Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Fares Digestie Usoara D57

Mai multe poze

Fares Digestie Usoara D57

Pret normal: 18,50 lei

Special Price 17,95 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Fares Digestie Usoara D57

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Fares Digestie Usoara D57

Favorizează o digestie sănătoasă

Ingrediente/capsulă
Fructe de coriandru (Coriandri fructus), frunze de dafin (Lauri folium), rizomi de obligeană (Calami rhizoma), 
rădăcină de genţiană (Gentianae radix), rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma), extract de Carica papaya standardizat în papaină 40 mg, extract de Ananas comosus standardizat în bromelaină 40 mg, seminţe de muştar (Sinapis albae semen).

Fructul de papaya, supranumit şi “fructul îngerilor” este originar din America Centrală şi de Sud. El conţine o enzimă numită papaina care are puternice proprietăţi proteolitice (ajută la digestia proteinelor), avånd efecte asemănătoare pepsinei (enzima secretată la nivelul stomacului). Papaya stimulează şi secreţia biliară care contribuie la digestia lipidelor. Reglează activitatea secretorie a stomacului, vezicii biliare, ficatului, pancreasului. 
Ananasul se presupune că este originar din America de Sud, iar de acolo a fost adus în Caraibe, unde a fost descoperit de Cristofor Columb. În ananas se găseşte bromelaina - o enzimă capabilă să degradeze proteinele, care este eficientă în digerarea rapidă a substanţelor nutritive. 
Coriandrul, plantă de origine mediteraneană, este cultivat pentru seminţele sale parfumate, mult utilizate pentru condimentarea alimentelor. Datorită proprietăţilor stomahice, carminative, antispastice se foloseşte ca tonic al stomacului şi intestinelor, pentru stimularea poftei de måncare, combaterea balonărilor şi a colicilor intestinale.
Frunzele de dafin sunt folosite pentru aroma lor la prepararea måncărurilor. Stimulează digestia, au proprietăţi carminative, antispastice, detoxifiante. Foarte utile în indigestii şi balonări.
Ghimbirul este un condiment răspåndit în întreaga lume. În Europa Evului Mediu se credea că vine din grădinile Edenului. Este un foarte bun stimulent digestiv, calmant în durerile abdominale, elimină gazele și senzația de greață, creşte pofta de måncare, stimulează metabolismul. 
Obligeana are proprietăţi tonic-aperitive, eupeptic-amare, antispastice gastro-intestinale, coleretic-colagoge şi carminative. Se foloseşte ca stimulent al secreţiei gastrice şi biliare mărind pofta de mîncare şi îmbunătăţind capacitatea de digestie. Este utilă în caz de hipoaciditate gastrică, anorexie de cauză nervoasă, enterocolite spastice. 
Genţiana conţine principii amare care stimulează secreţia salivei, a sucurilor gastrice şi intestinale, stimulează contracţia vezicii biliare şi evacuarea ei în intestin, ajutånd la realizarea unei digestii normale.
Muştarul alb este un condiment folosit atåt la prepararea måncărurilor cåt şi în tratarea diverselor afecţiuni. Stimulează secreţia gastrică, reduce colesterolul, are acţiune laxativă normalizånd tranzitul intestinal.

Efect
-stimulează digestia alimentelor prin conţinutul în enzime vegetale 
-creşte apetitul
-carminativ (ajută eliminarea gazelor intestinale)
-antiemetic (înlătură senzaţia de greaţă)

Recomandări
-digestie lentă, indigestie
-hipoaciditate
-greaţă, balonări
-colici postprandiale (după servirea mesei)
-lipsa poftei de måncare
-ajută la digerarea alimentelor după mese copioase

Contraindicaţii
Nu se recomandă copiilor sub 12 ani şi în caz de ulcer gastro-duodenal activ, şi hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Sarcină şi alăptare
Nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare şi interacţiuni
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente. 
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Întrebuinţare
1-2 capsule după mesele principale.
Produsul se poate administra la nevoie.

Evaluarea eficienţei:
S-au administrat capsule „Digestie Usoară” timp de 1 lună la pacienţi cu sindrom dispeptic, indigestie, dispepsie funcţională, greşeli alimentare.
S-a constatat dispariţia simptomatologiei la 60% dintre pacienţi şi ameliorarea acuzelor la 40% dintre ei, fară a necesita asocierea medicaţiei alopate.
Produsul a fost bine tolerat şi lipsit de reacţii adverse.

Prezentare: 30 capsule

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Fares
Pareri