Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Fares Normoflux capsule

Mai multe poze

Fares Normoflux capsule

Pret normal: 20,70 lei

Special Price 20,08 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Fares Normoflux capsule

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Fares Normoflux capsule 

Suport pentru sănătatea uterului

Menţine un flux menstrual normal

Ingrediente/capsulă
Traista ciobanului (Bursae pastoris herba) 90 mg, urzică (Urticae herba), frunze de castan (Castanea folium),
creţişoară (Alchemillae herba), scoarţă de stejar (Quercus cortex) 30 mg, extract total 10:1 de frunze de zmeur (Rubi idaei folium) 30 mg.

Traista ciobanului îşi datorează numele fructelor sale în formă de traistă. Este o plantă recunoscută pentru proprietăţile sale hemostatice, vasocostrictoare la nivelul uterului şi antiinflamatoare, fiind tradiţional folosită atåt intern cåt şi extern pentru tratarea diferitelor tipuri de sångerări. Este foarte utilă femeilor care se confruntă cu hemoragii uterine datorate tulburărilor ciclului menstrual, metrorargii în perioada de pubertate sau menopauză, metrite.
Creţişoara este renumită pentru tratarea afecţiunilor genitale feminine. În germană se numeşte şi „Frauenmantel” - mantou de damă sau „Frauenknraut” - planta femeilor. Acţiunea antiinflamatoare, corelată cu efectul uterotonic, hemostatic şi cicatrizant o fac utilă în combaterea leucoreei, a ciclurilor menstruale prea dese și abundente, a anexitelor și a tulburărilor de menopauză, asociate sau nu cu eroziuni, ulceraţii şi hemoragii (hipermenoree, metroragii, cistite hemoragice).
Urzica a fost utilizată pe scară largă de către vindecătorii din întreaga lume timp de secole. În etnomedicina braziliană este utilizată pentru sångerările menstruale excesive. Este antiinflamatoare, antihemoragică, oprind sångerările prin vitamina K şi taninuri. Tratează numeroase afecţiuni ginecologice: menstruaţii abundente, meno-metroragii, fibrom uterin, leucoree, vaginite. În plus, urzica este recunoscută pentru tratarea anemiei, avånd acțiune hematopoetică, vitaminizantă şi remineralizantă.
Frunzele de castan conţin 95% de tanin, vitamina K şi alte substanţe, care le conferă importante proprietăţi astringente şi hemostatice. Taninurile sunt cele care imprimă gustul astringent şi îşi manifestă acţiunea hemostatică prin precipitarea globulelor roşii. Vitamina K, numită și antihemoragică, intervine în coagularea sanguină, fiind elementul principal în sinteza factorilor de coagulare.
Stejarul este unul dintre copacii cei mai răspåndiţi, dar mai ales foarte apreciaţi la noi, a cărui scoarţă este mult utilizată în fitoterapie. Are un conținut mare de taninuri, substanțe responsabile de proprietățile astringente, cicatrizante, hemostatice şi antiseptice ale stejarului. Ajută la tratarea hemoragiilor uterine, a ciclului menstrual abundent, leucoreei, afecţiunilor stomacului, hemoroizilor şi diareei.
Frunzele de zmeur au proprietăţi antiinflamatoare, astringente, decongestionante, tonice uterine. Sunt eficace în ameliorarea durerilor menstruale, a hemoragiilor uterine disfuncţionale, a menoragiilor (sångerări din ce în ce mai abundente) şi metroragiilor (sångerări între fluxurile menstruale).

Efect
-hemostatic
-astringent
-vasoconstrictor uterin

Recomandări
-hemoragii uterine: menoragii, hipermenoree, fibrom uterin

Contraindicaţii
Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.
Datorită conţinutului ridicat de taninuri cu efect astringent, ale plantelor din compozitia capsulelor Normoflux, în caz de constipaţie recomandăm asocierea unui laxativ.

Sarcină şi alăptare
Nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare şi interacţiuni
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente. 
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Întrebuinţare
Pentru hipermenoree se administrează 1-2 capsule de 4-6 ori pe zi, între mese, pe perioada menstruatiei.
Pentu metroragiile care însoţesc fibromatoza uterină se administrează 1-2 capsule de 4-6 ori pe zi, între mese, pe perioada hemoragiei, apoi se continuă cu 1-2 capsule de 3 ori pe zi. Durata curei: 2-4 luni, sau conform recomandării medicului.

Evaluarea eficienţei
S-au administrat capsule “Normoflux” timp de 1 lună la paciente care prezentau metropatie hemoragică, menometroragie, polimenoree.
S-a constatat ameliorarea pånă la dispariţie a simptomatologiei la toate pacientele. Dintre acestea 90% au întrerupt medicaţia alopată preexistentă continuand tratamentul doar cu capsule Normoflux şi 10 % au iniţiat terapia cu aceste capsule.
Produsul nu a determinat reactii adverse, fiind bine tolerat.

Prezentare: 60 capsule 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Fares
Pareri