Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Fares Osteo Plant L98 cu shilajit capsule

Mai multe poze

Fares Osteo Plant L98 cu shilajit capsule

Pret normal: 25,30 lei

Special Price 24,54 lei

Availability: Stoc epuizat

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Fares Osteo Plant L98 cu shilajit capsule

Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Fares Osteo Plant L98 cu shilajit capsule

Ajută la menţinerea densităţii normale a oaselor

Compozitie:

-       extract uscat de Shilajit (Mumio-Asphaltum) standardizat în min. 50% acid fulvic 412,5 mg

-       coada calului (Equiseti herba) 82,5 mg

-       extract de Cimicifuga racemosa standardizat în min. 2,5% cimicifugozide  55 mg.

Shilajitul, întålnit sub diferite nume, ca Mumio în Rusia, Shilajit în Asia sau Asphaltum în Occident, este o răşină extrasă din roca munţilor, cu o compoziţie unică, un fitocomplex bogat în minerale, aminoacizi, fosfolipide şi vitamine, produs prin descompunerea materialului vegetal de-a lungul mai multor secole, putånd fi astfel considerat un produs milenar al naturii. În compoziţia lui găsim în principal substanţe humice, precum acidul fulvic, alături de oligoelemente precum seleniu, fier, magneziu, cupru şi zinc. În studii şi evaluări ştiinţifice s-a arătat că are efect direct asupra regenerării materiei osoase, ajutånd la accelerarea acesteia.

S-a mai arătat că Shilajitul stimulează transportul mineralelor, în special calciu, fosfor şi magneziu la nivelul ţesutului osos şi muscular. Shilajitul a demonstrat că este un inhibitor al formării de osteoclaste (celule care au rolul de a distruge ţesutul osos) şi un stimulator al diferenţierii osteoblastelor (celule care produc matricea minerală osoasă); pe långă aceasta, creşte depozitele de calciu şi expresia osteocalcinei, substanţă implicată în principal în procesul de mineralizare osoasă şi în homeostazia calciului, toate avånd implicaţii pozitive în menţinerea structurii normale a oaselor la şi în evitarea degradării acestora.

Cunoscută şi folosită de către medicii antichităţii Dioscorides şi Plinius, coada calului este astăzi utilizată şi pentru a creşte remineralizarea, datorită conţinutului crescut în potasiu şi siliciu. Siliciul se găseşte în întreaga plantă, în concentraţie de 5%, sub formă de dioxid de siliciu mineral, care ajută la stimularea absorbţiei de calciu în organism şi la repararea ţesuturilor, fiind un ajutor în formarea oaselor şi a cartilajelor. Studiile au arătat că are capacitatea de a modula osteoclastogeneza (producerea de osteoclaste, celule cu rol în resorbţia osoasă), avånd un real potenţial benefic în procesele de regenerare osoasă.

Cimicifuga a fost utilizată timp de sute de ani în medicina indigenă nord americană,  apărånd pentru prima dată în Farmacopeea Statelor Unite în 1830; în Germania a fost utilizată din 1940 ca agent natural benefic în perioada menopauzei, iar în Austria pentru a ajuta la menţinerea echilibrului hormonal, tot în cazul menopauzei. Acteina izolată din Cimicifuga racemosa a arătat efect de stimulare a funcţiei unor osteoblaste, de stimulare a activităţii fosfatazei alcaline, a sintezei de colagen, a producţiei de osteocalcină, şi a mineralizării şi creşterii conţinutului de glutation din celule, sugerånd astfel un efect stimulator asupra formării ţesutului osos şi un potenţial pozitiv în preîntåmpinarea degradării structurii osului. Extractul din plantă a arătat un efect de osteoprotecţie scăzånd pierderile mineralelor din structurile osoase. Deoxiacteina, compus major izolat din Cimicifuga racemosa, conform studiilor, are acțiune benefică asupra structurii oaselor printr-un efect de creştere semnificativă a dezvoltării celulelor, a conţinutului de colagen şi a mineralizării celulelor osoase.

Beneficii:

-       contribuie la menţinerea densităţii osoase normale şi la evitarea fragilizării oaselor, după instalarea menopauzei

-       susţine remineralizarea şi regenerarea structurii osoase

-       ajută la menţinerea unui nivel echilibrat de calciu, potasiu şi fosfor, contribuind la

-       menţinerea structurii osoase.

-       contribuie la evitarea apariţiei degradării ţesutului osos şi îmbunătăţeşte rezistenţa osoasă.

Atenţionări:

Este contraindicat consumul de alcool în perioada administrării.

Nu se recomandă în caz de gută, hipoglicemie, litiază urică, copiilor sub 16 ani,

hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Sarcină şi alăptare:

Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a

contracţiilor uterine.

Nu se recomandă mamelor care alăptează datorită faptului că substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul acestuia.

Mod de administrare:

Copii de peste 16 ani şi adulţi: cåte 1 capsulă pe zi, la 1-2 ore după masă, cu un pahar de apă, lapte sau ceai cald.

În caz de nevoie se pot administra 2 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

Durata curei: 3-6 luni. Cura se poate relua după o pauză de 2 luni.

Cantitate: 30 capsule a 550 mg

 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Fares
Pareri