Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Evital Osteo Extra

Mai multe poze

Evital Osteo Extra

45,00 lei

Availability: Stoc epuizat

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Evital Osteo Extra 60 cps

Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Evital Osteo Extra 60 capsule.

Descriere:

Evital Osteo Extra 60 cps este o combinație de ioni (calciu, magneziu, zinc și seleniu) și vitamine (D, K2, C) esențialei pentru menținerea unei structuri normale a oaselor, atåt la femei cåt și la bărbați.

Sănătatea oaselor este influențată de aportul de calciu și vitamina D. Vitamina D contribuie la menținerea sănătății oaselor.

Suplimentarea aportului de calciu și vitamina D are un efect profilactic asupra fracturilor osteoporotice. Pentru a deveni pe deplin activă și pentru a-și exercita efectul în absorbția calciului, vitamina D trebuie să fie hidroxilată in ficat și în rinichi, un proces ce depinde de prezenţa vitaminei C. Vitamina C contribuie la formarea normală de colagen pentru funcționarea normală a oaselor. Magneziul, Zincul si Vitamina K contribuie la menținerea sănătății oaselor.

Evital Osteo Extra 60 cps este o combinație de calciu, magneziu, zinc, seleniu și vitaminele (C, D, K), care contribuie la menținerea oaselor sănătoase. 

Compozitie:

Evital Osteo Extra 60 cps este o formulă modernă, cu calciu, magneziu, zinc și seleniu în combinație cu vitamine (C, D, K), care ajută la menținerea sănătății oaselor. Aportul suplimentar de calciu și vitamina D acționează favorabil asupra osului. Vitamina C contribuie la formarea colagenului, esențial pentru o structura normala a osului. Magneziul, zincul și vitamina C contribuie la menținerea oaselor sănătoase.  

Doza recomandata:
1 tablete / zi 

Cantitate: 60 capsule

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Indisponibil
Fata Indisponibil
Corp Indisponibil
Producator Evital
Pareri