Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Fares Menopauza - G81, cps

Mai multe poze

Fares Menopauza - G81, cps

Pret normal: 18,90 lei

Special Price 18,33 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • Peste 90% din comenzi sunt livrate in 24 de ore.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.

Farmacia Ardealul va recomanda produsul Fares Menopauza - G81, cps

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Fares Menopauza - G81, cps

Ajută la menţinerea confortului fizic şi psihic al femeilor aflate la menopauză

Ingrediente/capsulă
Talpa gâştii (Leonuri herba), rădăcină de lemn dulce (Liquiritiae radix), extract total 10:1 de rădăcină de Cimicifuga racemosa 52,5 mg, extract total 10:1 de rădăcină de Angelica sinensis 52,5 mg, salvie (Salviae herba), extract de trifoi roşu (Trifolium pratense) standardizat în min. 8% izoflovone 35 mg.

Cimicifuga racemosa, originară din estul Americii de Nord, a fost folosită de amerindieni pentru tratarea problemelor feminine. Astăzi, preparate din cimicifuga racemosa sunt folosite în principal ca remedii pentru simptomele din menopauză şi alte probleme ginecologice. Numeroase studii clinice controlate, au constatat că administrarea timp de 3 luni de cimicifuga racemosa a redus semnificativ frecvenţa şi severitatea bufeurilor, tulburările de somn şi transpiraţiile nocturne la femei aflate în perioada de menopauză și premenopauză.
Angelica sinensis este renumită în medicina tradiţională chineză, fiind considerată ginseng-ul femeilor.
Aceasta este folosită în special pentru terapia diverselor tipuri de dereglări hormonale la femei, tulburări de menstruaţie şi în perioada de menopauză, mai ales pentru bufeuri. Testele clinice, au arătat că poate reduce durerea, dilata vasele de sânge şi stimula relaxarea musculaturii uterine. Aceste acţiuni se datorează continuţului bogat în cumarine, care au efect vasodilatator şi spasmolitic. Nu s-a constatat prezenţa unor compuși cu proprietăti estrogen-like. Astfel, acțiunea sa se bazează pe proprietăţile tonice, de stimulare a producerii de hormoni de către organism.
Trifoiul roşu era considerat de romani şi greci, o plantă sacră, fiind purtat de multe ori la piept pentru a aduce noroc. Are un conţinut ridicat de isoflavone, care acţionează în calitate de fito-estrogeni, reglând dezechilibrul hormonal, specific perioadei de menopauză. Astfel, reduce bufeurile şi transpiraţiile nocturne, crește elasticitatea pereţilor arterelor şi colesterolul «bun», reduce palpitaţiile şi stările de agitaţie, previne osteoporoza prin stimularea formării osteoblastelor.
Salvia este o plantă medicinală deosebit de lăudată şi preţuită. Denumirea sa derivă din cuvintul latinesc «salvare» care înseamnă a vindeca, a însănătoşi. Are efect sedativ central şi periferic, acţionează asupra sistemului nervos vegetativ, liniștind stările de agitaţie, iritabilitate, nervozitate şi palpitațiile. Ajută la reechilibrarea sistemului neuroendocrin, reduce transpiraţia excesivă, fiind utilă în tratarea simptomelor menopauzei.
Lemnul dulce este folosit în scopuri terapeutice încă de acum 5000 de ani. Este foarte bogat în estrogeni naturali, substanţe hormonale care favorizează la femei reducerea efectelor neplăcute legate de menopauză şi premenopauză, favorizând inclusiv asimilarea calciului şi menţinerea densităţii osoase normale.
Talpa gâştii adaugă un efect calmant, sedativ prin actiunea asupra sistemului nervos vegetativ, reducând nervozitatea şi iritabilitatea.

Efect Fares Menopauză - G81, cps:
-estrogenic
-antioxidant
-tonic
-calmant

Recomandări:
-tulburări de menopauză manifestate prin bufeuri, insomnii, iritabiliate, nervozitate.

Contraindicaţii Fares Menopauză - G81, cps:
Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Efecte secundare şi interacţiuni:
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente. 
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Întrebuinţare Fares Menopauză - G81, cps:
1-2 capsule de 3 ori pe zi, între mese.
Durata curei: 4-6 luni, sau conform recomandării medicului.

Evaluarea eficienţei:
S-au administrat capsule „Menopauză” timp de 2 luni la paciente aflate la menopauză care prezentau bufeuri, cefalee, irascibilitate, palpitaţii, tulburări ale somnului.
S-a constatat ameliorarea până la dispariţie a simptomatologiei la toate pacientele. Dintre acestea 32% au întrerupt medicaţia alopată preexistentă continuând tratamentul doar cu capsule “Menopauză” şi 68 % au iniţiat terapia cu aceste capsule.
Produsul a fost bine tolerat şi lipsit de reacţii adverse.

Prezentare: 60 capsule a 350 mg

 

 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Fares
Pareri