Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Fares Vermicin D67, cps

Mai multe poze

Fares Vermicin D67, cps

Pret normal: 19,90 lei

Special Price 19,30 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Fares Vermicin D67

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Fares Vermicin D67 

Susţine purificarea tractului intestinal

Ingrediente/capsulă
Frunze de măslin (Olivae folium) 114 mg, cimbru (Thymi herba), extract total 10:1 de rizomi de Hydrasitis canadensis 76 mg, rădăcină de iarbă mare (Inulae radix), cuişoare (Caryophylli flos) 38 mg.

Frunze de măslin, simbolul păcii şi al longevităţii, au fost folosite în scop medicinal prima dată în Egiptul antic. Cunoscute ca un puternic apărător împotriva îmbolnăvirilor, au făcut obiectul a numeroase studii ştiinţifice care au demonstrat multiplele sale proprietăţi benefice. Efectele antimicrobiene, antivirale, antifungice şi vermifuge le fac utile în parazitozele digestive (lambliază, oxiuroză) şi în enterocolitele infecţioase. Contribuie de asemenea la refacerea imunităţii şi a puterii digestive. 
Hydrasitis canadensis (Piciorul cocoşului), originar din America de Nord, a fost folosit pe scară largă de amerindieni, atåt ca medicament cåt şi ca material de colorat. Conţine substanţe active (berberina) cu acţiune antibacteriană cu spectru larg şi antiparazitară (asupra giardiei lamblia şi a protozoarelor). Are şi efect uşor laxativ favorizånd eliminarea din tubul digestiv a paraziţilor intestinali. Stimulează pofta de måncare şi are un efect tonic asupra întregului organism.
Cimbrul are o lungă istorie de utilizare populară pentru o gamă largă de boli. Este foarte bogat în ulei esenţial, acesta conţinånd substanţele active responsabile pentru cele mai multe dintre proprietăţile sale medicinale. Are efect puternic antibacterian asupra unui spectru larg de germeni patogeni şi antihelmintic faţă de oxiuri, ankilostome, tricocefali. Este antispastic şi carminativ, îndepărtånd colicile abdominale care însoţesc adesea parazitozele intestinale.
Iarba mare, numită şi Lacrimile Elenei, seamănă cu floarea soarelui în miniatură. Numele său provine de la Elena din Troia. Se spune că iarba mare a răsărit acolo unde au căzut lacrimile Elenei. Planta era cunoscută pentru virtuţile sale terapeutice, încă de pe vremea lui Dioscoride şi Pliniu. De asemenea vechii celţi o considerau sacră. Studiile moderne au evidenţiat în compoziţia sa alantolactona, o substanţă cu puternice proprietăţi antibacteriene şi antihelmintice, fapt pentru care este recomandată în caz de enterocolite şi parazitoze intestinale. S-a constatat că o diluţie de 1:1000 din rădăcină de iarbă mare distruge ascarizii în 16 ore. Are acţiune tonică generală, în particular tonică digestivă, pulmonară şi chiar renală.
Cuişoarele, originare din Indonezieia, îşi trag denumirea de la forma mugurilor florali care se aseamănă cu nişte cuie mici. Sunt utilizate atåt în medicina indiană Ayurveda, medicina chineză cåt şi în fitoterapia occidentală, în special pentru conţinutul în ulei esenţial care are proprietăţi analgezice (folosit pentru durerile dentare), antibacteriene, antivirale şi antifungice. carminativeperistalsisCuişoarele au efecte carminative, îmbunătăţesc peristaltismul intestinal şianthelmintic[ 3 ] sunt un antihelmintic natural.

Efect
-antiparazitar
-antibacterian
-antispastic
-favorizează refacerea florei intestinale

Recomandări
-parazitoze digestive datorate infestării cu limbrici, oxiuri şi giardia lamblia.

Contraindicaţii
Nu se recomandă copiilor sub 6 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Sarcină şi alăptare
Nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substantele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare şi interacţiuni
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente. 
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Mod de administarare Fares Vermicin D67
1-2 capsule de 3 ori pe zi, după masă.
Durata unei cure: 10 zile, urmată de o pauză 2 săptămåni. Cura se repetă de 3 ori consecutiv, sau conform recomandării medicului.

Evaluarea eficienţei
S-au administrat capsule “Vermicin” în 3 cure de cåte 10 zile cu 2 săptămåni pauză între ele, la pacienţi cu parazitoze digestive (oxiuroză, ascaridioză, lambliază).
La toti pacienţii au disparut simptomele asociate - greată, inapetenţă, disconfort abdominal, la 70% s-a negativat şi examenul coproparazitologic fără a necesita asocierea medicaţiei alopate.
Preparatul nu a determinat reacţii adverse, fiind bine tolerat .

Cantitate: 60 capsule

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Fares
Pareri