Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Fares Helicostop capsule

Mai multe poze

Fares Helicostop capsule

Pret normal: 35,20 lei

Special Price 34,14 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Fares Helicostop capsule

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii:Farmacia Ardealul va recomanda produsul Fares Helicostop capsule

Inhibă dezvoltarea Helicobacter pylori de la nivelul mucoasei gastrice.

 Ingrediente/capsula:

-          extract din rizomi de Hydrastis canadensis standardizat în min.10% sulfat de berberină 392 mg

-          muguri de plop (Populi gemmae)

-          extract din răşină de Mastic (Pistacia lentiscus) 34,3mg

-          lichen de piatră (Lichen Islandicus)

-          ulei esenţial de cuişoare (Caryophylli floris aetheroleum).

 Hydrastis canadensis este o plantă folosită tradiţional în America de Nord pentru eliminarea microorganismelor potenţial patogene din tractul digestiv, şi pentru calmarea iritaţiilor cauzate de prezenţa acestora. Are acţiune asupra Helicobacter pylori, bacterie ce cauzează iritaţie şi disconfort la nivelul mucoaselor gastrice şi duodenale.

Muguri de plop sunt numiţi şi propolisul vegetal. Prin analize chimice de specialitate s-a arătat că există 5 substanţe prezente în acelaşi timp în propolis ca şi în mugurii de plop dintre care 3 au proprietăţi de reducere a numărului microorganismelor potenţial patogene, inclusiv a bacteriei Helicobacter pylori. Mugurii de plop mai conţin şi derivaţi ai saligenolului care îi conferă puternice proprietăţi de calmare a iritaţiilor mucoasei gastrice şi de reducere a senzaţiei de disconfort la acest nivel.

Răşina de mastic provine de la o specie de arbore de fistic (Pistacia lentiscus) originar din insula grecească Chios, unde a fost folosit tradiţional pentru asigurarea sănătăţii la nivel gastro-intestinal.

Studiile clinice şi de laborator arată că răşina de mastic este eficientă în eliminarea bacteriei Helicobacter pylori şi pentru protecţia mucoasei gastrice.

Lichenul de piatră, cunosut şi sub denumirea de muşchi de Islanda are o rezistenţă extrordinară la condiţiile climatice foarte aspre în care creşte. Conţine principii active precum acidul usnic, care contribuie la inhibarea dezvoltării bacteriilor. Studiile in vitro au arătat că acidul usnic are şi un efect de calmare a iritaţiilor. Lichenul de piatră mai are în compoziţia sa şi polizaharidele cu efect imunostimulator. Datorită cantităţii mari de mucilagiu conţinute, care formează pe suprafaţa mucoaselor un strat protector, este foarte util  pentru a calma iritaţiile membranelor mucoase ale tubului digestiv ajutånd astfel la înlăturarea disconfortului de la nivelul lor.

Uleiul esenţial de cuişoare a demonstrat acţiune de inhibare a dezvoltării Helicobacter pylori. In plus are efect de reducere a senzaţiei de disconfort la nivelul mucoasei gastrice.

Beneficii ale utilizării:

-          inhiba dezvoltarea Helicobacter pylori de la nivel gastroduodenal

-          contribuie la calmarea iritațiilor mucoasei gastrice

-          ajută la reducerea disconfortului gastric cauzat de prezenţa Helicobacter pylori

Atenţionări:

Nu se recomandă copiilor sub 14 ani și în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Sarcină şi alăptare:

Nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alaptează datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare şi interacţiuni:

Acest produs se administrează la 1 oră faţă de medicamente.

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

 Mod de administrare:

Doza recomandată este de 1-2 capsule de 3 ori pe zi, înainte de masă. Dacă există disconfort gastric recomandăm asocierea cu Stomac Sănătos-D39, 1 capsulă de 3 ori pe zi, înainte de masă, administrat simultan.

Durata unei cure este de 4 săptămåni sau conform recomandării medicului.

Asocieri recomandate:

Pentru optimizarea funcţionării şi menţinerea integrităţii mucoasei gastrice, şi pentru reducerea secreţiei gastrice acide, recomandăm administrarea simultană a capsulelor Stomac Sănătos-D49 şi a Uleiului de cătină cu sunătoare şi gălbenele-F158, timp de şase săptămåni. Pe tot parcursul curei puteţi asocia ceaiul Gastric-D40/D62, sau ceaiul U-pentru stomac (reţeta farm. Farago)-D42.

 Sfaturi practice de dietă şi stil de viaţă:

Pe durata curei vă sfătuim să evitaţi alimentele care produc hiperaciditate cum sunt: carnea grasă, mezelurile, brånzeturile fermentate, iaurtul, kefirul, afumăturile, conservele, prăjelile, grăsimea animală, dulciurile concentrate (ciocolată, dulceţuri), produsele de patiserie, zarzavaturile crude, fibroase sau cu celuloză dură (castraveţi, ridichi, gulii, sfeclă, fasole uscată, mazăre uscată, vinete, roşii), legume şi condimente picante (ceapă, usturoi, ardei iute, piper, hrean, muştar), fructele crude, băuturile prea reci sau fierbinţi, oţetul, murăturile, alcoolul, ceaiul negru, ceaiul verde, cafeaua.

În schimb, este foarte bine să consumaţi alimente alcaline care neutralizează excesul de acid din stomac: lapte (are efect de pansament gastric), legume şi zarzavaturi (bine fierte), unt, uleiuri presate la rece, carne slabă fiartă, ouă fierte, fulgi de ovăz, paste făinoase, påine prăjită, banane, avocado, sucuri proaspete de morcovi, cartofi, varză, ceaiuri din plante medicinale cu efect protector gastric (de gălbenele, muşeţel, sunătoare, tei, etc).

Alimentele trebuie administrate în porţii mici şi repetate (5-6 mese/zi), la ore fixe sau de cåte ori apare durerea, într-o stare de relaxare, mestecånd bine hrana.

Cantitate: 63 capsule

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Fares
Pareri