate si aderenta ,capabili sa reechilibreze rapid compozitia florei intestinale.
Enterolactis contine Lactobacillus casei DG,un lactobacil depus la Institutul Pasteur din Paris si protejat de brevetul nr.I-1572CNCM,rezultat al cercetarii Sofar.

Particularitatea tulpinei L.casei DG caracterizeaza Enterolactis ca fiind un probiotic autentic ,adica un microorganism viu,vital si stabil ,capabil sa restabileasca efectiv si in siguranta nivelul fiziologic al florei enterice alterate din cele mai diverse cauze.

Principalele caracteristici ale Lactobacillus casei DG:

 • este de origine umana(specific speciei)si,deci ,lipsit de toxicitate;
 • este stabil la pH-ul gastric si la sarurile biliare:conditie fundamentala pentru a ajunge in intestin in conditii de vitalitatein urma administrarii pe cale orala;
 • prezinta o capacitate speciala de a adera la celulele mucoasei intestinale ,premisa indispensabila pentru o buna colonizare;
 • prezinta o mare capacitate de crestere;
 • este rezistent la liofilizare,garantand un produs final cu un continut ridicat de microorganisme vii;
 • este stabil in timp,astfel incat nu necesita modalitati speciale de pastrare;

Lactobacillus casei DG ,continut in Enterolactis Baby,este deci capabil sa restabileasca efectiv echilibrul microbian intestinal si sa exercite un rol important prin formarea unei bariere eficiente de protectie impotriva agentilor patogeni,impiedicand deci dezvoltarea bacteriilor cu potential nociv.

Acest rezultat este obtinut si gratie continutului ridicat de celule vii de Lactobacillus casei DG in fiecare doza:NU MAI PUTIN DE 1 MILIARD IN 9 PICATURI.

Produsul,fiind complet lipsit de gluten ,poate fi utilizat fara probleme si de catre persoanele care sufera de celiachie.

Recomandari : 
Enterolactis,ca FERMENT PROBIOTIC perfect pentru a coloniza in mod adecvat lumenul intestinal,poate avea o gama larga de aplicatii terapeutice in caz de functionare intestinala alterata.
Enterolactis s-a dovedit a fi un pretios adjuvant in reechilibrarea florei microbiene intestinale alterate in caz de dismicrobisme intestinale datorate terapiei cu antibiotice ,care se prezinta,in general,cu diaree si balonare abdominala.

Mod de administrare:
cate 9 picaturi ,o data sau de 2 ori pe zi.
Cura se continua pe parcursul a 15-30 de zile,in functie de necesitati ;in dozele indicate mai sus,produsul se poate administra ciclic.
Picaturile se pot aplica fie direct pe limba,fie amestecate cu un lichid rece sau abia caldut.In caz de administrare concomitenta cu antibiotice,Enterolactis se administreaza la peste 3 ore de la antibiotic.

Cantitate : 10 ml 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Sofar Farmaceutici
Pareri