Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Esvida Pharma Easycol Baby 15 ml

Mai multe poze

Esvida Pharma Easycol Baby 15 ml

98,00 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Esvida Pharma Easycol Baby 15 ml

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Esvida Pharma Easycol Baby 15 ml

Esvida Pharma Easycol Baby 15 ml contine enzimalactaza, o enzima produsa natural, care ajuta la digerarea lactozei, a zaharului gasit in laptele matern si formulele pentru sugari.

Beneficii:

Formula Esvida Pharma Easycol Baby 15 ml a fost dezvoltata in mod special pentru a rezolva problema colicilor copilariei cauzata de deficienta de lactaza tranzitorie.

Esvida Pharma Easycol Baby 15 ml poate fi folosit de la nastere si ori de cate ori aveti nevoie, pana cand problema de colica dispare in mod natural.

Esvida Pharma Easycol Baby 15 ml ajuta la procesul de digestie, descompune lactoza in glucoza si galactoza, imbunatatind astfel absorbtia nutrientilor.

Esvida Pharma Easycol Baby 15 ml nu prezinta efecte secundare si este complet sigur; nu este nimic mai important decat sanatatea si bunastarea copilului.

Esvida Pharma Easycol Baby 15 ml poate fi adaugat atat in laptele matern si sau in formula de lapte pentru sugari.

La alaptare, produsul trebuie administrat direct in gurita bebelusului folosind o lingurita.

Efecte:

Colicile bebelusilor reprezint un sindrom obisnuit care se manifesta de la nastere pana in primele luni de viata la aproximativ 40% dintre nou-nascutii sanatosi.

O digestie slaba a laptelui poate duce la o serie de reactii la nou-nascut care genereaza acestuia disconfort, urmat de plans prelungit si intens.

O problema frecventa, cunoscuta sub numele de deficienta de lactaza tranzitorie, este cauza principala a acestei situatii.

In timpul primelor luni de viata, sistemul digestiv al nou-nascutului prezintaun anumit grad de imaturitate si nu produce suficienta lactaza pentru a hidroliza lactoza.

Mod de Administrare:       

Esvida Pharma Easycol Baby 15 ml poate fi utilizata cu lapte matern sau formula pentru sugari.In cazul alaptarii, produsul poate fi administrat direct in gurita bebelusului.

-        Cu laptele matern: Lapte matern extras cu ajutorul pompelor de san: se adauga numarul de picaturi afisate in tabel direct in lapte si se agita sticla.

-        La alaptare: Picurati doza corespunzatoare intr-o linguritasi apoi administrati direct in gurita bebelusului inainte de a alapta.

Cantitate: 15 ml

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Esvida Pharma
Pareri