Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Excilor Stilou-tratament impotriva infectiei fungice a unghiei

Mai multe poze

Excilor Stilou-tratament impotriva infectiei fungice a unghiei

61,60 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Excilor Stilou-tratament impotriva infectiei fungice a unghiei.

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Excilor Stilou-tratament impotriva infectiei fungice a unghiei.

Excilor Stilou-tratament impotriva infectiei fungice a unghiei

Pentru tratamentul infectiei fungice a unghiei imbogatit cu glicerol, lipide care îngrijesc unghia si biotinaInfectiile micotice ale unghiei - ce sunt si cum scapam de ele

Efecte:

Cea mai importanta componenta a unghiilor este keratina, pe care cele mai multe preparate antifungice nu o pot penetra. În cele mai multe cazuri, ciupercile cresc sub unghie, ceea ce le face dificil de tratat.

Excilor controleaza micromediul unghiei acidificand patul unghial. Datorita tehnologiei unice de penetrare TransActive Excilor poate penetra unghia, asigurand astfel tratarea acesteia de la interior catre exterior. De obicei, este nevoie de cateva luni pentru ca o unghie afectata sa aiba din nou un aspect sanatos. În medie, o unghie de la picior creste cu 1,5 mm pe luna.

Excilor® reduce imediat pH-ul unghiei, creand un mediu ostil dezvoltarii fungilor. Cu toate acestea, unghia afectata are nevoie de timp pentru a creste. Eficacitatea Excilor a fost dovedita în studii clinice.

Excilor este îmbogatit cu glicerol, lipide care îngrijesc unghia si biotina.

Placa unghiala are o structura care poate fi comparata cu un zid de caramida, celulele unghiei servind drept „caramizi” si lipidele dintre ele drept „ciment”. Imbatranirea are o influenta semnificativa asupra acestei structuri a placii unghiale si în timp unghiile devin mai uscate si contin mai putine lipide. Acest lucru creste riscul infectiilor.

Excilor este îmbogatit cu glicerol, o molecula care atrage apa. De asemenea, mai contine lipide speciale care protejeaza unghia si biotina. Aceasta combinatie înmoaie, hidrateaza si hraneste placa unghiala.

Mod de utilizare:

Curatati unghia si daca aceasta este data cu oja îndepartati oja complet înainte de a folosi Excilor.

Folositi aplicatorul pentru a acoperi cu produs toata unghia si partea de dedesubt a marginii unghiei. Aveti grija sa aplicati Excilor® într-un strat generos.

Lasati unghia sa se usuce (30-40 secunde) înainte de a va pune sosete si/sau pantofi. Astfel, produsul poate penetra unghia.

Dupa aplicare, este normal sa simtiti o senzatie de furnicaturi sub unghie; acest lucru arata ca produsul a penetrat complet unghia. Aplicati pe zona infectata de doua ori pe zi (o data dimineata si o data seara). Pentru cele mai bune rezultate, tratati zona infectata cel putin trei luni. Este recomandabil sa continuati tratamentul pana cand unghia s-a refacut complet.

Nu apasati cu putere pe aplicator cand aplicati produsul.

Aveti grija sa închideti bine aplicatorul dupa fiecare tratament pentru a preveni evaporarea produsului.

Reactii adverse:

(Foarte rare, 1 caz la 100.000). Senzatie de arsura, mancarimi sau durere usoara, localizata. Daca simptomele persista sau se agraveaza, opriti tratamentul si consultati

medicul sau farmacistul.

Cantitate: 3.30ml. Stilou aplicator: aproximativ 400 de aplicari.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Sc Oystershell NV
Pareri